Policijski spektakel na Rudniku

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Včeraj malo pred 20h sem se po Jurčkovi peljal z biciklom. Kar na enkrat slišim glasen pok in sirene. Tip vozu R19 s prikolico, na prikolici pa ogromen sod, ki je na ovinku padel dol. Za njim se je pognalo ene 5 policijskih vozil.. šli so proti Rutarju. Firbec kot sem sem se zapodil z biciklom za njimi ampak jim je ratal pobegnt. Ko sem prišel do križišča tik pred trgovskim centrom, so policijska vozila (octavie, provide, kible, krimiči v fabiah in octaviah) švigali sem ter tja... zavil sem na Dolenjsko proti centru, kjer sem opazil celo grmado vozil na kupu. Ujeli so tipa, za nagrado pa je dobil srebrni zapestnici.

Danes je vse skupaj na 24ur: http://24ur.com/novice/crna-kronika/med-bezanjem-poskodoval-policista.html

Glede na to kaj sem videl je skoraj nenavadno da ni bil nihče poškodovan. Tip je pa dobr bejžu s tole skahlano 19ko in ogromno prikoloč. Če bi bil brez bi jim mogoče še ušel.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Zato pa ne vem, zakaj več ni tega, da ti natankajo uslužbenci, pa meni osebno je bilo tisto boljše, zdaj smrdijo roke, etc...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
zdaj smrdijo roke
Probaj tiste najlon zadeve tam zraven uporabit. Reče se jim "rokavice"
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Saj jih, ampak vseeno:

povečini smrdi vse naokoli in se obleka že navleče
smrdi tudi koš za papir, katerega je težko odpret/zapret brez, da bi snel rokavico (izjemo so luknje)
razlito gorivo na tleh
etc, etc...

S tem, da bi rajši sedel v avtu tistih 5min, pa poslušal radio, kot pa da stojim zunaj, poleti ni frke..pozimi pa ni prijetno..

B81

22. jul 2007
36.955
10.513
113
Zakaj bi to koga brigalo...morda ima doma dva 200 KM john deera, ki ima vsak od njiju 200 l tank....meni se ne bi zdelo sumljivo, če bi nekdo tankal 1000 l nafte. Sicer pa pravo tele, kamere so ga posnele v obraz, policija ma njegovo sliko, on pa odide brez plačila. Pravi neinteligentni cepec.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.983
-384
113
ja mislili so, da jih ima za traktor doma, a ne. Tko kot veliko kmetov, k pridejo s 1000l kanto pa cviček natankajo...

drugač me pa veseli, da so povzeli usa način ustavljanja. lepo nastaviš en avto, pa nej se zaleti. al ga pa s ceste zrineš... kaj se pa gre tip...

aja... sam da v usa to opravi 6 navadnih policajev, pri nas je bla pa cela PP rudnik in center prazna!
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Lahko bi ga pa tudi en avto v miru sledil na razdalji, pa ko tip parkira v miru opravijo postopek.
Brez škode.
Seveda pa tudi brez medijskega "spektakla" ...

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.983
-384
113
ma ja. lahko bi ga pa tud kar spustili. kaj pa je 1000€ škode? nič... isto kot zanč ko so unga motorista matral, k je bežal z ukradenim motorjem... brez veze...

Sam neki mi ni jasno. Tip iz celja je šel očitno tankat na ižanko na petrol, pol pa nazaj skoz lj v celje, al kva?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Na rudniku ni PP.

Na petrolu pa so bebci. Namrec v sloveniji take kolicine nafte sploh ne smes peljati brez da imas vozilo za prevoz nevarnih snovi. Sem dozivel ko so fantje iz KPL prisli z 200l sodom in jih je crpalkar ustavil in jim povedal da ne sme dovolit da natankajo sod in se odpeljejo ker je lahko tudi on kaznovan.

In dejansko nima nihce za vozit 1000l vnetljivih snovi kar tako naokoli... Sicer pa vprasanje kako bodo usluzbenci kakemu svojemu sefu pojasnili kako so modela gledali ko jim toci 1000l nafte...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Saj jih, ampak vseeno:

povečini smrdi vse naokoli in se obleka že navleče
smrdi tudi koš za papir, katerega je težko odpret/zapret brez, da bi snel rokavico (izjemo so luknje)
razlito gorivo na tleh
etc, etc...

S tem, da bi rajši sedel v avtu tistih 5min, pa poslušal radio, kot pa da stojim zunaj, poleti ni frke..pozimi pa ni prijetno..
Tolk pa tudi nobene babe še nisem slišal jamrat.
bonk.gif

Kot da bi kako "missico" poslušal.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Če že izhajamo iz kmečkega naroda, to ne rabimo tudi vedno biti?

Pač mi ni potem smrdeti v avtu še 1 uro oz 150km, tako prijeten vonj pa tudi ni.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sicer pa vprasanje kako bodo usluzbenci kakemu svojemu sefu pojasnili kako so modela gledali ko jim toci 1000l nafte...
Tut če bi bil poslovodja tam nebi rekel besede, kvečemu bi se na kakem sestanku petelinil kako je prodal več nafte kot v prejšnem
tromesečju,...

Ko nekdo uleti po 1kL nafte, še prec dobi kako pranje in dve kavici medtem ko čaka da se mu avto opere,...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.170
7.017
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sicer pa vprasanje kako bodo usluzbenci kakemu svojemu sefu pojasnili kako so modela gledali ko jim toci 1000l nafte...
Tut če bi bil poslovodja tam nebi rekel besede, kvečemu bi se na kakem sestanku petelinil kako je prodal več nafte kot v prejšnem
tromesečju,...

Ko nekdo uleti po 1kL nafte, še prec dobi kako pranje in dve kavici medtem ko čaka da se mu avto opere,...

Ja tale bi se težko petelinil da jo je prodal glede na to da ni bila plačana ane ?
bonk.gif

Logično je, da če bi dec plačal da nihče ne bi izvedel da je prevažal 1000l goriva in ne bi bilo neprijetnih vprašanj. Sedaj pa verjetno bodo. No ugibam ampak mogla bi bit =)

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Kaj bi ti zdej rad, da še prodajalci dobijo kazen ali kaj ? Pa še mogoče kazen, ker mu ni napisal Lisine o prevozu blaga ? Sicer pa ne vem, če obstaja na svetu kakšna bencinska oz njen prodajaleci , ki bi zavrnili stranko, katere namen je natočiti 1000L goriva zaradi tega ker bo natočil več, kot predpisuje zakon. Ne rečem, da je to striktno po zakonu, vendar je točenje v take 1000L posode kar pogosta praksa in še nisem slišal, da bi kdo zaradi tega plačal kazen.