Polo vs Punto

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ko boš imel 15 Polotov in 15 Puntekov, potem povej
smile-1.gif

to je tak kot če bi šel delat anketo za volitve, pa bi samo enega vprašal.... hahahhaa

In ta, bi ti povedal nepristransko mnenje.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja avto je bil od punce....in kaj ma to veze....??? Saj sn reko da ni bil moj!!!!

Pa bil je letnik 2003 iz trgovine...pa se je v enem letu pokvaril večkrat kot pa kak golf iz leta 96, ki ga je vozo foter!!! Pa še požrešen je bil....šel pa itak nikam
smile-1.gif

Govorim pa vse iuz svojih izkušenj......boli mene patak za neke tabele pa podatke, ki jih jemlješ na netu. To bi si on tudi sam lahko pogledal.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik Focus pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
ko boš imel 15 Polotov in 15 Puntekov, potem povej
smile-1.gif

to je tak kot če bi šel delat anketo za volitve, pa bi samo enega vprašal.... hahahhaa

In ta, bi ti povedal nepristransko mnenje.

Pa kaj zaj vija to v paktu tukaj napadata ljudi(kaj mate to v familji)??? Pa še to sta očitno oba proti vw-ju, ker ne vidim nobene pikre oz nobenega napada na tistega ki hvali fiata. Ljudje govorijo samo iz lastnih izkušenj. Pač se enim dopadejo vw-ji enim, mazde, fiati,.....itd. Vsak ma svoj oksu je rekla opica ko je drek žrla. Hvalabogu, da je toliko različnih okusov.....ni še treba zaj zaradi tega ludi napadad. Vozi kaj ti paše, če pa te kdo vpraša pa lahko poveš mnenje.....
zmaga.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jaz pa ne da bi karkoli gledal...predlagam vw-ja......ker imam z obemi izkušnje
smile-1.gif

Ne tabela je bla samo za tebe, ker po eni strani govoriš take norije, da me direkt na smeh sili.

P.S.
Drugo leto, te bomo kandidirali za pepčka leta, ta častna titula bo zagotovo tvoja.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Amm.....verjamem, da mi boš tesna konkurenca! Sicer pa se mi neda prerekat po foromuih ker nisem s tem namenom tukaj...raje me povabi na pir pa povej v faco če maš kaj.......

Drugače pa kot sem ti že rekel.....me drek briga za tabele.....ker kot sem rekel sem zadovoljen z mojo jajčko...
smile-1.gif

Pa ne se jezit veš da škodi lepoti
hysterical-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Pri Polu pozabi trivaljni 1.2 motor, ker gre občutno slabše od 1.4 in žre več. Testirano (razen, če sta BC-ja lagala ravno v obratno smer).
Sam bi se težko odločil, pojdi peljat in boš videl, kaj ti ustreza. Vsekakor je kvaliteta materialov med tema dvema neprimerljiva. Potem je pa samo še vprašanje na kaj daš več. Pa Polo je starejši model.
Če slučajno dobiš kakšno novo Fabio za ta denar si zmagal, odlična kantica. Edino lepota je tako tako.
grin1.gif
Žal je pa tako, da rabljenih skoraj ni.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.574
9.811
113
40
MB
ksz

ne se zabavat z polotom 1.2, to je daleč najslabši avto kaj sem jih kdaj mel priložnost vozit, pa pije 8,5 litrov
stupid-1.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
1.2 motor pri VAG grupi je obup. Vsaj 1.4 bo treba gledat. Opreme pa tudi nima. Mogoče starejši letnik pa z več opreme ? Ali pa kak drugi avto.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik shift pravi:
a nima ta 1.2 polo 3 cilindre
če ima potem raje 1.4motor drugače pa če ostajaš pri 1.2motorju potem grande punto.ne morš se vozt z 3mi cilindri no

10.gif

No no, fantje, a je kak problem
evil.gif
.

Polo, 1.2 3 celindrc se prou lepo pelje! Res je, da je poraba mogoče malo višja, ampak, verjameš ali ne, prehitiš tudi kak novejši avtek s malo večjo prostornino motorja
wink-1.gif
.
Ima pa 3 celindrc tak lep zvok... Pr men se sliš, kot da imam blow off ventiln notr, če ga na hitr pohodm, pa spusim takoj...Ko pa mašina pride čez 3krpm, se pa motorček prav lepo vrti...

Spet, je pa res, da so servisi povsod, a moj je imel prej več izrednih servisov kot pa rednih
hysterical-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.767
167
63
ksz

tudi moja izkušnja z Ibizo 1.2 je, da motor niti ni podhranjen, le poraba je pa res vsaj 8l/100km.

lp

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Citat:
Uporabnik mario pravi:
treba upoštevat tudi nadomestne dele za avto. za fiate niso glih poceni....

Pa lih Fiat ma največji black market z svojimi deli!!!

Če bi zbiru med Puntotom al pa Polotom.....bi si zbrau Puntota......skos poslušu kolk so italjani zanč...nevem Puntota majo use kolegice pa tud kaka biuša se umes najde pa nobena ni bla razočarana.....konkretno sm vozu Puntota 1,2 8V od ex.....supr špraovc za po mestu.....če hočš kj več si omisl raj 1,4 varjanto! Pa še cenejši servisi so glede na VW!

Kar se tiče VAG avtov.......kolega ma škodo superb 2.0TDi z DPF filtrom.....ma jo mal več kt let....od tega usaj pou leta skos na servisu!

@sonick a nisi ti u enem postu stoku da ti en VW ne dela??? Damn.....pa tolk jih hvalš?
bonk.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ne vem točno na kaj si mislil........a na tisto, ko se mi je ustavil na AC......saj sem rekel, da je bil kriv bencin.....sem se potem pozanimal...pa se je to večkeremu šoferu tega motorja oz gti-ja zgodilo. So baje ful občutljivi motorji pa ne prebavla dobro vse "nesnage". Saj v bistvu potem ga prižgeš pa se pelješ naprej....Je pa avto pava raketa!!!
smile-1.gif

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Ja maš prav! Rošenje luči, pa omv in supr 100 zgodbica, pa še bi se našlo.

Jaz na moji kanti nimam nobenih problemov.
Pa je ta kanta 12let stara Škoda 1,3 (škodin ne VW-jev motor).

Od kdaj pa maš GTI-ja?

Nazadnje urejeno: