http://24ur.com/novice/crna-kronika/vinjen-policist-kmalu-le-se-civilist.html
What can a man do against such evil?
What can a man do against such evil?
Ampak so v zapisnik napisali da je vozil, (ne rinil) , prijatelj pa je se je s podpisom strinjal z zapisanim.Citat:
Uporabnik dkivi pravi:
,prijatelj je mrtvo pijan rinil bicikl pred seboj in nabasal na policijo,dali so mu za pihat (napihal je 1.4;po ta starem torej skoraj 3 promile) dobil je kazen 450€ zaradi vožnje bicikla v vinjenem stanju,pa čeprav ga je rinil in ne vozil....pa ti niso normalni
Sodišče je pa ocenilo, da tisto ni bila grožnja in so ga oprostili vseh obtožb.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Da ni nič urejeno kot je nekdo zgoraj pisal.
Stein - tisti je napisal komentar na forumu ki ga je nekdo iz UVZ ocenil kot groznjo predsedniku vlade. Veleumi so spisali kazensko in ga vrgli iz sihta (se rpeden je bil obsojen)
.
V Janševem primeru se mi zdi da gre bolj za napad na svobodo pisanja, kot pa da bi res kdo mislil da gre za kakrnokoli grožnjo.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ja mozno... ne vem... ni pint v tem, point je, da tudi tu ukrepajo prehitro.
Zgodila se je zgolj NAPAKA ,Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Po moje mu Katarinca ne bo pustila nazaj v policijske vrste. Kak vzgled pa naj imamo mi državljani potem.....
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Pa težko je primerjat težo med dvema dogodkoma, kjer na eni strani nekdo nekaj napiše na netu, na drugi strani pa pijan polijaj strelja v zrak in grozi, da bo vse pomrl.....
To niso neumnosti kot pišeš, ampak se temu reče "pomoč stanovskih kolegov".Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
In zaradi takih neumnosti bo ta odpoved padla na sodiscu. In se enkrat ne podpiram da kdorkoli na sihtu pije, se najmanj pa policisti. Ampak cloveku dati odpoved na podlagi stavri ki se ne morejo zgoditi je pa lovska (presvican pes).