Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
(policist mi je napisal svinjarijo ki se sploh ni zgodila)...................mi je kazen zmanjšala, 500 evrov in to na 24 obrokov.
Po tvojih postih bi prej pričakoval da bi pospravil sodnico potem pa še PP iz kjer prihaja policist
Sodnica ni nič kriva...
Živim za to... Samo to so vojne, ki se jih neda zmagat. (pošteno) Policistu sem že tam na licu mesta povedal, da
pride čas, ko bom jaz rezal potico, sicer se mi je smejal, ampak imam x kolegov, ki študirajo kriminalistiko,
od balistike do umorov, nekega dne bodo na poziciji, in takrat se bom pa jaz delal norca... Čuje se kot napihovanje
mladoletnika... Ja kul... Te že...
Pa tudi če ta dan ne pride... On je policist, navaden prometnik. Teh 500€ bom že plačal. Ta amount denarja
ne predstavlja popolnoma nič... Nisem človek ki bi se hvalil, daleč od tega, nimam se s čim, samo on dobro ve,
da sem na boljšem...
Glej, whatevaa, moj glavni problem je, če bo moja diploma šla skozi, če bom diplomiral, njegov glavn problem je pa?
Če bodo plačane položnice za leasing, če je skoz leto prihranil dovolj za 14 dnevni dopust v kempu...
Sicer pa mu je to blo že jasno pri tem, ko si je zapisoval reg. pred avtom, pa sem mu siknil:
NARIŠI SI GA, KUPIT SI GA TAK NEBOŠ MOGEL... (no, kot da si ga lahko jaz, ampak moral sem se "spraznit"...)