Posnetek groženj varnostniku v Izoli

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.709
113
Dovoljenje mogoče maš...upravičenega razloga pa ne...tako da bi te mal po zdravju vprašal na za to primerni ustanovi
wink-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Dovoljenje mogoče maš...upravičenega razloga pa ne...tako da bi te mal po zdravju vprašal na za to primerni ustanovi
wink-1.gif
Upravičenega razloga za uporabo strelnega orožja tudi varko ni imel. Poslušaj TU kar meni policaj o tem.
Tko da se vprašaj po njegovem zravju. In takemu dajo orožje.

Če pa repetiranje pištole in merjenje na ljudi ni uporaba orožja, potem ni nič nezakonito, če to isto počnem tudi jaz. A ni zakon za oba enak?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.153
-8.771
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
wink-1.gif
Upravičenega razloga za uporabo strelnega orožja tudi varko ni imel. Poslušaj TU kar meni policaj o tem.
Tko da se vprašaj po njegovem zravju. In takemu dajo orožje.

Če pa repetiranje pištole in merjenje na ljudi ni uporaba orožja, potem ni nič nezakonito, če to isto počnem tudi jaz. A ni zakon za oba enak?
Psihični bolniki, ter zaostali ne smete imeti orožja.
priden.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Tiste, ki na vse pretege branijo varkota lahko ločimo v dve skupini.
- tiste, ki trdijo da poteg pištole, repetiranje ni uporaba urožja, - ti vedo, da je uporaba orožna nezakonita in bi varnostnik prej moral uporabit druga sredstva
in
- tiste, ki trdijo da je šlo za slepilni manever ki je vodil k ropu, - v tem primeru bi bila uporaba orožja mogoče celo zakonita.

Znak s tablo dovoljeno za stanovalce pomeni, da je vožnja dovoljena samo stanovalcem,
Znak s tablo dovoljeno za stanovalce in dostavo pa pomeni da je vožnja dovoljena samo stanovalcem in za dostavo.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ksz

Jebomaterpizdomater, ej....

Najbrž da ima model pištolo po službeni dolžnosti. Dobil jo je na podlagi večih testov in izobraževanj. Zatorej jo lahko uporabi če se počuti ogroženega. Ne da strelja po vseh ki mu stopijo na čevelj, ampak zavoljo LASTNE varnosti in varnosti dnarja, zlata ali pa 5 m dolge kumare ki jo varuje.
rolleyes-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Ja vse tukaj še najbolj skrbijo pravice čefurja, a varnostnik nima pa nobene pravice? Ga lahko kar napadajo razni neuravnovešenci, on naj pa priročnik medtem bere, da ja ne bo kaj narobe.

Vse skrbi varnostnik zraven vrtca, neuravnotežena budala zraven vrtca pa nikogar ne briga.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik INKVIZITOR pravi:
Ksz

Jebomaterpizdomater, ej....

Najbrž da ima model pištolo po službeni dolžnosti. Dobil jo je na podlagi večih testov in izobraževanj. Zatorej jo lahko uporabi če se počuti ogroženega . Ne da strelja po vseh ki mu stopijo na čevelj, ampak zavoljo LASTNE varnosti in varnosti dnarja, zlata ali pa 5 m dolge kumare ki jo varuje.
rolleyes-1.gif
Ja res Jebomaterpizdomater, ej....
Pa dej si preberi zakon, kjer piše kdaj varnostnik sme uporabit orožje. Je bil že tu citiran. 45.čl
Še enkrat, varnostnik NE SME uporabit orožja, zgolj če se čuti ogroženega. Mora obstajat še cel kup drugih pogojev, ki v tem primeru niso bili izpolnjeni, pa še prej mora kaj drugega postorit. kaj, si preberi na linku par postov višje.
In to so mu na tistih izobraževanjih zagotovo povedali.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dej ne [cenzura]....a na črno nosi orožje al kako?

Pejt ti raj mal na pivo, ne pa delat kretena iz sebe... (čeprav ti je to že zdavnaj ratal
grin1.gif
)

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Po tvoje bi potem mogu nosti s sabo še banano, in le-to potegnit ven, če bi ga kdo napadel...

