Pred kratkim sem kosil z akumulatorsko kosilnico POWERWORKS, ki sem jo pred cca. 3 leti kupil v BAUHAUS-u. Glede kosilnice nimam pripomb, sem pa pri zadnji košnji naredil sranje, saj sem zadel kamen na škarpi in od takrat naprej ima kosilnica drugačen zvok in mislim da nekoliko trese. Predvidevam da sem poškodoval nož (verjetno skrivil) in zato tudi trese. Danes sem govoril z našim vzdrževalcem in mi je rekel, da sem verjetno skrivil nož in naj ga dam poravnati, ali pa zamenjati, saj bom drugače poškodoval os (akso). Lahko da sem jo že. .
Ima mogoče kdo podobne izkušnje? Na spletni strani BAUHAUS-a sem gledal in zdi se mi, da teh kosilnic nimajo več v ponudbi. Verjetno je najbolje da odstranim nož in dam preveriti. če je kriv...? Kaj svetujete, oziroma poznate koga, ki te stvari popravlja?
Lp
Ima mogoče kdo podobne izkušnje? Na spletni strani BAUHAUS-a sem gledal in zdi se mi, da teh kosilnic nimajo več v ponudbi. Verjetno je najbolje da odstranim nož in dam preveriti. če je kriv...? Kaj svetujete, oziroma poznate koga, ki te stvari popravlja?
Lp