poliranje avta ...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
No da vidimo ceno?
smile-1.gif

če mi bo dal ceno za ZS, bo ostala na ZS

ena cena, ki sem jo dobil spotoma, je bila..neverjetna.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Hehe, me zanima kdo daje ceno brez, da bi prej avto videl, pa ne na slikah. Moj bo zal spet rabil tretma.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj pomeni one step polish..to mi se sliši kukr..ena roka..kar pa mogoče ni dovolj.

na avtu so..zapečeni neki opilki, ki rjavijo in jih je treba dobit ven..pa dve grdi rajsi..ampak za tiso mi ni tok vazno

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kako razumeš tole

'pa da je k nov..ne neki na brzino.'

kako ti razumeš tole:

"odvisno kako zjeban je avto, je lahko tud 3x več dela z enim ali drugim Espacom"

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
joj joj joj..

softi.. dela je od 50 do 350 evrov..odvisno kok je zjahan..

tko se dela v poslovnem svetu..
torej 50 je..d aga pogleda..350 da bo na koncu biserno bel, ne sam bel.

terencehill

Pripravnik
2. mar 2011
209
2
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pomeni one step polish..to mi se sliši kukr..ena roka..kar pa mogoče ni dovolj.

na avtu so..zapečeni neki opilki, ki rjavijo in jih je treba dobit ven..pa dve grdi rajsi..ampak za tiso mi ni tok vazno

Pranje, ciscenje s plastelinom (tvoji opilki), za rajse ne bo slo, premalo casa. One-step poliranje se uporablja prav za take primere, ko je treba narediti v 1 dnevu. Polira se samo enkrat, in ne najprej groba, potem korekcijska in na koncu finish. Se mora pa narediti brez hologramov, brez zapolnjevanja (masili) majhnih praskic ipd...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj je to brez hologramov itd

rezultat je svetleč avto brez pikic, opilkov..pa pod kljuko 'obnovljeno'. tista globoka rajsa ni panika.

kaj pa cena za temeljito..more hands
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Citat:
Uporabnik terencehill pravi:
Softi, 10-12 ur dela, one-step polish, 100 evrov.
Lool.
Za tako ceno se mi skoraj ne splaca z mojim sam ukvarjat.
Me zanima kako je z opilki. Na mojem sem porabil 4 ure samo za plastelin, pa je lih ene pol manjsi od Espasa.

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.832
113
Lej, so ti ze odgovorili.
Ce ti da en ceno za poliranje brez da vidi avto sta dve moznosti:
- ti ga bo lepo opral in na hitro spoliral s poceni polirnimi pastami. Avto bo za ovco lep dokler ne bo dal za sabo nekaj pranj, ko gre vsa ta kozmetika dol. Vcasih je dovolj ze eno pranje.
- dal ti je najvisjo mozno ceno za ultra zjeban lak, kar pomeni, da bos zelo verjetno zadevo preplacal.

In pa sorry, ampak jaz ne grem tega delat za 100 eur nikomur, ker je material (dober) kar drag, da bi pa poliral za 5 eur na uro pa loool.

Glede plastelina, opilkov si pa preberi celo temo, pa ti bo jasno.