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Varkotu je dogajal , brazilc je paprimitivc in lokalni serifl pa mas kar imas, mene bolj motijo policisti ki so pristopili k situaciji kot da modela poznajo in se ne upajo kej prevec narest. Jest se nisem videl policista k bi tako na eazy tm nekoga lovil, v takih situacijah so bili policisti vedno bolj nakurjeni in zivcni, tle pa kot da smo na trznici pri sporu dveh branjevk.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Dej ne [cenzura]....a na črno nosi orožje al kako?

Pejt ti raj mal na pivo, ne pa delat kretena iz sebe... (čeprav ti je to že zdavnaj ratal
grin1.gif
)
Tudi če nosi orožje legalno, ga ne sme uporabit kadar se mu zazdi ali če hočeš kadar se počuti ogroženega, ampak ga sme uporabit samo v skladu z zakonom.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.709
113
A da bi pa primitivna gorila nadvladala varnostnika pa mu vzela orožje...pol bi se pa lah dogajal karkol...tud v bližini vrtca...tega pa noben ne pomisl?

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
A to da te nekdo napade, tudi ni v skladu z zakonom? Pa njemu se ni kar zazdelo! Varnostniku samo kapo dol, da je normalen v glavo. Jest nisem in bi streljal. Varnostnik pa ni.

Pa še to, če v pričo policajev nekoga napadeš, potem si lahko samo degeneriranec prve klase
smirk-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
.. Varnostniku samo kapo dol, da je normalen v glavo. Jest nisem in bi streljal. ..

Japajade! Tista rjava sled, ki bi se ti pojavila v gatah, ni smodnik, veš!

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Citat:
Še enkrat, varnostnik NE SME uporabit orožja, zgolj če se čuti ogroženega. Mora obstajat še cel kup drugih pogojev, ki v tem primeru niso bili izpolnjeni, pa še prej mora kaj drugega postorit. kaj, si preberi na linku par postov višje.
priden.gif
Varnostnik orožja ni uporabil.

Rad pa bi tebe videl v situaciji, ko ti nekdo tolče po vozilu za prevoz denarja, grozi in vrže tvoj mobitel v tla, ko želiš poklicati pomoč. Kako bi ga ti umiril?
sprasujem se.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.778
6.553
113
Citat:
A da bi pa primitivna gorila nadvladala varnostnika pa mu vzela orožje...pol bi se pa lah dogajal karkol...tud v bližini vrtca...tega pa noben ne pomisl?
Si predstavljaš, da žoga iz vrtca prileti v njegov avto?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.337
7.091
113
pri taščici
Sem vedel, da sem pogresal sintic tvoj odgovor v tej temi. No sedaj ga imam.
Sicer pa ti je apollo ze nekajkrat napisal. Na vprasanja postavljena tebi odgovorjas s kontra vprasanja. In tudi na moja vprasanja se nisi odgovoril, si mi pa postavil cel kup kontra vprasanj(jaz pa tebi nazaj).
Ni cudno da imas sitnosti z uradnimi osebami se tam kjer jih 99,99% ljudi ne bi imelo.

Nazadnje urejeno:

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
A to da te nekdo napade, tudi ni v skladu z zakonom? Pa njemu se ni kar zazdelo! Varnostniku samo kapo dol, da je normalen v glavo. Jest nisem in bi streljal. Varnostnik pa ni.

Pa še to, če v pričo policajev nekoga napadeš, potem si lahko samo degeneriranec prve klase
smirk-1.gif
Ja ti bi streljal, mogoče še koga ubil, jest pa v tisto ulico sploh nebi zapeljal, ker mi je vožnja tja z zakonom (ZprCP) prepovedana. In do spora nebi prišlo. Ampak vem, nekaterim vam je ljubša krvava varianta.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
priden.gif
Varnostnik orožja ni uporabil.

Rad pa bi tebe videl v situaciji, ko ti nekdo tolče po vozilu za prevoz denarja, grozi in vrže tvoj mobitel v tla, ko želiš poklicati pomoč. Kako bi ga ti umiril?
sprasujem se.gif
Zaprl bi okno, zaklenil vrata in odbrzel. Naloga varnostnika je bila, da varuje denar in sebe in nič drugega. Že s tem, ko je izstopil iz vozila, je preokrenil situacijo iz zlahka obvladljive v povsem svojo škodo. Zafrustriran butelj, ki mu je treba odvzeti licenco in službo.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.