Poprodajna skrb proizvajalcev/uvoznikov

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Torej, kakšne imate kaj izkušnje s poprodajo ob nakupu novega avta. Vas kaj kontaktirajo, kako ste zadovoljni, prirejajo kakšne dogodke, dobivate časopise domov? Ali se enostavno ne oglasijo več?

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
BMW - zelo dobro (napram prejsnjim znamkam). Poklicejo, vabijo na predstavitve novosti, testne voznje, razne dogodke(X drive experience...) posiljajo revijo ter neke kataloge, preverjajo zadovoljstvo storitev itd.
Vozim pa konkretno na Selmar - prej CE, zdaj MB.

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
Citroen zaenkrat anketa o zadovoljstvu + cca vsake 3 tedne citroen novice in "posebna ponudba" dodatne opreme. Je pa res komaj 3 mesece od nakupa.

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Mazda....sem tretji lastnik, servisiram na pooblaščencu, pošiljajo revije, novosti,takšne in drugačne akcije, ter par tednov pred servisom pošljejo dopis da ne pozabim opraviti redni servis.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.963
113
pri taščici
bmw motorji, praktično nič konkretnejšega še kupil pri njih pa mi že desetletje enkrat do dvakrat letno pošljejo razna vabila,
Društvo je tudi zadnjič dobili reklamo za peugot
Gimpex tudi pošilja za renault truck....(ko pa servis stane jurja....)

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Jaz sem pri Hondi dobil nekaj vabil na predstavite novih avtov pa nekaj akcij, predvsem v zadnjem času. Za citroen samo eno pismo doslej (kupil enega dva meseca nazaj) kaj več pa niti ne pričakujem, ker sem na obrazcih označil naj me ne spemajo.

Zanzibar

Majstr
16. sep 2007
1.069
128
63
Od Hyundaia... od začetka marca - nič (razen ankete takoj po nakupu).
Je pa res, da prvega servisa še nismo imeli.
Pa sploh ne pogrešam. Ko bom kaj drugega iskal, se bom že sam pozanimal.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Te je razočarala Hondica, a? Bo pa ta zdel letel ko kuks.

Honda ostaja, v 4,5 leta brez ene okvarice.

Citroena sem valda kupil za matko, za njene fure do btc in savne ni potrebe po nekem dobrem avtu.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.461
575
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Seat, nabavil pred tremi leti in pol. Dvakrat letno akcijska ponudba pnevmatik, servisnih storitev, dodatne opreme. Enkrat letno anketa, ki gre direkt v Španijo. Dobivava pa promocijsko robo in ankete oba s fotrom, čeprav je on kupil rabljeno cordobo na seat servisu.

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
KSZ

Evo, vceraj me model poklice - se je spomnil, da sem pred 3 meseci za 5ko touringa (specificni motor, ki ga takrat ni blo pri nas) tezil pa me poklice, da zdaj pa ga majo na razpolago pa naj pridem probat pelat.
zmaga.gif