Citat:
Uporabnik perofero pravi:
Citat:
Uporabnik corsol pravi:
večina porabe je zanimivo v nizki tarifi in razlika ni zanemarljiva.....torej ponoči + vikend.....če čez vikend malo bolj ogreva potem zna bit glavni krivec kalorifer
predlagam, da čimprej preide na mesečno odčitavanje in se bo vsaj po mesecih videlo, kdaj narašča oz.pada.....
pa če gledamo obdobje od 1.5. - 9.8.. ni ogrevanja. poraba pa povprečno 220 kWh na mesec. wtf??? jaz imam za garsonjero 35m2 za oktober 75 kWh (hladilnik, kuhalna plata, klima, comp, tv, kalorifer v kopalnc). VT 39, MT 36.
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
To je zastonj. A odčitavaš števec sproti?
Ali lahko zaupaš kako prideš do tople vode?Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
54m2, dve osebi, klima, indukcija, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, pralni stroj (cca. 5 strojev na teden), sušilec (vse kar opereva, se suši v sušilcu), TV, računalnik.
Elektrike med 23 in 26 euri na mesec. Meni se ne zdi veliko.
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Steni, tvoja poraba je povsem realna. Bojler in klima terjata svoje
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Toplo vodo plačujem zraven ogrevanja.
Če sta računalnika (PC)24/7 prižgana, potem sta najbrž največja porabnika. Večja kot bojler, večja kot klima.Citat:
Uporabnik steni pravi:
Uporabnik YuGec pravi:
54m2, dve osebi, klima, indukcija, pečica, hladilnik z zamrzovalnikom, pralni stroj (cca. 5 strojev na teden), sušilec (vse kar opereva, se suši v sušilcu), TV, računalnik.
Zanima me zato ker imam 39m2 dve osebi, klima (tudi za ogrevanje), indukcija, hladilnik z zamrzovalnikom, pralni stroj (cca. 3 stroje na teden), sušilca ni, TV, 2x računalnik, bojler 80l za toplo vodo, pomivalni stroj (cca. 4 stroje na teden) pa plačujeva elektrike med 38 in 47 € na mesec odvisno koliko se grejeva oziroma hladima.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Če sta računalnika (PC)24/7 prižgana, potem sta najbrž največja porabnika. Večja kot bojler, večja kot klima.Citat:
Uporabnik steni pravi:
Uporabnik YuGec pravi:
Zanima me zato ker imam 39m2 dve osebi, klima (tudi za ogrevanje), indukcija, hladilnik z zamrzovalnikom, pralni stroj (cca. 3 stroje na teden), sušilca ni, TV, 2x računalnik, bojler 80l za toplo vodo, pomivalni stroj (cca. 4 stroje na teden) pa plačujeva elektrike med 38 in 47 € na mesec odvisno koliko se grejeva oziroma hladima.