Poroka

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
dva tedna nazaj sem delal na poroki, kjer niso imeli ansambla ampak je bil "DJ" pa nimator oz. voditelj zrave. Odlična zadeva, zame osebno tudi mnogo bolje kot pa ti klasični oldies bandi.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Tako kot sem napisala v prvem postu:

Rabim igre za dekliščina-fantovščina!
priden.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
hmm

najboljš da je lepo najamete ambasado gavioli, naredite tranc party pa bo ornk ohcet ne pa to k eni hočejo tradicionalno... matr so kreteni a ne?

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
en moj kolega je pel na prešernovem trgu šlager komade, zraven me mel tablo s srčki in napisano :kljub mojemu petju navkljub, podari mi poljub.

In dokler ni zbral tok lupčkov kokr je star, ni smel nehat.

Fora z laufanjem v smučarski opremi in smučmi seveda ob ljubljanci mimo mačka je tut huda

prodajanje vinjete za kolesa tut

spomni se fore v vezi z njenim poklicom in naj to zganja. Če bo to počela samo pred kolegi, ne bo tok zanimivo kot če bo zraven še cel kup mimoidočih ničhudega slutečih

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Fantovščina in dekliščina MORATA biti ločena dogodka.
Igre so lahko zelo zabavne, hkrati pa ni nujno, da so žaljive. Znanka je v Cityparku napihovala balone za 50 centov po komadu. To je še ok, če ne bi zraven sebe imela tablo z napisom "blow job: 0,50 EUR". V eni uri so zbrale 34 EUR, mimoidoči so foro sprejeli zelo pozitivno, ni bilo kakšnih primitivnih komentarjev.
Mlaje postavijo neporočeni mladci v noči na dan, ko bo poroka, ponavadi so zraven tudi pri šrangi. Ponavadi mora testi, ki se priseli v vas opraviti kakšno kmečko opravilo (ženin kosi travo, skleplje koso, žaga drva,..., nevesta pa ponavadi opravi kakšno gospodinjsko opravilo). Z izkupičkom od prodaje "neveste" se ponavadi poravna stroške, ki so nastali pri postavitvi mlaja (kakšni okraski ipd.), spije se kakšna runda pijače, večina denarja pa gre za darilo mladoporočencema. Vsaj tako je na našem koncu.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
fak kok smešn.
uf-1.gif

Še enkrat preberi moj post, kjer je naveden razlog zato. Včasih je bolje imet eno prijateljico, pa tista stoji ob strani, kot pa 20 kur, ki jim je bitno lak za nohte pa make-up. Sej kolegice ima, ampakje nobena ne pozna dovolj dobro, da bi ji lahko karkoli pripravile, kar bi označevalo njo.

You must be very popular girl...
stupid-1.gif

Sicer pa je tema o igrah in ne o očitanju kdo mam kok prijateljev in zakaj mora biti ločena dekliščina in fantovščina. Skupaj bo in pika. Kle jst ne bom nč spremenila. Če pa ne znate mimo tega dejstva pol pa ne vem zakaj odgovarjate..

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
skupaj NE VALJA!!!! PIKA!!!!

FANTOVŠČINA IN DEKLIŠČINA MORATA BITI LOČENI!!!!! PIKA!!!! boh ne dej da je to skupaj. fantje nej grejo na zenski punce na moski striptiz... če tukaj ni zaupanja je bv...

drugače pa una s blowjobom je dobra igra... vse kar potegne na sex pali...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
skupaj NE VALJA!!!! PIKA!!!!

FANTOVŠČINA IN DEKLIŠČINA MORATA BITI LOČENI!!!!! PIKA!!!! boh ne dej da je to skupaj. fantje nej grejo na zenski punce na moski striptiz... če tukaj ni zaupanja je bv...

drugače pa una s blowjobom je dobra igra... vse kar potegne na sex pali...

467716-post_slo.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
ha ha ha, kva ste usekan. Pa saj se ne gre zame in mojo izbiro. Nekdo se je že tko odloču in kva naj jst? " Sory stari, ampak a bo ločen, a me pa ne bo????" ahahaha, dej ga no srat. Si povabljen, pridš in to je to.

A boste prebolel tole, al..?
priden.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
ha ha ha, kva ste usekan. Pa saj se ne gre zame in mojo izbiro. Nekdo se je že tko odloču in kva naj jst? " Sory stari, ampak a bo ločen, a me pa ne bo????" ahahaha, dej ga no srat. Si povabljen, pridš in to je to.

A boste prebolel tole, al..?
priden.gif

Ok, ne biti huda, če ti povemo svoje mnenje. A sploh veš v čem je fora fantovščine in dekliščine? To, da se bodoča mož in žena s svojimi prijatelji/prijateljicami s katerimi sta se družila pred zakonskim stanom še zadnjič srečajo s prijatelji kot samske osebe.
Na fantovščinah ženinu pripravijo razne naloge, ki naj bi mu pokazale, kakšne muke bo moral pretrpeti v zakonu. Če so zraven ženske, se jim fant smili ker mora piti/ delati kapitanski izpit/ nositi križ/ imeti okoli gležnja priklenjeno kuglo/... in zato znajo pokvariti fantovščino.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Šrango postavijo mulci v tistem kraju..če je to običaj sene sekiraj, če ni, jepač ne bo.

