Policija uporablja smernike? - video

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
waaaaa spet si cel frajer ko si policaje snemal
smile-1.gif

ishtar007

Majstr
31. avg 2007
1.365
235
63
Fino! Morm rečt, da me tale neuporaba smernikov zelo moti, saj sem ogormno na cesti in moram konstantno predvidevati reakcije drugih, lahko bi mi včasih vsaj pomagali s tem, da bi nakazali svojo smer!!!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.952
-393
113
a ne? men grejo tud na živce tile videi k kažejo napake policajev...

pa kaj, če gre 140 po AC, al pa če ne da zmigovca. sej nas je dost takih k ne spoštujemo vsakega členčiča ZVCP! in ja, tud policaji so med nami!

hvala bogu, da so na svetu ljudje k upoštevajo pravilo do vejice natančno. Veliko pripomorejo k manjšemu št. mrtvih...

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zadnjic mi je prekipelo in sem sel za starim dedcem, ki ni nakazal, da zavija na levo. pazi, da ne bos ti naslednji, ker vas imam res ze dovolj

smirk-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Policisti, posebej v službenih vozilih z oznakami policije, so tisti, ki bi morali najbolj spoštovat prometne predpise, zato je potrebno čim več njihovih napak javno objaviti.

Neuporaba smernikov pogosto zmanjšuje pretočnost kakšnih krožišč, kjer tisti, ki izstopajo ne dajo smernika, tisti ki vstopajo pa čakajo. Če bi vsi ob izhodih iz krožišča, dajali smernike, bi promet skozi krožišča potekal veliko bolj tekoče. Neuporaba ali napačna uporaba smernikov je zelo problematična zadeva, samo s tem je tako kot s ksenon kiti, nadzor je pretežek za našo policijo.

Speedy

Pripravnik
31. jul 2007
724
0
16
37
CENTAR LJ
ksz..

Spet se bo usulo ker po obvoznici se 140 ne vozi, in da si divjak, bl bla. Samo lepo da si ga posnel, resnično so lep vzor policaji
smile-1.gif
Mene ne-uporaba smernikov zelo moti + moti me v dežju na avtocesi ko ljudje vozijo 90,100 do 110 po prehitevalnem pasu ko je desna stran frej,po desni se pa ne prehiteva, v petek na avtocesti iz ljubljane.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
dejte nehat no v parih kilometrih ni dal niti enega žmigovca pa naj bo to obvoznica ali navadna cesta. če bi točno tako policaj za mano vozil kot je lost1 za njim mi nebi bila oproščena nobena napaka in bi imel ornk položnico.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik maggio pravi:
dejte nehat no v parih kilometrih ni dal niti enega žmigovca pa naj bo to obvoznica ali navadna cesta. če bi točno tako policaj za mano vozil kot je lost1 za njim mi nebi bila oproščena nobena napaka in bi imel ornk položnico.
Kaj pa če je to bil serviser, ki je prevzel avto, pa se je z njim odpeljal na servis, ker mu smerniki niso pravilno delovali?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Odpeljal se je točno na PP Moste.

Serviser?
Nisem vedel da imajo serviserji službene obleke, kapce, našitke... skratka oblečeni so v policaje
hysterical-1.gif

PS: Se vedno nevem kje pise da sem jaz karkoli snemal, je pa zanimivo brati to
aplauz.gif

In kot je že nekdo omenil...kdorkoli drug bi tako vozil kot omenjeni....torej 50km/h cez omejitev...brez smernikov...nebi odšel domov brez plačilca.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
u hudo. Zdej pa zahtevaj najmanj disciplinski postopek, če ne kar, da policista vržejo iz službe. Po registrski številki kombija se vse lahko ugotovi, kdaj je kdo avto vozil... Najbolje pa bo, če poznaš koga na vodilnih položajih in poskušaš doseči to, da bodo iz služb zmelali še policistovo družino, ker to, da pa smernika ni dal je pa res nedopustno. Veliko bolj, kot da en prepotenten mulc pri 160 km/h s telefonom snema in se dela pametnega... Bumbar si, in to velik.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
hitrostlp8.jpg

Koliko je že dovoljeno voziti na cesti, ki je rezervirana za motorna vozila?