Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ma ne nam bučke prodajat, Vesoljček! Kaj sedaj mi bo že vsak uniformiran cestar molil pištolo pod nos, če ga bom na javnem mestu grdo pogledal?
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Varkotu je dogajal , brazilc je paprimitivc in lokalni serifl pa mas kar imas, mene bolj motijo policisti ki so pristopili k situaciji kot da modela poznajo in se ne upajo kej prevec narest. Jest se nisem videl policista k bi tako na eazy tm nekoga lovil, v takih situacijah so bili policisti vedno bolj nakurjeni in zivcni, tle pa kot da smo na trznici pri sporu dveh branjevk.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ma ne nam bučke prodajat, Vesoljček! Kaj sedaj mi bo že vsak uniformiran cestar molil pištolo pod nos, če ga bom na javnem mestu grdo pogledal?
Ne. Tisto niso cestarji ampak zdravstveni tehniki. In iz izkusenj dobro ves da ce bos grdo gledal sledi jopic in oblazinjena sobe.
Teli paranoidni napadi so res hudic.
Pa se ne bojiš da te bo tist kar ustrelil? tako kot praviš da bi ti ravnal na njegovem mestu?Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Po tej tvoji logiki, bom jest danes po pički prvega voznika, ki bo zapeljal mimo znaka na ulici ''samo za stanovalce'' (vedm da tam ne stanuje, ker se mimo znaka lahko vozi samo 6 avtomobilov), potem se bom pa še pizdakal ko mi bo kaj naredil...
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dajte trollu poklikat spam gumb, ker zaradi takih folk enostavno neha sodelovat v temah.
Čisto prav, da bi bila v takšnem primeru na disciplinski. Policaj je dolžan uporabit najmanjšo potrebno silo da obvlada situacijo in to sta policaja na posnetku tako kot sta odlično in profesionalno opravila.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nekaj pozabljate. Policista sta vedela da se zadeva snema. Ce bi ga zasfaltirala bi sedaj brali temo z 300 stranmi, onadva pa bi bila na disciplinski. Jap taka je nasa javnost (ce zakonodajo pustimo ob strani)
Tud jest sem enkrat, ampak res samo enkrat.Citat:
Uporabnik Maurioniss pravi:
Chuck Norris je edini ko lahko obrača na dvorišču za banko v Izoli.
Spet nakladaš. Policajčka niti slučajno nista imela pojma, da ju kdo snema (drugače bi se seveda nasmehnila v kamero), ampak sta reagirala tako kot vedno, rutinsko in malce brezbrižno, ker nista poskrbela, da se najprej odpravi strelska nevarnost. Tebi se pa očitno kolca, da bi trenirkarja zatolkel v asfalt. Tudi prav, ampak bi to najprej moral storiti NEvarnostniku.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Nekaj pozabljate. Policista sta vedela da se zadeva snema. Ce bi ga zasfaltirala bi sedaj brali temo z 300 stranmi, onadva pa bi bila na disciplinski. Jap taka je nasa javnost (ce zakonodajo pustimo ob strani)