Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
aha torej so omejitve informativne... ok... dobro si to zapomnit...
lepo sjtv lepo... enega ki popije 2 pivi bi ubil, sebe ki divjaš čez cestninsko pa toleriraš ker so omejitve samo informativne... ah ja...
ni čudno da me vsi čudno gledajo ker vozim čez cestninsko po "informativni" omejitvi 40... (ker so po tleh tiste št samo informacija...)
zanimivo zanimivo...
Seveda ne, če se pa po omejitvi pelješ ...Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Jaz se skozi cestinske postaje vedno vozim 60, večkrat so me že merili (običajno na Torovem) in me še nikoli niso ustavili.
Citat:
ja imaš prav ne spoznam se... mene so naučili da rdeč krog bela podlaga notri pa številka pomeni omejitev. izgleda pa da ima dars dosti denarja da farba cesto s znaki in "sličicami" katere potem mojstri volana, kateri bi vsakega ki ima 0,2 promila zaprli, ne upoštevajo ker so ipak najboljši vozniki samo tisti ki imajo pa malo alkohola v izdihanem zraku so pa najnevarnejši... zanimivo zanimivo...
mimogrede ne skrbi žganja ne pijem... meni zaenkrat možgani delujejo še 100%... sumim pa tebe da si zdravljeni alkoholik ker ponavadi ozdravljeni so najbolj proti (ker se bojijo da bi ponovno zabredli pa raje pluvajo in se tako povzdigujejo...)
Citat:
mislim da je poanta vsega to da si imel srečo da te niso ustavl
Citat:
Uporabnik garner pravi:
Citat:
mislim da je poanta vsega to da si imel srečo da te niso ustavl
Zakaj misliš, da me niso ustavl, ker vozim mal nad omejitev itak tiste ne lovijo, ki peljejo 5 km/h več, previdno vozim po cestah, ki imajo semafor, pešcem vedno ustavim, ...prvezan sem vedno, stekla na vozilu imam vedno čista, vsakič preverim, če vse luči delujejo.itd
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Vem za primer, ko je policaj spustil naprej pijanega soseda, ki se je nekaj kilometrov naprej ubil.