Kako nepovezano? Očitno je billo poveezano, če si pa napisal kaj Trump dela medtem, ko je tvoji kolegici pogorelo vse premoženje.Sm dal vmes novo vrstico. Očitno ni povezano med sabo ima pa veze s temo?
Najdi. Meni se Neda.O kaksnih talcih pa je govora?
Bom uporabil tvojo navedbo z druge teme...O kaksnih talcih pa je govora?
Če se bi pa to zgodilo da Kalifornija zapusti ZDA potem demokrati nikoli več ne pridejo na oblast v ZDA. Kalifornija ima namreč 54 elektorskih glasov kar je 10% vseh v ZDA.Mah,naj pogori ta Kalifornija. Itak je polna woke bolnikov, pederajsov, drkajo si ga na zeleno agendo, so pro evropski in anti ameriški. Naj se odcepijo.
Le kaj tebe zadržuje v centru leve woke agende.Človek bi si mislil, da si jo že kdaj pobrisal v kakšen gozd midwesta zda, da te ja kakšen komunist ne najde.Mah,naj pogori ta Kalifornija. Itak je polna woke bolnikov, pederajsov, drkajo si ga na zeleno agendo, so pro evropski in anti ameriški. Naj se odcepijo.
Napisal sem, da naj se kalifornija odcepi, ne ZDA od kalifornije. Torej naj leva woke agenda spoka, če jim kaj ni prav. Kordiš in četica pajacev že gre v Venezuelo, najbolje, da se jim vsi njihovi pridružijo in tam tudi ostanejo.Le kaj tebe zadržuje v centru leve woke agende.Človek bi si mislil, da si jo že kdaj pobrisal v kakšen gozd midwesta zda, da te ja kakšen komunist ne najde.
Moja replika nu bila na odcepitev , pač pa na tvoje argumentiranje zakaj je prav da Kalifornija pogori.Napisal sem, da naj se kalifornija odcepi, ne ZDA od kalifornije. Torej naj leva woke agenda spoka, če jim kaj ni prav. Kordiš in četica pajacev že gre v Venezuelo, najbolje, da se jim vsi njihovi pridružijo in tam tudi ostanejo.
Ker v Slo te glede na pisanje stalno ogrožajo oz.so povsod naokoli wokarji, lgbtjevci, na oblasti komunisti,.....itd, no vsaj tako se piše.No ja karkoli že.. ampak še vedno ne razumem iz kje in zakaj bi jaz moral bežati