Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
vrjetno ne ane. ampak če bi meu kšne probleme glede denarja in bi za par dni rabu npr 8000€, bi mu pa posodu. pač, frendi s(m)o zato, da si pomagamo ko kdo rabi pomoč, ane.
Hja, samo to je bolj problem pri tebi. Očitno preveč dobesedno jemlješ stvari.Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
vrjetno ne ane. ampak če bi meu kšne probleme glede denarja in bi za par dni rabu npr 8000€, bi mu pa posodu. pač, frendi s(m)o zato, da si pomagamo ko kdo rabi pomoč, ane.
Denar se posodi samo tistemu kolegu, kateremu bi ga tudi podaril, če bi bilo potrebno.
Sam sem šel samo 2x na led (enkrat je bilo 500k SIT, enkrat pa 50k SIT). Obakrat posodil za ''14 dni'', potem se je pa vleklo skoraj leto da sem denar spet videl...
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hja, samo to je bolj problem pri tebi. Očitno preveč dobesedno jemlješ stvari.Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Citat:
Denar se posodi samo tistemu kolegu, kateremu bi ga tudi podaril, če bi bilo potrebno.
Sam sem šel samo 2x na led (enkrat je bilo 500k SIT, enkrat pa 50k SIT). Obakrat posodil za ''14 dni'', potem se je pa vleklo skoraj leto da sem denar spet videl...
V kateri banki ? Pa ja ne v Gorenjski ?Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Še enkrat: 8k EUR premostitveni kredit dobiš na banki v pol ure, če ravno nimaš minimalne plače.
Počasi bo 14dni, zanima nas nadaljevanje "zgodbe"Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
No da vas mal razdrazim, € sem ze nakazal
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
pr dnarju se običajno vse konča.
če je dobr kolega ga je škoda izgubit, zato mu raje nebi posojal...
vsekakor poročaj...
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ksz...
par mescov nazaj sem šel kolegu na roko in založil $ za eno zadevo...
bila sva dogovorjena, da vrne na določen dan in sem lepo čakal. na tisti dan je celo sam predlagal, da bi še malo počakal.. ok, ni blema, zamakneva za en mesec. spet sem čakal in ga 2 dni po preteku obvestil. On spet prosil za zamik, jaz pristanem. 5 dni po preteku novega roka ni blo več odziva od njega... No, saj meni se ne mudi i n vem, da bom v prihodnosti tako ali drugače dobil sredstva nazaj. Gre pa za 250eur, kar sicer ni nek denar, vendar je princip tisto kar šteje...
Z vsemi ostalimi, ki sem jih šel na roko pa nikoli nisem imel problemov. Večina je vrnila predčasno. Mogoče sem sedaj malenkost bolj previden pri teh zadevah, najbolj pa zaradi tega, kar preberem vsak dan o raznoraznih nategih...