S teboj sem o teh stvareh ze razpravljal, ti marsikaj pojasnil ampak ti kar gonis svojo.
In kerimam poln [censored] tvojih podtikanj in natolcevanj ti se zadnjic povem: Moji zaposleni delajo tocno toliko ur kot jihima delovni mesec. Najdaljsi delovnik imajo ob petkih in sobotah ko delajo 10 ur (ne to niso nadure ampak ima zato vsakih14dnien dan vec prosto).
Plačan je glede na promet, čistega dobička na voznika sem imel v prejsnjem mesecu 100 EUR zadnji kisemga zaposlil je diplomirani ekonomist smer bančništvo. Njegova plača v prejšnjem mesecu: 700 neto.
Od česa naj mu po tvoje dam višjo plačo?! Dej sveznalac odgovori mi, povej vsem tukaj od česa?! A bi po tvojejaz moral it delat da bom njemu dal? Tip je eno letosocialno vlekel ker ni šihta dobil, sedaj ga ima, onje srečen, jaz sem zadovoljen z njim. Ampak kaj naj še po tvoje naredim????
Poln [censored] imam teh tvojih pametovanj, ne poznaš me, ne poznaš mojih zaposlenih. Vse kar veš o meni, veš iz enega oglasa za zaposlitev. In ti imaš jajca namigovat da premalo plačujem svoje ljudi?!
Dej vsem tukaj povej od česa naj dam delavcu večjo plačo, če ne ustvarja takega dobička da bi mu to plačo sploh lahko dal.
Lahko pa mu ti ponudiš bolje plačano delo v tvojem podjetju. Če mu ga lahko, objavi tole tu gor, jaz pa bom poskrbel da pride na razgovor.
In če bi sploh znal brati kar semnapisal, bi videl da sem se pritoževal nad tem da nekateri morajo delat po 12 ur na dan. Inne da to zagovarjam.