Običajno zabavajo ljudi kar muskonterji - je pač treba take vzeti. Tako da...ne vidim ravno fore da nekomu, ki ga dobro poznaš, rečeš naj zabava folk...menda si povabljenka?...in to bi bilo fino da ji obrazložiš da zabavat folk morajo drugi, seveda pa lahko tudi kdo izmed prisotnih naredi kako foro..recimo da eno organiziraš.

Ni mi pa jasno kaj imajo skupnega šranga in fantovščina/dekliščina? (šranga se postavi predno se gre na poroko - običajno civilno, če je vse isti dan oz. cerkveno...pač, ko se odhaja od doma...jaz sem bil na parih, pa osebno sam je nisem hotel imeti..tako da...'mora biti' je rahlo bosa).

Neke hude groze osebno ne vidim..pa tudi mesec in pol je ogromno časa zate kot povabljenko.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

Koja striptizeta...to je zlajnana fora.

Ne ni zlajnana fora ampak tradicija. Nek sinonim da bo ženin recimo zadnjič v živlenju
primil drugo žensko za joško
smile-1.gif
In na ta dan se mu "vse" oprosti.

Že vidim da delate poroko naspol, raje je nimam, pa grem za ta denar na križarjenje pa naju
tam kapitan poroči. (ja tut to gre in je polno verodostojno in uradno)

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
matr jst do sedaj bil zam na eni fantovšni k je bla striptizeta, bil pa nešteto krat na teh skupnih fantovšne-deklišne in mene te zadeve ne motije, ker itak so skoz fešte. Jaz osebno bom hotel imeti to ločeno, sam če to pa želja mladoporočencih temu ne smeš uporekat.
Igrce? Hm... jah za tipsona boda mende ja prštimal križ in da ga bo nosil.
Kje pa bote imeli fantovšno-deklišno? Če je to kje kjer je recimo tudi dostop do drugih folka je fajn, da se spomniš kakih igrc, da probaš vključit ta tuji folk in malo osramotiš nevesto. Tko za foro, da more pač izbrat 20 podpisov da je primerna ža nevesto pa določite točn kater spol lahko vpraša in kako starost.
Enkrat smo recimo kakih 5km stran od fantovšne ven vrgli(ker smo šli skupaj s kombijem tja) in je mogel oblečti neopren pa masko pa plavutke in je potem mogel štopat do tiste gostilne :D.

Šrango itak postavljajo lokalni dečki, kjer je nevesta in je navada, da so kakšne igrce, kjer mora ženin dokazat da si jo je zaslužil in potem seveda tudi plačat šrango. Seveda potem dečki kupijo njima kak daril nekaj € pa seveda obdržijo za svojo žurko.

Povezovanje programa? Najbolj da prej res piješ, bo lažje če boš mal pijana in malo bolj sproščena. Vsaj pri meni je tko :D. Sicer pa je tko, da če je bend dobr, ponavadi frontman povezuje program. Mogoča kak od prjatlov vskoči, ko se prodaja šopek.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

in zakaj mora biti ločena dekliščina in fantovščina. Skupaj bo in pika. Kle jst ne bom nč spremenila. Če pa ne znate mimo tega dejstva pol pa ne vem zakaj odgovarjate..
Ne vem zakaj ti sprašuješ na forumu tipa Altertake stvari, če nisi zmožna resno jemat pripomb in mnenj drugih ljudi.
stupid-1.gif
Pol pač naredi po svoje pa mejte to žurko, ki ni dekliščina in fantovščina, ampak je navadna žurka.
In vsaka normalna ženska bo pustila tiste tipe, da se ga odklopjo in zažurajo po svoje, se pogovarjajo kar se hočejo, ne pa da cel večer gleda tiste poglede wife-to-be češ "sej se bova doma pogovorila, prasec vulgaren".
Pa seveda ne bi škodilo, da se tipe vpraša ali bi radi meli ločeno al skupno žurko ... odgovor je seveda jasen, tko da ni treba pretirano komlicirat.
rolleyes-1.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
A si ti vredu? Pa kdo organizira fantovščino/dekliščino. Jaz, al onadva? To je nujnuna izbira. Pa mal si preber moje vprašanje.

Nazadnje uredil moderator:

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
A si ti vredu? Pa kdo organizira fantovščino/dekliščino. Jaz, al onadva? To je nujnuna izbira. Pa mal si preber moje vprašanje. Tvoje mnenje me niti najmanj ne zanima!

Kaj tebi ni jasno? ................... če onadva izbirata, naj potem vse izbereta. Zakaj naj si preberem vprašanje, če te moje mnenje ne zanima?
confused-1.gif

Moj nasvet je: najemite striptizeto pa se še vidve zraven učta kako se stvarem streže.
cheer.gif

Nazadnje uredil moderator: