Poker primer

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Egonislaw pravi:
"med nas" ? Ti se maš kao za nekega profija slučajno?
hysterical-1.gif

Lej, če trolaš, ok, veselo trolanje naprej.

Če ne, ti pa enostavno pač (ni bilo) jasno osnovno pravilo holdema: končni hand je najboljša kombinacija petih kart - dveh, ki jih držiš v roki in točno 3 iz boarda.

skoraj res. Od dveh kart ki so prikrite "hole cards" in petih ki so odkrite "board cards" oz. "on the board sestavimo kombinacijo petih najboljših. Potemtakem lahko uporabimo dve eno ali nobeno prikrito karto.

Če je na boardu royal, ga menda ja nebomo šli razdirat. Niti ga po pravilih nemoremo. Če je na mizi AAAAK, enostavno noben za mizo nemore zgubit, razen če tik pred showdownom odvrže karte in se ga tako po pravilih naj bi izločilo.
smile-1.gif

Egonislaw

Fizikalc
12. dec 2007
2.600
-4
38
Mb
www.pkr.com
Za policista se ti izdajaš
crazy1.gif

Misliš, da si policaj če si dva torka pa en pondeljek v policiji? Ni dvakrat za rečt, da si celo obični graničar
rolleyes-1.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
no pa smo spet pr policiji. drgač pa.... a bo kdo organiziral en alter turnirček. pa sej ni nujno, da igramo pol ena NL, lahko tud manj. npr. 20$-40$ bana, tko da bo tud Egonislaw pršu na nižje limite mal pa da ne bo mel samo za eno bano.
smile-1.gif
egonislaw, poker se naučiš tako, da prebereš kakšno knjigo in igraš zvečer živo igro s prijatelji, na šihtu pa prek neta ene par urc na dan.

mx, dej ti si tak, da rad skoz neki organiziraš pa objavljaš, pa dej še en poker turnirček. sm že mal vn, pa ne vem, a se da na pokerstrsih tud private organizirat.

lp

lp

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.318
829
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ravno na pokerstars se lahko vse lepo organizira:

http://www.pokerstars.com/poker/home-games/

sem prebral da je It’s Free – there is no charge for opening and running your own online Poker Club.

Pa nima veze al je playmoney al pa real ?

Kdo je interesent? Da se nas ene deset nabere, ker itak nas bo pol samo ene šest dejansko prišlo. Igral bi pa ene 20-40 bana NL ali pa POT LIMIT.

lp

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Free in poker ne gre skupaj, tako kot da bi rekli da gremo dirkat s avtomobili...brez koles.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
mx, dej ti si tak, da rad skoz neki organiziraš pa objavljaš, pa dej še en poker turnirček. sm že mal vn, pa ne vem, a se da na pokerstrsih tud private organizirat.

lp

lp

Ma Matey je naredil nek alter klub na tiltu, njega PMjaj, dejansko nas je dovolj za eno polno miyzo pa še kakšen bo rezerva...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
Tale home games, je samo za turnirje, ali cash games tudi ?

polna miza sux, 6 max ftw.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ma če je TAG miza, kar po mojem filingu bi bla, oz. bi postala po kakih 20min, nas je lahko 10. Zato pa pravim da naredimo 100min nas je lahko 10 pa bo 2-4pl flop, ker na 5/10c nas bo konstantno po 6 v flopu, čeprav bi jaz to glihtak umiril z donkbeti, ampak pol bi se že killkhan bunil da nimamo pojma
smile-1.gif

dajmo se zmenit no ju3 proti zveceru vsaj za 25 na banico, pa malo pokockajmo, jaz mam cajt 18.00-22.30, pa me res zanima kako se bomo kaj priganjali.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.510
7.096
113
V času moneybookersa je pa to res problem, a?

Vsak poker "pro" ima MB ali neteller mastercard
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne, samo hočem 600$ nakazat na enkrat za bonus, pa nebom zdaj nakazoval, ker nimam časa bonusa izšpilat
wink-1.gif