Potrebujete nekaj dobrega humorja?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Daj, povej kaj vec o orgoniziranem delovanju kuhanja kisa na prostem.

Res nas zanima.

Majkemi!

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Daj, povej kaj vec o orgoniziranem delovanju kuhanja kisa na prostem.

Res nas zanima.

Majkemi!

467716-post_slo.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Na živc ste jim stopli...
smile-1.gif

Halid Husiæ Moderator: vincent, Nobody, The_Red_Devil, MaverickT, Odisej, logistik, philips, futuristic, skorpy, ovca, pediater, crashednburnt, IbizaDriver, Cawo, sevlje, Notranjc, Matey, stein, Samojed, Janch, popotnik, gpirman23, Andy
Yesterday at 20:05 · 1

Vladimir Prosenik Ha,ha,ha,ha kredibilna zasedba
Yesterday at 20:06 · 7

Vladimir Prosenik Kot je včeraj napisala naša N. Najbolje ignorirat take zadeve in osebke. Drugače sem jim pa samo hvaležen za reklamo mogoče bo pa še kdo spregledal resnico ki jo mi tu že nekaj let vztrajno razkrivamo. Zdaj pa si grem vrtiček zalit iz tega prahu na nebu ne bo vode.
23 hours ago · Edited · 14

Pirih David Vsak dobi kar mu gre ...samo čas potrebuje.
Yesterday at 20:35 · 9

Gregor Kutnar Verjanem da so bolj oni komiki...folk k nima druzga k budale iz sebe delat...eh idemo dalje....ekipa
23 hours ago via mobile · 2

Polona Beranič Aleš, saj veš, da ljudje različno mislimo, razmišljamo...pusti jim to veselje. Vsak ima svoje
23 hours ago

Darija Kovačič Ljudje imajo preveč časa, pa iščejo kažin po netu. So nesamozavestni, pa si takole poskušajo dvigniti rejting. Res je zelo pogumno skrivati se za nicknamom in pljuvati po ljudeh z imenom in priimkom. Naj pridejo na tole stran pa pametujejo.
23 hours ago · 5

Darija Kovačič Mogoče bi razmišljali o zapiranju tele strani. Kdor nas bo iskal,nas bo našel, ostali pa naj gredo mirno mimo.
23 hours ago · 2

Vladimir Prosenik Darja jih ne rabimo. Nič jih vabit. Naj grejo svojo pot.
22 hours ago · 6

Darija Kovačič Imaš prav
22 hours ago · 2

Vladimir Prosenik Kaj pišejo drugje me ne zanima, če pa pridejo sem "pametovat" pa itak ne bodo dolgo.
22 hours ago · 10

Miran Vučko LE KDO JIM JE PA KRIV, DA SO KUPILI VOZOVNICO ZA AVTOBUS V PREPAD? BUTELJNI....
20 hours ago · 3

Anže Brus Jbg ovce
18 hours ago via mobile

Nataša Gorjanc Zima Fantje si želijo, da bi vojska napravila red, vojaki pa si po prvi resni bitki želijo nazaj domov k ženam. Smola, fantje...
Sram naj bo vse starše, ki so pustili otroke, ki so jim bili zaupani v varstvo, odraščati ob militariziranih računalniških igricah in filmih, ki so jim programirale možgane do te mere, da ne vedo več, kaj je poslanstvo človeka na Zemlji...
18 hours ago · 12

Jan Stajnko nerazgledani cepci pač...če so že toliko za računalniki, si še naj malo kaj drugega pogledajo, kot, da vlečejo igrce dol in gledajo newage bedarije in se smejijo nečemu, kar sploh ni smešno....upam, da jih bo kakšen kos toče letos spravil k pameti....če jim je je seveda še kaj ostalo...kaže ravno ne....
12 hours ago · 3

Anica Z. Koren Žalostno
10 hours ago · 2

Barbra Stelec kdor se zadnji smeje,se najslajše smeje. kar naj gredo po svoje.redkim je očitno dana pamet,kljub vsem titulam,ki jim jih dajo vse šole.
9 hours ago via mobile · 2

Davorina Leona Ne zaprite strani, pa ne se ozirat na peščico negativcev. Kolikor opažam, vse več ljudi uporablja orgon
8 hours ago via mobile · 7

Nataša Gorjanc Zima
7 hours ago · 6

Gašper Krajnc Na tem alterju so sigurno sami PRIMITIVCI.
7 hours ago · 1

Davorina Leona Pravzaprav je za smilit. To so v bistvu zakompleksanci, globoko v sebi najbrž prestrašeni, ker slutijo, da nič ne vejo, ne znajo pa iskat odgovorov. Tega pa se bodo morali lotiti, ko jih bo življenje privedlo v ustrezne situacije. Nekateri si bodo verjetno še zatiskali oči. V takem primeru ponavljaš lekcijo. Za vse nas to velja.
7 hours ago via mobile · 5

