Nimaš sreče. Sam sem pri petih avtih v 15ih letih dal nekaj podobnih debaklov čez v življenju, so se pa, zanimivo, vsakič nehali dogajati, ko sem izgubil živce in šel do drugega mehanika.
Pa ne pravim, da točno določen mehanik svoje delo slabo opravlja, preprosto se vsakemu v ene petih letih dela na določenem avtu zgodi neljuba napaka. Eden ti pozabi zašravfati en kolesni šrauf, drugi kljub naročilu ne preveri nivoja olja v menjalniku (in zato se med vožnjo v klanec težje šalta), tretji ti menja sklopko in po koncu dela premalo prišravfa maso motorja (zato med vožnjo tuli alarm za prenizek tlak olja), četrti ti ob zalitih svečkah zdiagnosticira generalno motorja, peti ti ne zamenja ploščic na avtu, čeprav ti reče, da ti jih je, šesti ne zna (noče izgubljati časa, ker je to zajeban posel?) nastaviti zajle sklopke po menjavi sklopke ...
Tebi je pač zaj... montažo sklopke. Reci si: "fool me once, shame on you, fool me twice..." in drugič pelji avto drugam. Zares dobrih mehanikov je malo (rabiš takšne, ki imajo kaj v glavi, ali pa so vsaj nadpovprečno skrbni pri delu), tako kot je malo dobrih zdravnikov... Srečno