Prosim odpri si temo in palamudi s sebi mislečimi do nezavesti.. Jaz se ne mešam v nobeno temo , sploh kjer nimam pojma.Ti pa si zafrustriran.
Prosim odpri si temo in palamudi s sebi mislečimi do nezavesti.. Jaz se ne mešam v nobeno temo , sploh kjer nimam pojma.Ti pa si zafrustriran.
Tole je bilo mišljeno za Gospoda Aplenca :Demz ima drugače šlosarsko firmo in verjamem da ve kaj govori. Tebe demz pa ne razumem zakaj tolk zapenjaš, si mu povedal svoje če ti ne vrjame pa jebi ga. Bo že sam rešil.
Pa še nasvet: zakaj Aplenca ne pokličeš? Saj še dela.
Pa koliko imate vsi tule denarja, plače..Dva dva dni 1500 evrov..Peč je bila 700-800 evrov.No, če podaljšaš tisto dovodno cev za 10 mm naprej v notranjost in pravilno urediš zadeve v tem detajlu, bo čudežno pol problemov izginilo .
Jasno, če imaš kam pripeti, ker rabljene peči so ponavadi sežgane in nimaš kam.
Naslednje : če sta dva delala dva dni, koliko denarja je to vredno? Po moji vednosti za dve novi peči.
To je tako kot bi pokvarjeno televizijo nesel k serviserju popravit. En cel dan je iskal napako in na koncu zamenjal prebit kondenzator za 10 centov. Koliko je njegovo delo vredno? 10 centov? Se lahko ta serviser živi potemtakem od svojega dela?
Oprosti,sam ti ne morem reči druga kot butl !! Kje sem napisal da je poceni ?? Kdo do sedaj je pa napisal koliko bi koštalo ?? Res sem pa napisal da so bile novepo 700-800 evrov.Kaj še nisi sam začel švasat če je tak na izi in poceni?
Al te jebe, ker nimaš opreme in znanja? Al si edn izmed tistih, ki znanja in izkušenj ne ccenijo
Pa kaj je s tabo ?? Boga tvoja žena in otroci...Si povedal da ne boš rihtal in jaz se ti lepo zahvaljujem . To je to. Odiraj naprej tam kjer gre.mercedes - Saj popravilo kakor si ga ti predstavljaš, bo tudi 500 - 700 Ejev. Da ti gre pa nekdo delat novo po meri, bo pa 2 jurja, pa še dobra ne bo, ker vodna peč je zahteven razvojni projekt. Karkoli boš šel iskat nekam v trgovino, bo bistveno bolje in tudi ceneje kot pa delati novo na mero.
Pa še - ne vem koliko si razgledan, ker sem iz tvojega pisanja prepričan, da si ne znaš izračunati svoje plače. Sploh veš da je tvoja plača obremenjena z okoli 65% dajatev? Brez vračunanih bolniških izostankov ki so pa tudi statistično dejstvo. Pa brez osebnih zaščitnih sredstev ki so pa tudi dejstvo.
Pri delavcu ki je redno zaposlen za 40 ur/teden in ima 1000 Ejev neto plače, je njegova delovna ura vredna okoli 16 Ejev - če kaj naredi ali pa nič. Preprosto delodajalca toliko košta.
Saj nisi morda nameraval popravljati peči na črno ? Ker je to protizakonito in kazensko preganjano. Vprašaj na Furs ali pa kar Mamca .
Ja vsak, ki ti je realno povedal, da se bolj splača novo kupit. Ga maš za butla, ker ti to veš, da fušar popravi za mali dnar.
Saj ste vsi v redu ,sicer se ne poznamo ,a v srcu verjamem da vi načeloma dobro želite.A bo v redu?
AjaCENTROMETAL peč na drva EKO-CK P 35 kW NOVA
CENTROMETAL peč na drva EKO-CK P 35 kW NOVA Prodam novo peč centrometal EKO - CK P 35 kw nikoliwww.bolha.com
Ni Pavličeva. Je pa klasika.
Dam v živo za kafe kadarkoli brez zamer..Jezi me samo to ,ker večina obračate besede vsak po svoje.... pravkar razmišljam kako bi te še malo razkajfal
S tem se ni za šalit....Bogve kaj so počeli. Če prav razumem je vzrok nekje v okolici peči in ne peč .. RIPUh sem si oddahnil - še si živ.
Tragedija na Gorenjskem: Eksplozija v mizarski delavnici usodna za očeta, sina in soseda
V Lancovem blizu Radovljice je danes popoldan v nedelujoči mizarski delavnici eksplodiralo v okolici peči na drva. Vzrok še ni znan, neuradno preiskovalci domnevajo, da se je zapletlo med popravljanjem pečiwww.vecer.com