Poker primer

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Nimaš PS accounta še??

pa sem mislil, da ste resni igralci tu gor
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Kje pa igraš? Pri PS je potreben dober table selection pa najdeš tudi godne mize.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.268
16.558
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
mx, dej ti si tak, da rad skoz neki organiziraš pa objavljaš, pa dej še en poker turnirček. sm že mal vn, pa ne vem, a se da na pokerstrsih tud private organizirat.

lp

lp

Ma Matey je naredil nek alter klub na tiltu, njega PMjaj, dejansko nas je dovolj za eno polno miyzo pa še kakšen bo rezerva...

na starsu drgač, ne na tiltu...
smile-1.gif

problem je zdej samo še to, da se moramo vsaj na približno uskladit, da bomo lahko odigrali kakšno partijo ali dve, možen je cash game in turnir, blindi po želji.... aja pa sedaj sem določil še apollota za admina, da bo lahko še on kakšno mizo odpru, saj sam igram na starsu ob bolj poznih urah....

drgač pa se mi z 5 in 10c blindi ne zdi popolnoma nič narobe, če je razmišljanje za mizo pravo.... če je pa preveč donkov pol bo pa res treba zadevo mal navit ampak jst na več kot 25/50c blind skoraj nebi šel

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Vsekakor je edina opcija cash game, turnir bo trajal predolgo, pa premalo bo ljudi, SNG je še opcija, ampak je potem cash game boljše.

nič ni nrobe s 5 10c blindi in polno donkov, tudi to je poker, se bo pač "fannuči" poskušal dokazati s kakšno LAG igro pa bo več smeha
smile-1.gif