Potrča odpeljali v KC

I

Izbrisan uporabnik #488

Torej tudi Ivan, ki še v življenju ni videl "lopate"?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Potrču želim, da še dolgo uživa v pokoju.

Drugače pa je res, da je bil skoz približno na isti liniji. Zanimivo vprašnje je samo na kateri liniji.

Joj ja Školč je pa res en aparačik. Nikol delu.

In kaj je kdaj Potrč delal?

jadrapovetru.press
crazy1.gif

Ja za razliko od nekaterih tukaj in kaksnih drugih FDVjevcev, je Potrc dejansko nekaj naredil. Je pac nekaj kar si njegovi konkurenti, ki jim druga kot da ga zmerjajo z levicarskimi vzdevki ne predstavljajo.

Dolga leta je bil vodja pravne sluzbe MLM v jugoslaviji, bil eden krojiteljev gospodarskega prava in eminenca/zascitnik univerze v Mariboru.

Sem kar nekaj časa na svetu in odkar pomnem je v klopeh Potrč.

Sem šel preverit na wiki

Citat:
Maja 1968 je odšel v politiko in profesionalno deloval v ZKS ter v Zvezi sindikatov. Od leta 1968 do 1973 je bil sekretar Mestnega komiteja ZKS Maribor, od leta 1973 do 1978 pa predsednik komisije in član Predsedstva CK ZKS. Od leta 1978 do 1980 je bil podpredsednik Zveze sindikatov Slovenije. V letih 1980-1982 je bil član predsedstva Zveze sindikatov Jugoslavije, od tega 1980–1981 prvi predsednik Zveze sindikatov Jugoslavije z enoletnim mandatom.

V sedemdesetih letih je bil prvi predsednik sveta Univerze v Mariboru.

Ob uveljavitvi večstrankarskega sistema ni zamenjal stranke. Od ustanovitve SDP in ZLSD in sedaj Socialnih demokratov je med najaktivnejšimi in najvplivnejšimi člani stranke. Posebej je odgovoren za sodelovanje stranke s poslansko skupino in za uveljavljanje strankinih stališč v parlamentu.

22. marca 2009 je bil izvoljen za podpredsednika Socialnih demokratov[3].

Zdaj mi pa ti povej, kaj konkretno je on naredil, razen vrtel gobca zadnjih +40 let?!

Ti strai okoreli komunisti bi se morali z nekim zakonom spokat iz politike že zdavnaj!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zdaj mi pa ti povej, kaj konkretno je on naredil, razen vrtel gobca zadnjih +40 let?!

Ti strai okoreli komunisti bi se morali z nekim zakonom spokat iz politike že zdavnaj!

Kaj ti je zdaj potrc kriv, on samo kandidira in ljudje ga izvolijo. Demokracija brate!! Kandidiraj in ga izrini iz poslanskega mesta.
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.903
114
63
štajerska
ni slovenija oz slovenci za nove ideje
še zmeraj se ločimo na rdeče in črne
še zmeraj vlada v sloveniji zavisti. ( naj tebi crkne krava, četudi meni potem dve )
itd

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Kako lahko tako grdo pišeš? Saj ti je napisal, da je življenje razkiral za MB univerzo.
Ali pa je bil samo partijsko nastavljen člen, ki skrbi, da ne bo napačnih idej na univerzi
sprasujem se.gif

Mislim, da bi se kaka struja znotraj SD-ja tudi razveselila, če bi se on umaknil. Sicer bi se v vsaki stranki našla struja, ki bi se razveselila, da bi se kdo umaknil.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Torej tudi Ivan, ki še v življenju ni videl "lopate"?
Seveda, čeprav če prebereš Patriot-a, vidiš, da Janša pravzaprav v politiki še sploh ni začel delovati in bi mu, če je merilo Potrč, pripada še par desetletij kilometrine.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
zakaj grdo?

Dejstva, kdo je bil za in kdo proti samostojnosti so se prehitro pozabila.

Tudi tistega "ja sam za Jugoslovansko opcijo"...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Me zanima po čem sodiš da je revež in da je pošten:
po žnablih mogoče?

Sicer ima retoriko vsaj približno na nivoju, vendar še vseno laže. Če pa zgleda kot kmetavzar, pa še ne pomeni da je reven. Poznam človeka, ki bi na prvi pogled mislu da je klošar in ima tri miljone na računu.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.586
5.171
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:zakaj grdo?
Sarkazma nisi zaznal v mojem odgovoru?
cheer.gif

Ene je napisal, da se je močno trudil za MB univerzo ali je zaslužen ali kaj že. Iz tvojega prispevka se lepo vidi, da je bil pač partijski kader na vrhu, kot je moral biti v vsaki pomembnejši inštituciji, da ne bi zbluzila po svoje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Pa druže ti me prov presenečaš s pogledi zadnje čase...prov škoda za soboto! Boš škropil?
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Ti nisi več moderator tko da ne rabš več vsega vedt
evil.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Aia pa nism lih domač v teh zadevah...mislu sm škropil...požegnu

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Miran potrč je delal v gospodarstvu točno 5 let.
wink-1.gif

Od leta 1968 naprej je pa poklicni politik. Začenši z mestom sekretarja v mestnem komiteju ZKS v MB, pa se je preselil na centralni komite, pa malo v sindikate, pa nazaj v ZKS, kjer - po vseh preimenovanjih - deluje še sedaj.

Nazadnje urejeno:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.052
113
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Me zanima po čem sodiš da je revež in da je pošten:
po žnablih mogoče?

Ne rabim sodit, ce lahko to vidim na lastne oci. In ja, dejansko je proti ostali politicni drhali siromak.