Policija na vse načine potrebuje vas denar...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zate upam, da ti bodo colali tud vsako zarnico ki ti fali v obvezni opremi ker si pac mongloid.
Se je že našel mongoloid, ki mi je gledal, če so v rezervnih žarnicah vse nitke cele, tko da to že poznamo.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne verjamem da bodo slike predocene na kraju - enako bo kot pri multanovah in gatsotih, kjer ti policist pove da si bil slikan, sliko pa si lahko ogledas cez par dni, ko jih naprintane posljejo na lokalno postajo....
Pa bo rok za polovičko (in pritožbo) začel tečt takrat, ko ti bo slika pokazana al bo ravno takrat ta rok potekel?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
rok za pritožbo je 30 dni tak da verjetno boš videl sliko v tem roku.

Nazadnje urejeno:

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Od vedno. Rok za plačilo polovičke je 16 dni, za podajo ugovora ali zahteve za sodno varstvo 8 dni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.382
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Zate upam, da ti bodo colali tud vsako zarnico ki ti fali v obvezni opremi ker si pac mongloid.
Se je že našel mongoloid, ki mi je gledal, če so v rezervnih žarnicah vse nitke cele, tko da to že poznamo.

Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne verjamem da bodo slike predocene na kraju - enako bo kot pri multanovah in gatsotih, kjer ti policist pove da si bil slikan, sliko pa si lahko ogledas cez par dni, ko jih naprintane posljejo na lokalno postajo....
Pa bo rok za polovičko (in pritožbo) začel tečt takrat, ko ti bo slika pokazana al bo ravno takrat ta rok potekel?

Saj sem ti tudi napisal zakaj je to pocel.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Mahoni in sintič: prosim vaju , da se besede "mongoloid" izogibata v takšnem kontekstu, kot je zgoraj. Morda ne vesta, kaj beseda "mongoloid" sploh pomeni. Sploh zate, Mahoni, sem mislil, da si bolj razumen.

[censored], bumbar, tepec in podobno bi bilo mnooogo bolj primerno, kot tisto zgoraj. Lahko pa vama razložim tudi bolj osebno ...

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.330
7.382
113
Lej tudi besede kre.ten, de.bil, idi.ot in imb.ecil so opis ljudi, ki so zal bolni oz. so zaostali in na nizki mentalni stopnji. Amapk oba veva da se te besede, tako kot beseda mongloid v ulicni govorici uporabljajo tudi za opisovanje ljudi, ki jim je narava namenila normalno pamet pa so se zavestno odlocili biti beb.ec.

Lej tle mas en lep link o urbani uporabi besede mongloid

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=mongloid

Menim pa da si zelel ciljat na socutje do folka z downovim sindromom, ki jim nekateri pravijo da so mongloidni.

Ce pa te kaj drugega moti pa povej