Seveda lahko pumpa ne požene in...Kako pa taka peč sploh lahko eksplodira?
Samo še vedno je sivina..Ne vem čisto točnega datuma ,ampak recimo lani,predlani si jo lahko še uradno kupil v trgovini. A vgraditi je ne smeš sedaj ?Moj pravi, da se lahko kadar koli z njim pripelje inšpektor in gresta pogledat "novo" peč in on se ne bo hecal ker konkurenca je huda in se enemu drugemu mečejo polena pod noge.
Državi se gre, da zmanjša CO in ppm 2.5 tudi zaradi TEŠa ki bo bruhal lignit do 2050
Državi se gre, da bo v skladu z EU direktivami in da ne bo plačevala kakih nepotrebnih penalov.Državi se gre, da zmanjša CO in ppm 2.5 tudi zaradi TEŠa ki bo bruhal lignit do 2050
Ne, ne smeš. Gre za dve med seboj neusklajeni inštituciji.Samo še vedno je sivina..Ne vem čisto točnega datuma ,ampak recimo lani,predlani si jo lahko še uradno kupil v trgovini. A vgraditi je ne smeš sedaj ?
Da malo oživim temo..
Varjenje sem že umaknil iz opcij..
Če bo le mogoče tega sigurno ne bom naredil..Ga ni na svetu ki bi me prepričal o enaki toploti pridobljeni na drug način kot z drvi.Sprehajam pesiko skozi vas mimo soseda, ki pove da je kupil deset metrov drv. Nenavadno da v tem času kupuje, zato je pojasnil, da je prijatelju crknila peč na drva.
Popravljal ni. Staro vrgel ven in kupil novo na pelete. Zraven dodal boiler s toplotno črpalko. Vse skupaj sedem tisoč Eurov. Drva pa je prodal.
Mercedes, verjetno boš na koncu ti tudi tako naredil.
Nikdar nikoli . Žerjavica je žerjavica. Tako kot kruh iz krušne peči je tudi kruh a nikoli enak kot ostali kruh.? toplo je tolk kolk kuriš ni važno s čem.
Sprehajam pesiko skozi vas mimo soseda, ki pove da je kupil deset metrov drv. Nenavadno da v tem času kupuje, zato je pojasnil, da je prijatelju crknila peč na drva.
Popravljal ni. Staro vrgel ven in kupil novo na pelete. Zraven dodal boiler s toplotno črpalko. Vse skupaj sedem tisoč Eurov. Drva pa je prodal.
TO se da nategovati do onemoglosti.vem ja , sam ko se greješ ne ješ žerjavice, v kruh pač je, tako da slabo si povezal.