Poškodbe d.o.o.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Že drugič v treh tednih, odkar sem imel prometno nesrečo, sem po pošti dobil pismo od te firme, ki mi ponuja zastopanje! Sedaj pa me zanima, kdo jim je dal moj naslov in podatke!?
10.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
To je kraja podatkov in zloraba osebnih podatkov. Nujno prijava, saj se to res nizkotno početje.

LP, A

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zakaj pa ne? uradno bo težko dokazati, da so nezakonito pridobili podatke, kdo je bil poškodovan, na da mu zaradi tega pošiljajo pošto!

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Mene so po prijavi škode na AS že čez par dni kao "naključno" klicali za neka zavarovanja itd...

SIcer pa imajo fantje po zavarovalnicah lepo služijo z prodajanjem podaktov o poškodovanih naprej takim firmam. Vsekako je treba to pirjaviti IP.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Janch pravi:
Kolikor jaz Carja poznam...je eni administratorki na urgenci (neuspešno) težil, pa se mu je takole maščevala..
crazy1.gif
Ne boš verjel, ampak to je skoraj res! S to razliko, da je sestra v sprejemni pisarni težila meni...
crazy1.gif

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Glede na to, da sem ustanovitelj in bivši lastnik ene izmed prvih "firm" v tem slogu, lahko potrdim, da je informacija prišla direktno iz urgence in ali od zavarovalnice.

So pa te informacije mastno plačane, v mojih časih je lahko povprečna med. sestra lahko potegnila od 100-200 k SIT na mesec, agent pa tudi do 500 k. Večji projekti (družine, več udeležencev) pa so bili plačevani po % od izplačane odškodnine (največ 2,5 MIO takratnih SIT)

Podobno se sedaj prodajajo informacije o iskalcih posojil, ki jim banke obrnejo hrbet.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Car pravi:
Že drugič v treh tednih, odkar sem imel prometno nesrečo, sem po pošti dobil pismo od te firme, ki mi ponuja zastopanje! Sedaj pa me zanima, kdo jim je dal moj naslov in podatke!?
10.gif

Tako je. Ponavadi imajo človeka na urgenci...

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ok...morda sem malo za svetom...ampak kaj jim koristi moj podatek ,če se nočem zavarovat,če nočem tožit in če nočem imet opravka z nobenim?
Ali pa če se napriemer že toži firmo in če nima niti za plače?
A plačajo sestram v vsakem primeru ali samo če pride do posla?

Hudiča...a sem samo jaz tak ,da bolj ko mi težijo večji odpor imam do njih.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Ok...morda sem malo za svetom...ampak kaj jim koristi moj podatek ,če se nočem zavarovat,če nočem tožit in če nočem imet opravka z nobenim?
Ali pa če se napriemer že toži firmo in če nima niti za plače?
A plačajo sestram v vsakem primeru ali samo če pride do posla?

Hudiča...a sem samo jaz tak ,da bolj ko mi težijo večji odpor imam do njih.

Ti si še mislit ne moreš kako je folk naiven in nerazgledan, ter s solznimi očkami pokliče "strokovnjake".

Ampak zanimivo pri teh firmah, da se jim do sedaj ni nič zgodilo mrhovinarjem.

V ozadju pa itak odvetniške pisarne ali odvetniki, ki na ta način nelojalno zbirajo stranke.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ma kaj ti koristijo tožbe ,če pa se odvetniki med seboj poznajo...skupaj so hodili v šolo...skupaj pijejo kavico po razpravi...tam se pa tudi dogovorijo kdaj bodo nehali se vlačit po sodiščih..pač...ko se vidi da nekatera od strank pride na nulo z denarjem......je hitro konec vsega.