Poroka bo !!!

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Veš kako je v Sloveniji. Nenapisano pravilo pravi, da se šefa ne kritizira.
smile-1.gif

Je pa tale tema bolj gnev proti tebi, ker si upaš postaviti na stran cigotov, zato se izkoristi vsaka dana priložnost za povračilo in blatenje.
smile-1.gif

Disclamier:
Jaz jih tudi ne maram pa zato ne bom pisal, da ga je potrebno ubiti ali pa poslati na prvi vlak.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Veš kako je v Sloveniji. Nenapisano pravilo pravi, da se šefa ne kritizira.
smile-1.gif

Je pa tale tema bolj gnev proti tebi, ker si upaš postaviti na stran cigotov, zato se izkoristi vsaka dana priložnost za povračilo in blatenje.
smile-1.gif

Disclamier:
Jaz jih tudi ne maram pa zato ne bom pisal, da ga je potrebno ubiti ali pa poslati na prvi vlak.

Joj, zdaj si se pa zajebal.
bonk.gif
Se malo, pa bos tudi ti na tapeti.

Disclaimer:
Tudi jaz nisem nikjer rekel, da ni problemov z njimi (ane, Apollo?
wink-1.gif
), ampak posplosevati na vse cigane/pedre/ateiste in jih terati v plinske celice je tisto, kar me moti.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.194
1.980
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Men sta pa prov simpatična. Pa ko vas j.., važn da se mata rada in jima je lepo skup.

Dokler ju nisem videl v časopisu, sem mislil, da ne obstajata. Zdaj pa vem že to, da se imata rada in jima je lepo skup. Mislim, da si želim biti njihov Facebook prijatelj.

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Meni tudi vizuelno nista niti malo všeč, pa se imata lahko najraje na svetu. Pa kaj.

Ampak je pa prav neverjetno, kako se v takih temah vedno najdejo neki kvazi strpneži (res ne vem kdo tu v resnici misli, da je nekaj več...).

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
zanimivo zanimivo kako je eurofil užaljen sedaj... kako se trudi nekaj ven vlečt..

lej, imel si sovražni govor (govoril si da sta dober primer za podporo evgeniki itd) bil si izredno žaljiv do skupine ljudi itd...

no daj samoprijavi se se...

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Morda tisti, ki je iskal osebne podatke članov foruma, da bi podal kazensko ovadbo zaradi sovražnega govora?

Did I miss someting? Sicer sem slisal za to zgodbico, ampak - wasn't me.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
zanimivo zanimivo kako je eurofil užaljen sedaj... kako se trudi nekaj ven vlečt..

lej, imel si sovražni govor (govoril si da sta dober primer za podporo evgeniki itd) bil si izredno žaljiv do skupine ljudi itd...

no daj samoprijavi se se...

Done. Sicer ti ni jasna razlika med tem, da nekdo rece "Cigane v plinske celice" in "dober primer za poster o predostih evgenike" (ali, v mojem primeru, "idealen primer za poster nekoga, ki ga bo kap pri 50 zaradi debelosti"), ampak, prav.

"Najlepše se zahvaljujemo za vašo prijavo.
Prijavo bomo obravnavali v najkrajšem možnem času.
Lep pozdrav, Ekipa Spletno oko"

Sem pustil svoj mail, bom videl kdaj in ce me pride kdo obiskat.

BTW: Evgenika sama po sebi ni "dirty word"... Zjebane aplikacije ala stric Adolf so - imamo pa tudi prostovoljne in pozitivne aplikacije (npr: Dor Yeshorim), kar, roko na srce, nam malemu Slovenskemu narodu pri 2mio ljudi ne bi skodilo.

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Aaaah, pa to sploh ni res, kar berem !!!! Se pravi, je res, samo ne morem verjet. Pa koji K je zdaj pomemben izgled? A se je kdo vprašal, kako je bla lahko Poszonec Marija poslanka pred leti? Ker tam lepota tudi ni naključje.

Mene izgled niti malo ne moti, če (bo) sta srečna skupaj. Saj je ne bom jest vzel, jebe*ti !

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
aplauz.gif

Ker model. Dej ne bluzi no z ne vem kakšnim opravičevanje, men deluješ eden boljših sogovornikov na forumu.
wink-1.gif

Dobivam občutek, da so si mnogi uporabniki pač sedaj malce na tebi dali duška, ker ti pač pridejo do živega in ti vsaj v eni temi nekako uspešno uspejo kontrirati, pa je cel veselje.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
O stari kaj ga sekaš.

Že snoč sem se nasmejal, zdej pa tudi.

Klinc je to, da se ljudje samoiniciativno medijsko izpostavijo, komentarji na ta konto pa niso zaželjeni. Sej pa ni noben po njihovih družiskih albumih slik vn cukal pa jih na net dajal in komentiral.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.194
1.980
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
O stari kaj ga sekaš.

Klinc je to, da se ljudje samoiniciativno medijsko izpostavijo, komentarji na ta konto pa niso zaželjeni. Sej pa ni noben po njihovih družiskih albumih slik vn cukal pa jih na net dajal in komentiral.
zmaga.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik olfa pravi:
O stari kaj ga sekaš.

467716-post_slo.gif

Se strinjam s teboj.

@evrofil: kar tako naprej, primerna doza sarkazma in črnega humorja sta meni osebno polepšala večer in današnje jutro.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Meni je tudi smešno kar je evrofil napisal in me po večini ne moti. Če se na kaj takega prijaviš bodi pripravljen na vse vrste kritik in posmehov (eno izmed teh nevest ki so se prijavile poznam in dečva je čist OK, se zna na svoj račun nasmejat in karkoli bo kdo rekel jo nebi ganilo.)

Moti me pa to da se gre nekega naprednega "evropejca" medtem ko je čist isti kot ostali tukaj.

Spomnim se na tist rek: Može seljak iz sela, al' ne može selo iz seljaka - pa prilagodi našim razmeram.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik ozze pravi:
Men sta pa prov simpatična. Pa ko vas j.., važn da se mata rada in jima je lepo skup.

ej se čist strinjam! Sandrco poznam in je prov fajn punca, eni sodite knjigo po njenih/njegovih platnicah... samo zato, ker vam niso všeč. Mislm wtf, res ste debili eni
bonk.gif

moderatorji, že klikam na SPAM da mi določene izjave debilov niso všeč.... lahko bi jih že sami odstranili glede na to, da je bila ena izmed vas
crazy1.gif