Posnetek groženj varnostniku v Izoli

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Še en bedak...jao jao jao
rolleyes-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Dvomim, da veš kako zgleda nabita pištola od spredaj. Dvomim tudi, da sploh veš kako zgleda pištola.

In če me že sprašuješ, s tankom in avionom pa res še nisem streljal.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ma ne nam bučke prodajat, Vesoljček! Kaj sedaj mi bo že vsak uniformiran cestar molil pištolo pod nos, če ga bom na javnem mestu grdo pogledal?

Ne. Tisto niso cestarji ampak zdravstveni tehniki. In iz izkusenj dobro ves da ce bos grdo gledal sledi jopic in oblazinjena sobe.

Teli paranoidni napadi so res hudic.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Varkotu je dogajal , brazilc je paprimitivc in lokalni serifl pa mas kar imas, mene bolj motijo policisti ki so pristopili k situaciji kot da modela poznajo in se ne upajo kej prevec narest. Jest se nisem videl policista k bi tako na eazy tm nekoga lovil, v takih situacijah so bili policisti vedno bolj nakurjeni in zivcni, tle pa kot da smo na trznici pri sporu dveh branjevk.

Očitno ga res poznajo, ravno zato ni bilo panike, ker so vedeli, da je tam doma.

Meni je bil njihov samozavesten pristop všeč. Vsi kritizirajo, da so mu pustili da napade varnostnika, po mojem so mu dali ravno dovolj vrvi, da se je obesil, ko je pred njimi spet napadel varnostnika. To bo precej olajšalo tožbo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Nekaj pozabljate. Policista sta vedela da se zadeva snema. Ce bi ga zasfaltirala bi sedaj brali temo z 300 stranmi, onadva pa bi bila na disciplinski. Jap taka je nasa javnost (ce zakonodajo pustimo ob strani)

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ma ne nam bučke prodajat, Vesoljček! Kaj sedaj mi bo že vsak uniformiran cestar molil pištolo pod nos, če ga bom na javnem mestu grdo pogledal?

Ne. Tisto niso cestarji ampak zdravstveni tehniki. In iz izkusenj dobro ves da ce bos grdo gledal sledi jopic in oblazinjena sobe.

Teli paranoidni napadi so res hudic.

Kaj te sedaj že beli pajaci preganjajo v sanjah? Lej, ta služba te res preveč obremenjuje. Daj odpoved in si raje poišči bolje plačano in ljudem bolj prijazno službo!

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Še huje, v sorodu sem tudi s teboj. Saj si pripadnik te bedaste rase opičjih primatov, homo sapiens imenovane?

Nazadnje uredil moderator:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Po tej tvoji logiki, bom jest danes po pički prvega voznika, ki bo zapeljal mimo znaka na ulici ''samo za stanovalce'' (vedm da tam ne stanuje, ker se mimo znaka lahko vozi samo 6 avtomobilov), potem se bom pa še pizdakal ko mi bo kaj naredil...

Ali pa babico pred trgovino teral u [cenzura] zato, ker je šla z vozičkom ven iz trgovine, čeprav lepo piše da je prepovedano...meni se je pa snel, ker se mi je 1X že nekdo zaletel z vozičkom v nogo...

Ti res nisi normalen, res ne
stupid-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
In od kje si potegnil te tvoje zaključke? Iz strelskih vaj domobrančkov na trenirkarje?

Nazadnje uredil moderator:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Dajte trollu poklikat spam gumb, ker zaradi takih folk enostavno neha sodelovat v temah.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Po tej tvoji logiki, bom jest danes po pički prvega voznika, ki bo zapeljal mimo znaka na ulici ''samo za stanovalce'' (vedm da tam ne stanuje, ker se mimo znaka lahko vozi samo 6 avtomobilov), potem se bom pa še pizdakal ko mi bo kaj naredil...
Pa se ne bojiš da te bo tist kar ustrelil? tako kot praviš da bi ti ravnal na njegovem mestu?

Bolj verjetno boš kar lepo doma polizano gledal, kako nekdo 10 let dan za dnem mimo znaka prepovedano zapelje v ulico, obrača na tvojem dvorišču, parkira na ulici da po 20 min ne moreš od doma ali domov, včasih ti pa še avto razbije.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dajte trollu poklikat spam gumb, ker zaradi takih folk enostavno neha sodelovat v temah.

Vsakič, ko se v threadu pojavi syntič, se:

a) poveča število postov za trikrat

b) zmanjša preglednost in berljivost teme za petnajstkrat

Spam gumb ne deluje, če ima človek 100+ spam postov in se ne da vsem klikat na vse. Klikneš na enega, vendar so že trije novi, ko prideš nazaj v thread.

Je pa to načeloma dobro za lastnika foruma. Več postov -> več reklam -> več denarja.
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nekaj pozabljate. Policista sta vedela da se zadeva snema. Ce bi ga zasfaltirala bi sedaj brali temo z 300 stranmi, onadva pa bi bila na disciplinski. Jap taka je nasa javnost (ce zakonodajo pustimo ob strani)
Čisto prav, da bi bila v takšnem primeru na disciplinski. Policaj je dolžan uporabit najmanjšo potrebno silo da obvlada situacijo in to sta policaja na posnetku tako kot sta odlično in profesionalno opravila.

Še več, sem prepričan, da če bi policaja uporabila več sile, bi bila potem res štala. Policaja sta tam da umirita situacijo, ne pa da jo podžigata, ali pa da kaznujeta.

Varnostnik pa ni bil dorasel situaciji, ki jo je sam zakuhal in takšen kot je pištole nebi smel nosit.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Spet nakladaš. Policajčka niti slučajno nista imela pojma, da ju kdo snema (drugače bi se seveda nasmehnila v kamero), ampak sta reagirala tako kot vedno, rutinsko in malce brezbrižno, ker nista poskrbela, da se najprej odpravi strelska nevarnost. Tebi se pa očitno kolca, da bi trenirkarja zatolkel v asfalt. Tudi prav, ampak bi to najprej moral storiti NEvarnostniku.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.