visek_izobrazbe
Guru
navadno hišno ala pasemska ala maine coon?Se bo treba pozanimat. Ker meni se tudi zadnja 2 zabijeta. Res pa je, da mam doma dolgodlako macko in 3 dolgolaske.
navadno hišno ala pasemska ala maine coon?Se bo treba pozanimat. Ker meni se tudi zadnja 2 zabijeta. Res pa je, da mam doma dolgodlako macko in 3 dolgolaske.
Kaj pa kaj od samsunga? Ima kdo izkušnje?
Jernej
Maine coon, tako da nekaj dlake se nabere.navadno hišno ala pasemska ala maine coon?
Da.Po slikah na spletu sodeč se tjale postavi vtikač za polnjenje, ko ni vštekan v vtičnico.
Se pravi se ne polni na stojalu? Ampak moraš dodatno priključiti kabel na sesalec? Stojalo služi samo stoji?
Res ma tak za polnit? Malo dvomim v letu 2023 in v takem cenovnem razredu... Po mojem se tudi polni v stojalu, le kabel moraš po mojem priključit nekam v stojalo...
Pri H8 Pro je tako kot si napisal. Sam vzamem stran baterijo in jo polnim s popnilcem. Stojalo pa moram imeti talno, ker ga nimam kam namontirat na stenoSe pravi se potem tudi polni na stojalu, ali moraš kabel vključiti v sesalec, da se polni? In je stojalo namenjeno le stanju?
Mogoče Dyson V12 slim. Precej lažji in bolj okreten od ostalih, kar ni zanemarljivo za starejše osebe, baterijo lahko menjaš (servis manj zaradi morebitne opešane ali crknjene baterije), gumb ostane pritisnjen, ne rabiš držat, močan dovolj, laser zelena svetloba, ki ti kaže prah na tleh...Evo situacija... mami je crknil pokončni Electrolux sesalec, po 4 letih. Sumi se da je baterija, cca. 200€ popravila. Glede na to da je sesalec bolj ali manj sranje se mi vlaganje ne zdi smiselno. Gledamo kak Jimmy H9 Pro ali Jimmy H10 Pro. Malo me moti da tega ni možno nikjer videt ali pač? Smo tudi šli gledat Dysona V15 pa ni nek biser (pri sesanju moraš držati gumb, nastavki so slabo gibljivi itd...)....