Ponos Slovenije

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Vidim da Slovenija premore več analfabetov kot bi pričakoval. Enim je pač navijanje hobi, in ga enačijo z gasilci in podobnimi rečmi. Tisti, ki je dejal, da so Viole za živalski vrt, ga vljudno vabim na eno izmed domačih tekem, še prej pa naj si ogleda kak posnetek, ne pa da kot meketajoča ovčka naseda RAZNIM MEDIJEMm ki o navijačih poročajo kot o alkaidinih bojevnikih.

najbž komentirajo to taki, ki o nogometu nimajo bogve kaj pojma, sklepam tudi, da ga ne spremlja.
Ebiga, po netu je lahko bit junak
smile-1.gif

Sicer pa kar se tiče stadiona ... To da mamo najlepšega se tak ve, mi vsaj svojega UPRAVIČENO imenujemo stadion, lahko enako trdite tudi ostali, ki pljuvate po LV ?

O Vandalizmu v LV, pa boste RES NAJVEČ IZVEDELI, če boste zaupali naslednjim medijem : 24ur, večer, lady, inDIREKT, jana ter pijanček Križman... To je zelo dober vir informacij !!!

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Za ta primer ne vem ali so si kaj napihval, nebi bilo pa prvič.... Sem tud jst verjel vsem zgodbam o divjaških navijačih, potem pa sem šel nekajkrat na gostovanja z GD in ugotovil, da je precej "izgredov" napihnjenih samo s strani novinarjev. Ena boljših zgodbic je bila, da so v Avstriji obrnili dva avtobusa navijačev, ker so imeli nože in palice... V resnici so pa obrnili en kombi, pa še tam notr niso nič našli
wink-1.gif

Čeprav, če so na stadionu polomljeni stoli se ni treba glih dost zmišljat.... že slika sama zase pove dovolj. So pa pacienti v vseh navijaških skupinah... žal.

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Mediji smatrajo vsako skandiranje na tekmi kot grožnjo, so pač ljudje, ki si kruh služijo s pisanjem pravljic, ker so dobri pravljičarji po HCA izginili, in ga/jih nadomeščajo mediji, ki so poleg vsega pod očitnim vplivom preljube politike, k temu potem še dodamo alkoholizirane novinarje ala PejiÆÆÆÆ in dobimo izdelek, ki je podoben domišljijskemu spisu "malog mujice"

Potem pa ta cajtneng kupi Janez Novak pogleda neko ibr zajebano sliko viol zgoraj brez, kjer pa tip baklo v roki, prebere članek in označi viole za teroriste innevemkajše.

Malokdo pa ve, da so/smo prav mi tisti, ki klubu stojimo ob strani, da če bo 100 gledalcev na tribuni bomo to mi. Da ko bodo vsi pljuvali po klubu in igralcih, bomo mi še vedno vzklikali "Moj Maribor bo vedno živ" , da nam nikoli nebo škoda dat denarja za gostovanje, pa čeprav so "nizki datumi" v mesecu.

Tega folk ne vidi, oni vidijo samo to kar pišejo Pejiæ in podobni kalibri.

Vprašajte ljudi, ki hodijo na tekme - pa ne viole, kar te tribunarje, Kanglera - Samo Jurišiæa ne sprašujte
smile-1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:

Malokdo pa ve, da so/smo prav mi tisti, ki klubu stojimo ob strani, da če bo 100 gledalcev na tribuni bomo to mi. Da ko bodo vsi pljuvali po klubu in igralcih, bomo mi še vedno vzklikali "Moj Maribor bo vedno živ" , da nam nikoli nebo škoda dat denarja za gostovanje, pa čeprav so "nizki datumi" v mesecu.

Stari svaka ti dala.
wink-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kolk je blo Mariborčanov? 40? Al so bli ful pogumni pa jih je samo 35 pršlo
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sej prav, da so Hrvateke malo v roke vzeli.

Hrvati so provocirali in dobili, kar so iskali.

Nazadnje urejeno: