Glej, najprej preberem, preden karkoli podpišem. Če se ne strinjam, ne podpišem. Čisto nerelevantno, kaj si ti vprašal.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Še vedno pa nisi napisal, a bi prijazno podpisal ali ne? DA/NE
Nisem vprašal, če bi zapisnik prebral pred podpisom.
Torej nebi podpisal, in bi policaj smatral da se zajebavaš in ti upilil še kakšno kazen. Meni je celo grozil z priporom, če se bom še naprej zajebaval in ne bom podpisal.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Glej, najprej preberem, preden karkoli podpišem. Če se ne strinjam, ne podpišem. Čisto nerelevantno, kaj si ti vprašal.
Ja in vem, da včasih ni bilo digitalnih merilcev. Ni pa v zapisniku nikoli pisalo, da si pijan.
Bi pa nebi, pa bi, kakor paše, skratka izogibanje odgovoru na jasno zastavljeno vprašanje.Citat:
Uporabnik keber pravi:
>>> Torej nebi podpisal, in bi policaj smatral da se zajebavaš in ti upilil še kakšno kazen.
Kaj zdaj nakladaš? Če se strinjam, bom podpisal, če ne, pač ne bom. Ali pa bom, odvisno, kaj mi bolj ustreza. Ne pa ti zdaj meni kar govoriti, kaj bom naredil. In še vedno, če sem kaj zajebal (torej so me policaji dobili na prekršku), sem podpisal zapisnik, KI SEM GA PREJ PREBRAL. Le pa ti ne znaš brati, pa za to ni kriv policaj.
evo dokaza:Citat:
Uporabnik keber pravi:
>>> kdaj to veš da ni blo digitalnih merilcev? Tri poste višje si še trdil, drugače.
Prosim da svojo lažnivo trditev podkrepiš z dokazom.
Če bi vedel, kaj je blo pred digitalnimi merilci bi vedel, da ti na zapisniku ne piše koliko promil imaš. In na osnovi napačnih predpostavk še bluziš o pravljicah.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz vedno pogledam, kaj podpisujem. Je pa res, da na zapisniku tudi piše, koliko promilov imaš, nikjer pa ne piše, da si pijan.
Že zato je tvoja pravljica res samo pravljica.
Citat:
Če bi vedel, kaj je blo pred digitalnimi merilci bi vedel, da ti na zapisniku ne piše koliko promil imaš. In na osnovi napačnih predpostavk še bluziš o pravljicah.
Citat:
Je pa res, da na zapisniku tudi piše, koliko promilov imaš
V času balončkov na zapisniku policaj ni vpisal številčno koliko promil imaš.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Če bi vedel, kaj je blo pred digitalnimi merilci bi vedel, da ti na zapisniku ne piše koliko promil imaš. In na osnovi napačnih predpostavk še bluziš o pravljicah.
Wrong.
Govora je bilo o čisto konkretnem zapisniku, mojem. In na ta moj zapisnik policaj NI vpisal številčno vrednost v promilah , pa če se s kebrom na glavo postavita. (sem pihal v balonček) Keber pa na osnovi te trditve misli, da govorim pravljice. Ker pač ne ve kako je bilo pred (in v začetku) časom digitalnih merilcev. Je pač nerazgledan kaj moremo. Čeprav sem prav njemu pred dobrimi 14-timi dnevi to lepo razložil, se ga ni nič prijelo in še kar tumba svoje neumnosti.Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Je pa res, da na zapisniku tudi piše, koliko promilov imaš
Keber je uporabil sedanjik, ne preteklika. V sedanjosti pa alkotest pokaze stevilcno vrednost alkoholiziranosti. Ja/ne?
Sicer pa so bile v casu balonckov kazni tako brezvezno nizke, da je bilo itak vseeno, ce si napihal.
lp
Citat:
...in še kar tumba svoje neumnosti.
Kar sem napisal je res. Ampak ti in tvoji somišljeniki ste preveč zaplankani, da bi videli kaj dlje od svojega nosa.Citat:
Uporabnik SoulMan pravi:
Citat:
...in še kar tumba svoje neumnosti.
Pravi se oglaša o "tumbanju neumnosti"...
Tud ti ne razumeš kaj pišem. Jaz pravim da je ustavljanje v tunelu in na odstavnem pasu nevarno tako v dežju kot kadar sije sonce. Pravtako trdim, da je ustavljanje v tunelu bolj varno kot pa pred njim v razmerah slabe vidljivosti zunaj. nekateri bi pa kaznovali (linčali) samo kadar pada toča. Ustavljanje v tunelu (po sili razmer) je vsakodneven pojav. zdej pa nekateri orgazme doživljate, če kdo ustavi v tunelu takrat ko je toča in je nadaljevanje vožnje nemogoče. (samo da sosedu crkne krava ali razbije avto).Citat:
Uporabnik _jolly_ pravi:
Ce nebi zagovarjal voznje pod vplivom, ustavljanje v tunelu na avtocesti ker zunaj dezuje, postavljanje pijanega mladoletnika brez izpita za volan, itd. Bi se ti kdo kaj verjel, tako pa...
Citat:
Uporabnik ribicija pravi:
..Če bi bil jaz policaj bi ga po moje razbil...
Citat:
Uporabnik zgrabljenec pravi:
Na policajevem mestu bi mu fuknu lisice gor pa gremo...
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
pri takileh pa bi dal policajem vsa pooblastila tudi šus v koleno če je treba.
Citat:
Uporabnik MiHa88 pravi:
taki si zasluži konkreten šamar in lisice potem pa marš na zadnje sedeže octavie in narekovat podatke iz vozniške.
Citat:
Uporabnik starsky pravi:
....... Za take je metek še predobra stvar
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Za take primerke bi morali biti še naši policisti oboroženi s tazerji tako kot njihovi kolegi čez lužo. par tisoč voltov bi kaj hitro umirilo tega kljukca.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
...Ergo, pospravit z ulice, ker moti dusevni mir ostalih.
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
če bi bil jst policaj, bi bilo sledeče: zaplemba mobitela zaradi oviranja dela, v marico in na policijoa za ene tri urce se ohladit. kazen zaradi žaljenja uradne osebe in kazen zaradi neupoštevanje uradne osebe, pa še kej bi se najdl.
Citat:
Uporabnik elo pravi:
pa jaz takoj podpišem da na temu psihotu vodniki službenih policijskih psov trenirajo s psi brez nagobčnikov...
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Dej no, takemu cepcu bi blo treba dat lekcijo, da mu na kraj pameti ne bi nikoli več prišlo sikat takole...
Citat:
Uporabnik moonrush pravi:
Točno tako!Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Ma kašne lisice neki, zvlečt v kiblo in prefukat tolk, da stat ne bi mogel...
Citat:
Zanimivo, koliko vas je takšnih s sadističnimi nagnjenji, ki bi se radi fizično znašali nad bolnikom, če bi le imeli te pooblastila
Za kakšne vrste bolnika gre bi lahko več povedal zdravnik, ki ga je pregledal, hospitaliziral. Zdravnik (komisija?) tudi presodi, al spada za volan ali ne.Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
Citat:
Zanimivo, koliko vas je takšnih s sadističnimi nagnjenji, ki bi se radi fizično znašali nad bolnikom, če bi le imeli te pooblastila
za kake vrste bolnika pa se gre tu ? Srčni bolnik, bolnik z astmo, alergik, ali duševni bolnik ?
nikakor ne zagovarjam fizičnega znašanja nad bolniki... trdim pa tudi, da določeni tipi bolezni v prometu NISO dopustni!
In kakšno je to mnenje?Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
aja.. pa o tistih, ki bi ga kratkomalo pretepli, imam svoje mnenje ...