Ojla še sem tuki, sam je bila včeraj gužva v službi.
Rezultat akcije je bilo 503 palačinke + 12 ki so romale na tla ko sem se špilal z metanjem.
Pekel sem 8 ur in pol + pavze in če seštejem sem bil za ali okoli štedilnika 10 ur.
Materiala je pa šlo. Me je kar minilo ko so začeli zlagati iz avta. 14 kg moke, 21 l mleka in pa 67 vanili sladkorja + sol in navadni sladkor (nekaj malega). Najbolj sem debelo pogledal ko sem zagledal toliko vanili sladkorja ampak moram priznati zmešali so dobro maso, ki se je lepo pekla in bila okusna. Nafutral smo pa celo ulico in mularijo za katero sploh nisem vedel, da živijo v mojem okolišu. Sem pa spoznal še une sosede s katerimi sem bil do sedaj samo na dober dan.
Posledice peke: Hrbet in noge so bile čist v ku..., glava od afterparti s palačinkam. Kaj čem če so mi po končani peki in enem kratkem fuzbalu nosili pisne z Birso. Jest jih pa tudi nisem samo gledal.
Še par nasvetov če se najde še kakšen bedak, ki bi počel kaj takšnega:
Prvo dobro premisli če misliš resno.
Dobre ponve. Tefalke so se meni kar dobro obnesle.
Štedilnik obvezno na primerno višino. Mi smo ga po cca 100 palačinkah dvignili ker bi mi drugače hrbet razpadel.
Med peko večkrat operi ponve, se lepše peče.
Dobra družba in muzika.
Pa še enkrat premisli.
Slik še nimam. Nekako nisem imel časa še slikat, jih pa dobim v kratkem.
Veliko jedcev.