Citat:
Kazni so previsoke, in imajo tudi negativne učinke. tako visoke pa so namenjene idino polnjenju proračuna, in ne zboljševanju varnosti.
Daj malo elaboriraj tole.
Stejejo tudi tuji .edu linki.
lp
Citat:
Kazni so previsoke, in imajo tudi negativne učinke. tako visoke pa so namenjene idino polnjenju proračuna, in ne zboljševanju varnosti.
Ne, drugi vemo to že precej časa, samo še syhnta, pa losta pa podobne kamerate je treba prepričati v to.Citat:
Uporabnik cat pravi:
Ali imam samo jaz občutek, da imajo s plavimi kar naprej probleme eni in isti ?
Citat:
Uporabnik CyberShot pravi:
Apollo8 od njih ne želim pomoči, pa da mi je življenje na nitki. Če veš ti kako bi moro odreagirat, zakaj misliš, da ni ? Taki še mojega hladilnika nebi mogel varovat. Vsaj pri meni so se v 100% izkazali za zelo nesposobne, sploh kar se administracije in geografskih pojmov tiče, ko ga pa opozoriš na napako, ti pa šmrkavec zagrozi z 400€ kazni, zato, ker si mu povedal, da oseba z osebno izkaznico za tujca ne more biti slovenski državljan.
Da ne govorim o javnih prireditvah, kjer se najbolj repenčijo,koda smo jim mi krivi, da so se nad njimi izživljali v otroštvu.
Ti jih pa kar lepo zagovarjaj, zagotovo so ti vsaj trikrat rešili življenje ali pa so ti spregledali kako globo.
To da so zakoni naše države jasni pa mi pove veliko o tvojem poznavanju zakonov ! Nevem zakaj imamo potem KZVD in podobne insitucije ?? Če so zakoni jasni ? jasni so, my ass. Upošteva jih le peščica tistih. Nekdo, ki ima policijski koledarček jih najbrž tudi upošteva.
Spomni se na tale ACAB, ko te bodo vklenili brez razloga, fuknili v kareto, in te potem izpustili, ker nisi nič kriv,oz. ko ti bodo prepovedali hoditi po javni površini brez predhodnega opozorila, ali pa ko boš občutil pendrek samo zato, ker si bil na napačnem kraju ob napačnem času.
gamad plava.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kje v mali nedelji pa? Sorry za off samo sem bil prepričan da je to tok nepoznan kraj da ga tudi policija ne najde =)
Citat:
Uporabnik KAALman pravi:
iz Nürnberga čez Avstrijo smo se pripeljalo v slovensko Radgono, in so nas ustavili policaji... kontrola pač, pa smo se pripeljali do tišine, pa so nas ustavili naslednji... kotnrola pač... pa smo se peljali še do Male Nedelje, kjer so nas ustavili tretji policaji, katerim smo lepo pojasnili, da so že tretji sredi noči, ki so si dali duška z nami, pa so nam zaželeli varno vožnjo naprej brez pregleda dokumentov... qrac... ko smo bli vsi trezni in prijazni... so bli pa policaji tudi taki nazaj... strange ?!
Enkrat je blo pri meni tako, da sem pihal, pokazalo nič, potem mi je pa napisal zapisnik (to je takrat bilo obvezno) obkrožil da sem pijan in da priznam, in mi dal v podpis z besedami - " vse je u redu, samo tule spodaj se podpišite".Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Malo prijaznih besed pa je šlo vse bp, pač sem rabil 15 minut dlje da sem prišel domov, če bi se kaj takega zgodilo tistemu tipu iz videa ali pa syntu, kdo ve kako bi se vse skupaj končalo.
Vprašanje je bilo, kaj bi ti naredil v tem primeru. Prijazno podpisal?Citat:
Uporabnik keber pravi:
Moram reči, da je to prvi primer, za katerega sem kdajkoli slišal. Res, bogvekoliko jih je takih kot si ti ...
Ja, vse kar se ne sklada s tvojim svetim prepričanjem v poštenost policajev je zate pravljica. Pred realnostjo tiščiš glavo v pesek.Citat:
Uporabnik keber pravi:
Jaz vedno pogledam, kaj podpisujem. Je pa res, da na zapisniku tudi piše, koliko promilov imaš, nikjer pa ne piše, da si pijan.
Že zato je tvoja pravljica res samo pravljica.