Glede na to da je v galvi 2x republika slovenija pa ministrstvo za šolstvo, pa zavod za šolstvo sem bil res v skrbeh da sem 100 let za luno. Oziroma nekateri bi rekli zagrenjen.
Pa vidim da očitno nisem sam. Ko pa vidim zraven british council pa mi najprej na misel pride google translejt.
Hvala za link: Očitno je dobro porabljeno 1,2 mio. za neko "seminarsko nalogo" z nekim raziskovlanim projektom v šoli/vrtcu.
Ko pa v lokalnem okolju izrečem željo po manjši telovadnici (sedaj je OŠ in vrtec brez tega) pa malo bolj kulturnih prostorih za učenje (šola je v 120 let stari stavbi) me pa od vseh strani opominjajo da smo ena izmed najbolj zadolženih občin (vrtec) da ministrstvo tudi nima denarja za šolo, tako da bomo morali kar to imeti kar imamo.
Aja z 1,2 mio bi po moji oceni lahko naredili skoraj v celoti novo šolo, telovadnico pa še spodoben vrtec z urejeno okolico in igrišči.
Tako pa imajo otroci na dvorišču en koš narejen v samogradnji pred pol stoletja, dva premična kovinska gola v velikosti hokejskih golov tudi narejeno v samogradnji (marsikdo jih je že dobil konkretno po betici ker se je obesil na njih) , oboje brez talnih označb. Zraven na travi pa so se učiteljice izborile neko donacijo trgovskega podjetja ki jim je postavili dve igrali in "učilnico na prostem" .
Kam gre evropski denar....
Me zanima kateri so priznani stroški v tem projektu