Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ne vem, ali se malo hecaš iz nas, ali kaj? Meni so pa teli čevlji prav grdi. Ko gledam policiste, se mi kar zasmilijo, ker imajo kar lepe uniforme, pa takšne grde čevlje.
No, mogoče pa imam samo jaz tak čuden okus.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, nisi edini.
In za vozit so bolj primerni mnogi drugi čevlji (recimo od Geoxa, da še podplat dika), predvsem brez roba pri podplatu ...
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Če je hotel take imet za vozit, že ve zakaj. Mogoče ima pa uniformo in bi rad malo zaslužil. Kot nekoč rezervisti. Kriza je.
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
A nima zdej to čez en privatnik? Kao, da on pobere te državne avte, potem pa jih da na dražbo?
Mi kar mamo v garažah je gnilo al pa sesuto
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, nisi edini.
In za vozit so bolj primerni mnogi drugi čevlji (recimo od Geoxa, da še podplat dika), predvsem brez roba pri podplatu ...
Geox ima predvsem elegantne modele. So se mi vsi zdeli preveč kičasti razen nekaterih.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Ne, nisi edini.
Geox ima predvsem elegantne modele. So se mi vsi zdeli preveč kičasti razen nekaterih.
Elegantne? Večina jih je bol športnih kot elegantnih.
Za odpisana vozila Policije in MNZ-ja je javni razpis. Ponavadi je od 80-100 vozil, katere odkupi tisti kateri ima najvišjo ponudbo. Mislim, da je nazadnje vozila odkupil Feštajn, eno rudno prej pa Autodelta (še sedaj prodajajo nekaj Puchov, cena je pa......zanimiva).Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
A nima zdej to čez en privatnik? Kao, da on pobere te državne avte, potem pa jih da na dražbo?
Mi kar mamo v garažah je gnilo al pa sesuto
Meni so do sedaj vse Geox-ke v roku enega leta začele spuščati vodo prek luknjic na podplatuCitat:
Ne vem. Meni bolj sedejo ti policijski. So mi bolj zanimivi. Geox mi ne sedejo nekak,
čeprav so kvalitetni in podplat diha. Mogoče bom kdaj drugič kupil kake Geox.
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Meni so do sedaj vse Geox-ke v roku enega leta začele spuščati vodo prek luknjic na podplatuCitat:
Ne vem. Meni bolj sedejo ti policijski. So mi bolj zanimivi. Geox mi ne sedejo nekak,
čeprav so kvalitetni in podplat diha. Mogoče bom kdaj drugič kupil kake Geox..
Ti kr ostani na policijskih
Samo da si ti zadovoljen.Citat:
Važno je, da jaz uživam z njimi v avtu, ne pa da se drugim zdi nenavadno.
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Samo da si ti zadovoljen.Citat:
Važno je, da jaz uživam z njimi v avtu, ne pa da se drugim zdi nenavadno.
Drugače pa sem tudi jaz zadovoljen z
Geox-om. Mi še niso prepustili vode, pa jih nosim kar precej.
Citat:
Uporabnik torcida_st pravi:
Sam a ni to zamudno se skoz preobuvat ene za vožnjo druge za hojo?
Moraš met vedno še en par čevljev v avtu.
Citat:
No, tako bi naj stvar izgledala oz bliže, glede na podatek iz Alpine. Sit sem dolgočasnih superg. Vidim, da bo stvar odlična za
voženje avtomobila.
Citat:
Človeka sodiš po čevljih, pa če makar stopiš iz S6, če boš mel to obuto, boš več kot smešen.
Citat:
Citat:
Človeka sodiš po čevljih, pa če makar stopiš iz S6, če boš mel to obuto, boš več kot smešen.
Pol se pa smej našim policajem, ko imajo tudi to obuto. Ne boš se dolgo.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik malcolmX pravi:
Za voženje avta pa nevem če bodo kateri šuhi bolj primerni kot pa teniski. (sploh ti nizki usnjeni modeli adidasa, najka, pume, lakoste...)