Peter Grižon Ne razumejo realnega sveta, mislijo da vse kar je res, je le fizični svet in vse kar je nevidno očem, za njih ne obstaja. Premalo ali nič niso pravilno podučeni o energiji, frekvenci in vibracijah...pač omejeni, na žalost in očitno niso še pripravljeni pogledat stvar malo širše, saj bi jih zagrabla panika, tako kot je na začetku mene lol
4 hours ago via mobile · 4

Pitch Potch VSAK PO SVOJE. MI NIMAMO PRAVICE NIKOGAR SODIT.
about an hour ago · 3

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Saj glavno, da oni vidijo resnico in s cevjo zataknjeno v kanto peska s pomočjo pozitivne energije razbijajo orkane po celotnem svetu
hysterical-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Hepi hepi hepi! Se liter kisa, pa bo evforija.
bonk.gif

Ziher so mel Rocher teste. Ziher.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik samsung1 pravi:
eee ovčice moje, kdaj vas bo srečala pamet....

Usmili se nas in nas razsvetli.
srce-1.gif

Kje je "umetniki"? On bi znal strokovno oceniti kako kredibilni so tile.

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6
Pa sej to nemoreš verjet več kake lahko eni pišejo
smile-1.gif

Pred nekaj manj kot desetimi minutami je prišlo do terorističnega napada na električno omrežje in na sistem prizemne digitalne televizije. To sem občutil kot bliskanje žarnice in izpad delovanja sistema prizemne digitalne televizije, ponovno pa se je prižgal računalnik.

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38

Nataša Gorjanc Zima Za ti dve zadnji objavi komentarjev, sem bila zdaj deležna udara EMP direkt na področje srca... ampak moja božanska bit je sposobna nevtalizirati ta poseg v moje fizično telo... srečno vsem, rada vas imam!
14 hours ago · Edited · 9

Nataša Gorjanc Zima Takšnemu silovitemu udaru vedno sledi glavobol, ker je telo pač sistem soodvisno delujočih delov/organov...
14 hours ago · 7

Nataša Gorjanc Zima Razpisala sem se tokrat zato, ker vidim, da se to dogaja tudi drugim. Rada bi, da veste za kaj gre, da ostanete mirni, ravnate pravilno in se izognete vožnje na urgenco v prepričanju, da ste doživeli srčni udar, ali možganskega, ali da imate revmatično obolenje, ko vas trga po sklepih...
Zdravstvujte!

zmaga.gif

HardBass

Pripravnik
2. maj 2013
32
0
6

S PREKMURJA SMO JIH PREGNALI... NA HITRO SMO OBRAČUNALI Z NJIMI. SEDAJ PA JUŽNO OD BELE KRAJINE - NA RVAŠKEM, ZAPOREDOMA DONIJO EKSPLOZIJE PLASMA BOMB...SLIŠATI JE, KOT DA SE PO NEBU KOTALIJO ŽELEZNIŠKI VAGONI.....

Nazadnje urejeno:

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Plazma bombe? Kje, kje! Mars napada!

BREAK OUT THE PHASERS, ENGAGE THE C-BEAMS AND PREPARE THE DEATH STAR!

THEY SHALL NOT PASS!

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Pa kaj tem ljudem dela. Pa da pustijo neovirano take okol hodit. Treba jih izgnat nekam sred sahare, tam pa naj rešujejo svet in pridobivajo vodo s pomočjo pozitivne energije.
hysterical-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
moj prijatelj diego menedez me je opozoril še na eno zaroto. po novem na jutubu ne moreš več klikati prsta dol, ampak samo še prst gor. neka hepi hepi zarota to.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

ob takih priložnostih sem prav hepi, hepi, hepi, da nisem na FB.

po drugi strani pa: tile čudaki nikomur ne škodijo, nikogar ne goljufajo, pač "rešujejo svet" in se imajo fino.
Zakaj so pravzaprav tako moteči, da se je treba iz njih norčevati? Imajo svoj prav... A vam norčevanje dvigne samopodobo, ali kaj?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.961
-8.673
113
Citat:
nikomur ne škodijo, nikogar ne goljufajo
Ne tako pametnim še bolj zbrkajo pamet, ko jih prepričajo s svojim razsvetlenjem. Neškodljivo? Morda zate. Prepričanim pa ena blodnja več gotovo ne koristi.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
to ni res. marsikateri od teh potem prodaja energijo. to je pa že goljufija in posledično tudi škodovanje. pa če si tam gor pogledal nisem natančno ampak eno mi je padlo v oko. nekaj v smislu: sem doživela emp udar in vsi, ki vas boli v prsnem košu to niso težave s srcem. recimo ta dejansko ogroža življenja ljudi, ki to potem vrjamejo - po drugi strani bi to lahko bila evolucija, ampak ponavadi imajo taki že otroke...

ne ampak na jutubu res ne moreš minusov klikat. vsaj zadnjič ko sem gledal se jih ni dalo. ne vem, mogoče je to samo njihov izprijen humor.