Policisti, ta mladi

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
Punca je itak glupa, da to sploh objavi... v kolikor sta bila policista res pijana pa upam, da izgubita sluzbo...

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kot sem napisal. Sedaj bo stampedo na punco. Policaj jugofanatik itak ne bo nič kriv...

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Policaja bosta ob sluzbo, to je reseno. Ampak, da so babe take kure glupe to pa mi ne bo nikol jasno. Vprasanje kaj starsem natrosla doma. Verjetno jim je rekla, da se uci pri prijatlci

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.384
313
83
Zakaj bi mogla pa kaj natrosit, saj jo pa valda policija varuje, bo že v dobrih rokah.
Sicer pa hvala bogu je objavila, bohve kaj bi trojica policajev še uspela ušpičit v uniformi v prihodnosti.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Ja tej kuri sta postenje in morala ob 5 uri zjutraj prva vrlina. Kura si je na instagramu hotela rejting zvisat, to pa je ves motiv za tako dejanje. Kura ko kura

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Mah jaz jim nic ne zamerim...se samo obnasajo v stilu drzave , parlamenta , vlade.... Cirkus brezvladja in balkanskega virusa bolikurcevic.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.140
316
83
slik pa nobenih. A ni tko, da ko je enkrat na netu je vedno na netu ?

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Ste isti, kot ti policisti. Kaj ima ta nesrečna najstnica z tem, da so se družili z njo in to celo državni organ-policisti? To je že ene vrste pedofelija. Kaj ima za počet polnoleten moški z najstnico????? Lepo vas prosim. Samo upamo lahko, da ji to dejanje ne bo škodilo v nadaljnem življenju. Tem barabinom pa napolnit dosje in nagnat iz policije.

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Saj piše da so ustrezno ukrepali. V čem je torej problem? Naredili so prekršek in kaznivo dejanje, sedaj sledijo posledice.

Čudi me samo to, da kakšen drek od novinarja še ni javno objavil fotk, posnetka, imen, priimkov, prebivališča, emša, političnih povezav vseh sorodnikov do leta 1944 nazaj, da se raja po njih skozla, poserje , zdrka, skratka strese ves gnoj kot ga je po onem ravnatelju in še kom v podobnih primerih.

(tisti, ki tole razumete kot zagovor teh treh cepcev (punca je pač še mlada) prosim obvoz).

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Sokol in krko

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Jaz jih ne zagovarjam. Ali je morda tvoje pisanje namenjeno komu drugemu?

Ja, morda tudi tebi, ker najstnica še ni kura, je kvečjemu pišče, ki je bilo zlorabljeno z strani državnih uradnikov. Seveda bi pa morali tudi malo starše povprašat po zdravju, da dovolijo ponočevanje, če jih seveda ima. Policisti bodo pa dobili svoje, vsaj upam na to.