Poroka bo !!!

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Če jo ima kosmato je že dovolj stara :p

staremodrosti.press

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Samo ce bo tekmovanje za "Gala set Frizerskih storitev (dovoljena le uporaba najmanjsega nastavka na elektricnem aparatu) in letna zaloga sampona proti usem, ter balzama za mehkejse lase".
hysterical-1.gif

And for fucks sake, KAJ JE S TO JEBENO BRADICO?!
bonk.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Če jo ima kosmato je že dovolj stara :p

staremodrosti.press

Aja! Zdaj pa stekam. Se mi je zdelo, da sem to enkrat v Valvazorju bral. Mislim, da je bil naslednji stavek: "Che je mladha deklhina f bliznjhem sorodhu - najboljhshe je najvech do drugega kolena - je to dodathna garanchija, da bo zhakon plodhen, inu da stha bodocha zakoncha skladhna drug z drughim. Mozh pa naj ima vsah dva, ce neh celoh tri krizhne na plecih vech od dekline, kajti to pomaga pri hitrhem odraschanju inu kvalitethnem uvajanju mladega dekletha."

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OMFG...
bonk.gif

Pa se naceloma ne spuscam na ta nivo, ampak, a to so fotke iz Alabame, ali imamo tudi pri nas "inbred rednecks"? :D Sam se pick-up, zgonjen cucek in sibrovka jim manjkata. Sem mislil, da se bo to bolj na Dolenjski naslo?

Če te prav razumem, si ti borec za strpnost (vključno s prijavami sovražnega govora), ko gre za pedre, cigane, južnake, črnce... medtem, ko v odnosu do Slovencev potrebe po strpnosti ne čutiš?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Če te prav razumem, si ti borec za strpnost (vključno s prijavami sovražnega govora), ko gre za pedre, cigane, južnake, črnce... medtem, ko v odnosu do Slovencev potrebe po strpnosti ne čutiš?

Jap! A so "kleni Slovenci" v Sloveniji po novem "ogrozena vrsta", manjsina, dezurni krivci za vse tegobe (Cigo je bil, ziher je bil cigo!), in ozigosani (pedofilicni!) unicevalci Svete Druzine(TM)?

Ne? Kul.
Vidis razliko?

Tudi do sebe ne cutim potrebe po tej strpnosti - tisti trije ki me celo poznajo v zivo bojo povedali, da se najvec delam norca iz sebe :D

maremm

Pripravnik
26. dec 2010
357
0
16
Ma, on je pomemben slovenec, ki mu je uspelo zapustiti to zaostalo državo. Pač mu je padla sekira v med, pa misli da se lahko dela norca. Za vsako rit raste palica. (stara modrost).

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.653
1.155
113
Titograd
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:

(Cigo je bil, ziher je bil cigo!)

Če pa je res bil
zmaga.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Strpnost ni odvisna od številčnosti.

Norčevanje, zasmehovanje, poniževanje... ni strpno, tudi če bi šlo za večino.

Prav imas. Torej, se bomo kot slovenci med seboj nehali delati norca iz:

* Dolenjskega naglasa
* Stajerci iz "Ljubljane"
* Korosic ki pridejo v Ljubljano/Maribor/na faks z jogijem na hrbtu
* Ljubljancani iz vsega kar je izza Trojan
* Nealkoholiki iz Cvicka
...

Mislim, da se bomo nadslednji dan pobili med seboj.

Ampak, ker imas prav in to res ni primerno se bom vzdrzal nadalnjih komentarjev preducovite zveze krasne, klene Slovenske mladenke ("prelepe, zlahtne rozice!"), in zrelega gospoda zgodnjih srednjih let (junaka; enacga pod soncam mu ni korenjaka!), ki sta si medsebojno nedvomno usojena in jima s celo druzino, pa tudi z babico Jelko zelim se mnogo let, in jima v mislih podarjam pesem "Bend Down Low" Boba Marleya, v spomin na njuno prvo srecanje - ter svojo goreco priprosnjo k Bogu, Sv. Ani ter Sv. Gerardu Majelli za veliko malih otrok, ki bogo glasovali za NSI.

Skratka, ne, ne cutim potrebe do neke ekstra strpnosti do dveh povprecnih predstavnikov prevladujoce rase na tem obmocju, povprecnega socialnega razreda, povprecne inteligence in izgleda - ki sama iz sebe namenoma naredita (za preostanek te povprecne druzbe) v danem primeru in po mnenju "slehernika" - pustni semi. A to pomeni, da bi ju "poslal s ta prvom vlakom ven iz drzave" (kot smo lahko brali o "ciganu"), in "nagnal nazaj tja od kjer so prisli u trenerkah" (o kandidatu za mandatarja), ali celo "fuknil v fojbo, kjer je se plac"? Ne.

Ampak... Tak alternativen "look" je zavestna odlocitev - tako kot je moj "stil" (v narekovajih, ker bi pomoje tadva umrla od smeha, ko bi me zagledala). In ja, zdi se mi sprejemljivo zajebavati se iz necesar, nad cemer imas vpliv.

Nazadnje urejeno:

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
tisti trije ki me celo poznajo v zivo bojo povedali, da se najvec delam norca iz sebe :D

Jah.... ogromno materjala iz prve roke. Verjamem
wink-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.076
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OMFG...
bonk.gif

Pa se naceloma ne spuscam na ta nivo, ampak, a to so fotke iz Alabame, ali imamo tudi pri nas "inbred rednecks"? :D Sam se pick-up, zgonjen cucek in sibrovka jim manjkata. Sem mislil, da se bo to bolj na Dolenjski naslo?

aplauz.gif

Tu se vidi kdo je nestrpnež, delanja norca čist tako iz prostega časa! Zanimivo, Bitch, ko se gre za tvoje se pa jokcaš! Nekateri ne veste koliko ovc je bilo....

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Toliko glej, da te ne bo tale s kozjo bradico poiskal in ti jih malo naložil...
Sicer brade tud jaz ne razumem...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
OMFG...
bonk.gif

smirk-1.gif

Sram te je lahko, da tak liberalec in strpnež sklepaš po zunanjem izgledu. Prav rad bi videl tvoj fris naliman tu na alterju, ker me res zanima kakšen "kerlc" si, da si upaš tkole modrovat...
stupid-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
škoda da se ima evrofil za takega "svetovljana" razumnika zagovornika... a tukaj se vidi da je popolnoma omejen, s ogoromno sovražnosi v sebi do drugačnih. nestrpen do ljudi ki niso po njegovem okusu. zaničevalen... zanimivo, da zna biti tako pokroviteljski do ciganov pedrov itd a do malo drugačnega parčka, ki se imata rada, pa goji tako sovražtvo... tukaj se vidi kdo je omejen s malimi možganskimi kapacitetami, evrofil sočustvujem s teboj...