Na živc ste jim stopli...
Halid Husiæ Moderator: vincent, Nobody, The_Red_Devil, MaverickT, Odisej, logistik, philips, futuristic, skorpy, ovca, pediater, crashednburnt, IbizaDriver, Cawo, sevlje, Notranjc, Matey, stein, Samojed, Janch, popotnik, gpirman23, Andy
Yesterday at 20:05 · 1
Vladimir Prosenik Ha,ha,ha,ha kredibilna zasedba
Yesterday at 20:06 · 7
Vladimir Prosenik Kot je včeraj napisala naša N. Najbolje ignorirat take zadeve in osebke. Drugače sem jim pa samo hvaležen za reklamo mogoče bo pa še kdo spregledal resnico ki jo mi tu že nekaj let vztrajno razkrivamo. Zdaj pa si grem vrtiček zalit iz tega prahu na nebu ne bo vode.
23 hours ago · Edited · 14
Pirih David Vsak dobi kar mu gre ...samo čas potrebuje.
Yesterday at 20:35 · 9
Gregor Kutnar Verjanem da so bolj oni komiki...folk k nima druzga k budale iz sebe delat...eh idemo dalje....ekipa
23 hours ago via mobile · 2
Polona Beranič Aleš, saj veš, da ljudje različno mislimo, razmišljamo...pusti jim to veselje. Vsak ima svoje
23 hours ago
Darija Kovačič Ljudje imajo preveč časa, pa iščejo kažin po netu. So nesamozavestni, pa si takole poskušajo dvigniti rejting. Res je zelo pogumno skrivati se za nicknamom in pljuvati po ljudeh z imenom in priimkom. Naj pridejo na tole stran pa pametujejo.
23 hours ago · 5
Darija Kovačič Mogoče bi razmišljali o zapiranju tele strani. Kdor nas bo iskal,nas bo našel, ostali pa naj gredo mirno mimo.
23 hours ago · 2
Vladimir Prosenik Darja jih ne rabimo. Nič jih vabit. Naj grejo svojo pot.
22 hours ago · 6
Darija Kovačič Imaš prav
22 hours ago · 2
Vladimir Prosenik Kaj pišejo drugje me ne zanima, če pa pridejo sem "pametovat" pa itak ne bodo dolgo.
22 hours ago · 10
Miran Vučko LE KDO JIM JE PA KRIV, DA SO KUPILI VOZOVNICO ZA AVTOBUS V PREPAD? BUTELJNI....
20 hours ago · 3
Anže Brus Jbg ovce
18 hours ago via mobile
Nataša Gorjanc Zima Fantje si želijo, da bi vojska napravila red, vojaki pa si po prvi resni bitki želijo nazaj domov k ženam. Smola, fantje...
Sram naj bo vse starše, ki so pustili otroke, ki so jim bili zaupani v varstvo, odraščati ob militariziranih računalniških igricah in filmih, ki so jim programirale možgane do te mere, da ne vedo več, kaj je poslanstvo človeka na Zemlji...
18 hours ago · 12
Jan Stajnko nerazgledani cepci pač...če so že toliko za računalniki, si še naj malo kaj drugega pogledajo, kot, da vlečejo igrce dol in gledajo newage bedarije in se smejijo nečemu, kar sploh ni smešno....upam, da jih bo kakšen kos toče letos spravil k pameti....če jim je je seveda še kaj ostalo...kaže ravno ne....
12 hours ago · 3
Anica Z. Koren Žalostno
10 hours ago · 2
Barbra Stelec kdor se zadnji smeje,se najslajše smeje. kar naj gredo po svoje.redkim je očitno dana pamet,kljub vsem titulam,ki jim jih dajo vse šole.
9 hours ago via mobile · 2
Davorina Leona Ne zaprite strani, pa ne se ozirat na peščico negativcev. Kolikor opažam, vse več ljudi uporablja orgon
8 hours ago via mobile · 7
Nataša Gorjanc Zima
7 hours ago · 6
Gašper Krajnc Na tem alterju so sigurno sami PRIMITIVCI.
7 hours ago · 1
Davorina Leona Pravzaprav je za smilit. To so v bistvu zakompleksanci, globoko v sebi najbrž prestrašeni, ker slutijo, da nič ne vejo, ne znajo pa iskat odgovorov. Tega pa se bodo morali lotiti, ko jih bo življenje privedlo v ustrezne situacije. Nekateri si bodo verjetno še zatiskali oči. V takem primeru ponavljaš lekcijo. Za vse nas to velja.
7 hours ago via mobile · 5
Peter Grižon Ne razumejo realnega sveta, mislijo da vse kar je res, je le fizični svet in vse kar je nevidno očem, za njih ne obstaja. Premalo ali nič niso pravilno podučeni o energiji, frekvenci in vibracijah...pač omejeni, na žalost in očitno niso še pripravljeni pogledat stvar malo širše, saj bi jih zagrabla panika, tako kot je na začetku mene lol
4 hours ago via mobile · 4
Pitch Potch VSAK PO SVOJE. MI NIMAMO PRAVICE NIKOGAR SODIT.
about an hour ago · 3