Potisni ležaj

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Pa sedaj v drugo si menjal ta kvazi potisni ležaj?
Lp

Alo. Ce bi prebral vse poste, bi videl, da ga moj avto nima
wink-1.gif

Sem ti lepo napisal "kvazi" potisni ležaj...To sem misli na tistega katerega ti je opisal eden od forumašev in ti je prilepil sliko ,in ki stane 13 evrov...
Če si žetoliko razdiral bi menjal še to in izključil možnega krivca...
Lp

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Sorry, sem spregledal tole in bom mu rekel, naj zamenja se tole.

Thnx

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
Sorry, sem spregledal tole in bom mu rekel, naj zamenja se tole.

Thnx

Tak, mehanik mi je rekel, da je bilo vse to menjano v kompletu s sklopko. In zdaj, in pred 43k km, tak da to potem ne cvili
redface-1.gif

Gremo dalje

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.456
160
63
Tole naše ugibanje tule ne bo rešilo nič.....Ne bo druge kot avto na kanal ali pa na dvigalo. Pa ni vrag da nebi nekako lociral kje senajbolj sliši cviljenej ,oz od kje prihaja.. Sicer mogoče malo mimo , ampak ali je kdo posumil ,da ni zvok iz sklopke. ? Če je vse v navezi sklopke menjano bo verjetno treba pogledati malo širše... A cvili tudi vprostem teku brez da pritisneš stopalko sklopke ? Kakšen ležaj v menjalniku ,olje preverjeno menjano v menjalniku...

Samo za razmišljanje. Ravno sedaj sem imel težave ,da mi je ob prostem teku in sukanju volana nekaj ružilo..In kaj je bil vzrok ? Jermenica na alternatorju...Zato pravim da poglej malo širše...

Lp

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Cvili samo ko je sklopka pritisnjena, olje je bilo menjano. Gre pa ta teden avto k mehaniku, tako da javim ko bo znan rezultat cviljenja
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
točno to sem imel že napisano, pa sem potem raje zbrisal, kot da se s kom prepucavam:))

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.333
15
38
Še nekaj okoli tega cviljenja in negladkega drsenja sklopke.
Sedaj ko zjutraj vec ni zunaj minusa, se ta simptom vec ne pojavlja. Je pa tak, da ce cvili, gre sklopka negladko, ko pa ne cvili, pa kot po maslu. Skratka, vse skupaj je en velik bullshit...