Poročna priča

jello

Guru
22. sep 2008
10.170
3.878
113
Moja priča je tako resno vzel nalogo, da me je blo že kr mal strah. Pazil na ženin pušlc, da mi babnco ne ukradejo,na družbo,...

Večji fail od tega, da priča ne opravlja svojih nalog je, da svojo vlogo vzame preveč zares. Da je poleg še nazi priča, ki se je pripravljen stepst za vsako foro, ki ne sme manjkat na klasični poroki (pustimo poroke, kjer se že vnaprej ve, da ne bo teh for). In se konča tako, da si ženinovi svatje naredili svojo žurko, ženini pa obsedijo pri mizah, veseli da majo pušelc v rokah in da je nevesta na varnem.

ncnifrej

Guru
14. avg 2013
2.022
843
113
Lej nevesto ti bodo spizdl tko al tko..

Mas fantovscino prej, pa najbrz se srango.. “barabine” bos ze tm vse spoznal.. merkaj se se kaksnih zeninih prijatrlc (hitr pa rade pomagajo).. pa kaksn na pol pijan stric v sedmem kolenu zna tud kaksno foro usekat.. tko de - kukrkol se obrnes (glej prvi stavek).

ponavad ce so fer povedo kam gredo z nevesto (najslabs kar se zgodi je - da neveste ne najdete, vsi ratajo zivcni, razpolozenje pade, … krade se pred polnocjo, ob polnoci je torta - takrat more bit nevesta ze nazaj vsa lepa za fotoshoting)..

Probi se zment, da ti povedo kam gredo .. nej nevesta pa zenin “prtisneta” nanje - lepo da so fore in vse ampak konc koncev to bo njun dan in najbrz si ga zelita met mal pod kontrolo.. ce bos spilal nekega hudega policaja - to ni to - za nbenga

konc koncev pa nisi edina prica ;)

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.482
5.023
113
Ne vem no. Poroka mora biti zabava za vse. Zabava za vse pa je možna, če so vsi večino časa prisotni.
Vem za primer, ko so res ukradli nevesto, da so jo našli šele zjutraj, ampak to so zame resni bedaki. Če ženin in nevesta sumita koga, da je tak bedak, naj ga sploh ne vabita na poroko.
Na zadnji "klasični" poroki kjer sem bil, je bila tudi šranga, bilo je veliko zabave okrog nje, ampak vedelo se je, da lahko traja toliko in toliko časa. Če šrangarji nimajo več idej, da se svatje zabavajo, se naj pospravijo. Kdor se šrange loti, mora dobro premisliti, kako bo to naredil zanimivo za vse.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Če se krade nevesto, je prvi pogoj, da je nevesta za in da je žur. Nevesta mora bit nujno nazaj v roku ene ure.

• Všeč mi je
Reactions: ncnifrej