Saj to pravim: računa pravilno!
Drugo (kar pa očitno samo mene moti) je pa to, da ti ob povprečni porabi napiše črpalko, na kateri pa ni bilo natočeno to gorivo oziroma podatki, ki so napisani, ne veljajo za to črpalko.
19.5. sem tankal na OMV črpalki (kar pokaže tudi v tabeli) in v isti vrstici poda podatke za gorivo, ki je bilo natočeno na neki drugi črpalki (to pa zveš le tako, da odpreš vrstico nižje).
Po mojem pojmovanju je torej v isti vrstici zabeleženo nekaj (prevoženi km, poraba) kar mora biti in tisto, kar ne spada tja (kje sem tankal gorivo, ki ga BOM ga porabil, ne pa ki sem ga porabil in na podlagi katerih mi je izračunalo povprečno porabo).
Glej:
v razpredelnici rdeče označena črpalka nima NIČ v povezavi z modro označenimi podatki. S temi podatki ima rumeno označena črpalka. Zato pa pravim, da v isti vrstici poraba.com meša jabolka in hruške.
Končni račun je pa pravilen, to pa je. Priznam.
Priznam tudi, da je bolj zapleteno narediti razpredelnico, kjer ti piše to, kar pravim jaz, v eni vrstici.
[/URL][/img]
In ko nekdo gleda podatke, bo rekel: AHA! 6.08 je imel porabo na OMV črpalki, kar pa ni res. Pilo je gorivo s Petrolove črpalke, ki pa je v drugi (spodnji) vrstici.