čak ali nisi ti nekoč pisal o nekih avtih katere si kupoval.
Ali je bil to nekdo podoben tebi (ravno tako rovtar)-hribovc?
Avto voziš?
Avto voziš?
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Je kar res, da ne znam vozt traktor, uporabljat motorko, čeprav motorko bi se lahko naučil medtem ko traktor pa ni šans, ker ga tud nebi dobil. Ampak pri motorkah bi se tud hitro zalomil.
Smo mel učas 3 traktorje (danes 2) pa mi ni ne oče pustil ne starejši brat.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Je kar res, da ne znam vozt traktor, uporabljat motorko, čeprav motorko bi se lahko naučil medtem ko traktor pa ni šans, ker ga tud nebi dobil. Ampak pri motorkah bi se tud hitro zalomil.
Nism pa noben lenuh, če bi bil potem bi me že zdavnaj zgnal, moram bit pripravljen, če ej treba kaj delat.
Glede na to, kakšen odnos imaš očitno do njega, mi že čudi, da te ni spokal s kmetije. Namreč, saj si lepo napisal, da je sedaj kmetija njegova. Torej, kaj igraš bedaka? Tako bo, kot bo on rekel, če ti kaj ne paše, se pa spokaj. Žal.Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Bomo vidl jest sem tud bil za da se da bratu pa se je še na slabš spremenilo. Še, ko je bila od očeta KMetija je bil brat čist drugačen, kot danes, danes se ma za glavnega počes in po dolgem, čist se ej spremnu, učas sploh ni komandiral danes pa misli, da lahko kr komandira, kdo ga bo sploh poslušu hahahamislm ne vem kaj si eni predstavljajo, da bomo služni.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Avto voziš?
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
avto vozi traktorja ne sme... zakaj ne sme vejo njegovi...
punc najbrz nima veliko glede na to da je nekje pisal da so mu všeč fantki...
zdaj tukaj sta 2 opciji: je na drugi strani nekdo res omejen (umsko) ali pa se nekdo preprosto dela norca in si je kreiral "ALTER EGO" ->kmet iz okolice žirov, tipični hillbilly in fura "imiđ" omejenca...
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
saj če teh stvari neveš.... potem pa tak nisi uporaben na kmetiji.... ni čudno da si celi dan na internetu in "čakaš da te pokličejo"
jaz ti zdaj povem..... računalnik ti je prinesel starejši brat samo da se te rešijo..... da si z njim zaposlen in da drugi lahko v miru delajo na kmetiji...... a je tak?
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Nism pa noben lenuh, če bi bil potem bi me že zdavnaj zgnal, moram bit pripravljen, če ej treba kaj delat.
Presneto čuk, jaz nisem s kmetov pa znam vozit traktor, motorka pa tud poje ko je treba...
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Glede na to, kakšen odnos imaš očitno do njega, mi že čudi, da te ni spokal s kmetije. Namreč, saj si lepo napisal, da je sedaj kmetija njegova. Torej, kaj igraš bedaka? Tako bo, kot bo on rekel, če ti kaj ne paše, se pa spokaj. Žal.Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Bomo vidl jest sem tud bil za da se da bratu pa se je še na slabš spremenilo. Še, ko je bila od očeta KMetija je bil brat čist drugačen, kot danes, danes se ma za glavnega počes in po dolgem, čist se ej spremnu, učas sploh ni komandiral danes pa misli, da lahko kr komandira, kdo ga bo sploh poslušu hahahamislm ne vem kaj si eni predstavljajo, da bomo služni.
V normalnih družinah glava družine (kateri je še vedno ŠEF in kar ukaže VELJA) upošteva tudi ostale in upošteva dobre nasvete, če vidi, da bi po njegovem udarili mimo. V vaši žal ni tako, vendar je tvoj brat še vedno ŠEF in dokler ti daje streho nad glavo, boš tudi tako plesal kot ti on igra. Očitno pa, vsi skupaj niste sposobni normalnega dialoga (zate itak že vemo, da si večna žrtev). Koliko dolgo ti bo pa igral je pa na tebi... In če bo spravil vse v PM, jeb.at ga, bi prej razmišljali, preden ste prepisali nanj.
Pa imaš izpit za avto? Al to mal tko po domače po hribovskih cestah?Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Avto voziš?
Seveda, da vozim avto.
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Pa imaš izpit za avto? Al to mal tko po domače po hribovskih cestah?Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Avto voziš?
Seveda, da vozim avto.
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Pa še nekaj zelo pomembnega sem pozabil napisat.
Ne vem, kako lahko eni kr nekaj pišete v tri krasne, ker sploh ne poznate mojih-domačih razmer, ne prehitevajte z komentiranjem, ne nabijajate komentarje v prazn nič. V mojih komentarjih amnka še veliko resnice.
Vsaka družina ima svoje težave, svoje take in drugačne razmere in da kr takole eni pišete v tri krasne vam sigurno manjka par koleščkov v glavi, dajte naučte se pisat razumno ne pa nekaj v prazen nič sploh pri takih temah k vas je 99% iz mest nimate kaj bit pametni, da se mate za doktorata iz Kmetijstva.
Avtorja lahko zastopmo samo tisti, ki smo doma iz Kmetije ne pa neki loleki pa še nekaj lahko je enim kmetovat v Pomurjo po ravnini kaj pa dejansko tukaj v Rovtarskem hribopvju, Idrijskem, Škofjeloškem, Polhograjskem tle so sami griči in vozt po teh gričih traktor ni mačji kašelj, poznam nekaj sorodnikov, ko so zgubl očeta, ko se je s traktorjem zvrnil.
Ni se u glavnem za zajebavat, mi smo na 700-800 metrih in ne manka se propadov, bregov, ....
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Pa še nekaj zelo pomembnega sem pozabil napisat.
Ne vem, kako lahko eni kr nekaj pišete v tri krasne, ker sploh ne poznate mojih-domačih razmer, ne prehitevajte z komentiranjem, ne nabijajate komentarje v prazn nič. V mojih komentarjih amnka še veliko resnice.
Vsaka družina ima svoje težave, svoje take in drugačne razmere in da kr takole eni pišete v tri krasne vam sigurno manjka par koleščkov v glavi, dajte naučte se pisat razumno ne pa nekaj v prazen nič sploh pri takih temah k vas je 99% iz mest nimate kaj bit pametni, da se mate za doktorata iz Kmetijstva.
Avtorja lahko zastopmo samo tisti, ki smo doma iz Kmetije ne pa neki loleki pa še nekaj lahko je enim kmetovat v Pomurjo po ravnini kaj pa dejansko tukaj v Rovtarskem hribopvju, Idrijskem, Škofjeloškem, Polhograjskem tle so sami griči in vozt po teh gričih traktor ni mačji kašelj, poznam nekaj sorodnikov, ko so zgubl očeta, ko se je s traktorjem zvrnil.
Ni se u glavnem za zajebavat, mi smo na 700-800 metrih in ne manka se propadov, bregov, ....
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Zaradi mene pište karkol, sam nikol ne boste dosegl moj prav.
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik zajfa pravi:
Zaradi mene pište karkol, sam nikol ne boste dosegl moj prav.