Čak, čak... Kako? Roko je držal na volanu, drugo pa drugemu policaju na jajcih!? Pol so pa res policaji p.edri....Citat:
Uporabnik softi pravi:
ker je drzal roko na volanu..un pa na jajcih,..nben ni prjel za cb postajo
Čak, čak... Kako? Roko je držal na volanu, drugo pa drugemu policaju na jajcih!? Pol so pa res policaji p.edri....Citat:
Uporabnik softi pravi:
ker je drzal roko na volanu..un pa na jajcih,..nben ni prjel za cb postajo
Citat:
Uporabnik Tommy17 pravi:
Ne morem, da ne bi komentiral nekaterih idiotskih postov. Se vidi, da ste zaplankani ljudje, ki očitno niste prstopili praga naše prelepe malomeščanse države....
Ni važno, ali je to dolžnost Policije, ali ne, gre za moralno dejanje, da se pomaga ljudem. Če še ne veste smo ljudje tisti, ki delamo posel, ki komuniciramo z drugimo in od nas samih je odvisno, kako nas bo družba srejela. V Nemčiji NI dolžnost policista, da v takih primerih pomaga, ampak to naredi zato, ker se čuti odgovornega. Pri nas, pa vsak najprej pogleda, kaj mu piše v opisu delovnih nalog v pogodbi o zaposlitvni in kdaj se konča delovnik. Pa lepo prosim, prizanesite mi s komentarji, koliko kdo zasluži. Ne poznam primera, da je kdo pod prisilo policaj. Če misli nekdo, da je spodoben za več, naj si pač poišče priložnost. Morda tudi v tujini, če se čuti sposobnega.
Ko berem nekatere poste mi je jasno, da je naša država tukaj, kjer je. V totalnem sranju. Pravite, da je turist nemški državljan. Kaj mislite, kakšno bi bilo njegovo mnenje, če bi policist vstavil im morda samo vprašal, če potrebujejo pomoč. Nihče ne pravi, kot nekateri tukaj, da mora biti mehanik. Ja, imam AMZS, ki je vrhunsko uspososobljena za te primere. Ampak a mislite, da ta turist pozna AMZS in njihovo številko? Policaj res ne bi mogel ustaviti in vprašati, če pokliče vlečno službo?
Me zanima, kaj boste porekli kritiki, ko bo vam to enkrat zgodilo v tujini in boste prepuščeni sami sebi. In če se že gremo nek turizem je to OSNOVA, da se končno enkrat začnemo obnašati kot ljudje, ne pa, da nekateri samo gledate, kdaj vam bo kaj z neba padlo.
Prosim, ni potrebno komentirati mojega posta, ker nekateri res niste zreli za komentarje. Spomnite se reklame, turizem smo ljudje...
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
Sam poglej relano kokrat si vidu da bi policaji naredli akcijo pa ustalali folk kr tk random? 4lete izpita prefuru vec ko 80k od tega sm jih srecu 1x da je bla kontrola random še to so ustavlali folk ko ni bil iz tistga kraja. Ka pa ostali čas ko sm se furu če je mel radar pa če si naletel te je ustavu. seveda + položnca
Citat:
Uporabnik joejoe pravi:
Tale post (taprvi na vrhu, pa še nekaj njih pod njim) je čista debilana in sebičnost najslabše sorte.
DRUGI morajo pomagat, DRUGI morajo nekaj naredit, sam ggg je pa gospod, ki se mirno pelje mimo. Ne najdem besed gneva in srda, ki me navdaja ob takem pisanju. Tak človek je najnižja oblika bivanja, sebičnež brez primere, ki zahteva pomoč ZASE vedno in od VSAKOGAR, sam pa ne bi naredil NIČESAR, še za svojo rit ponavadi ne!!!
ZAKAJ SE PA TI NISI USTAVIL IN POMAGAL???????????????????????????
ZAKAJ????
Si mar letel z rojevajočo ženo/punco/sosedo v porodnišnico? Si imel v avtu otroka z zelo visoko vročino in bil na poti na urgenco? Zelo malo razlogov imaš, da nisi sam pomagal, pa si vseeno upaš tulit in cvilit, kako nekdo drug ni pomagal!!!!!!!!
Naj te bo sram, do konca!!!
Upam, da si ljudem ne upaš pogledat v oči, ko greš mimo njih!!!
Glede policistov pa tako, kot je napisal Mahoney/Apollo8. Ogromna večina policistov dela svoje delo korektno in jim je jasno, zakaj so v službi. Sam imam eno zelo slabo izkušnjo s policistom, po drugi strani pa ob moji izvenslužbeni aktivnosti veliko več zelo korektnega ravnanja in tudi preseganja tega, kar so strogo policistove naloge. Ljudje smo različni, ni kaj...
Tulit, kako nekdo drugi nečesa ni naredil, ko tega tudi sam nisi, je nizkotno in podlo.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Kaj so zdej prometniki ze mehaniki ratal al kaj? Kaj ti ves kam sta sla, mogoce je bla nekje prometna kjer je folk ze eno uro cakal na njiju... mogoce je bil tam kak ggg2, ki bo cez 1 uroo napisal da ga je banda lena nesposobna, ki jo placuje, pustila cakat celo uro preden je prisla.
Citat:
Sram me je tele slovenije in cas je ze, da nas nekaj doleti. Skrajni cas.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Policaji morajo pomagat ljudem saj je taka njihova narava dela in BASTA.
Citat:
Policaji morajo pomagat ljudem saj je taka njihova narava dela in BASTA.
Citat:
Glede menjave gum s policajsko močjo je pa misija nemogoče, saj če pogledaaš novodobne koščene policajke je takoj jasno da si ta policajka sama ne more gume zamenjat, kaj šele da bi kateremu pomagala