pokazat ali ne pokazat, da jo imas rad?

tamau

Zelenc'
21. nov 2008
28
0
1
Kaj vi mislte, a je dobr svoji punci v celoti pokazat, kolk jo mas rad, al je fino mal zadrzat zase? Ker pr enih puncah je tko, da ji mors bit mal izziv in ji ne pokazat, kolk ti je vsec...Samo verjetno je to misljeno bolj v casu osvajanja in ne ko sta par.

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Definitivno pokazati, verjemi, da se vsakič, ko ne pokažeš, kaj dejansko čutiš do nje/njega, kaznuje. Tudi če ne znaš ravno najbolje povedati ali pokazati, kaj ti pomeni, se potrudi. Se bo izplačalo, sploh če do tebe čuti enako.

Pizdarija, sam čustva so jeba ... ti rečem.
cry12bpy.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Čim ji boš pokazal, da jo imaš neizmerno rad, da si pripravljen stopit na trepalnice za njo..., ji ne boš več pomenil izziva, se te bo naveličala in sčasoma pustila.
evil.gif

Drugo je pri parletnih vezah...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Delaj to, kar hočeš, če se bo zaradi tega končalo, hvala bogu, ker potem ni prava zate.

Zveze so zato, da se ljudje dopolnjujejo in ne, da se prilagajajo - največja napaka.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
bogate izkušnje govorijo :D

tamau, v vsakem primeru bo neki narobe ce bo...je pa res, ce bi men baba gnjavla skoz kolk me ma rada, bi morala odgret :D

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Čim ji boš pokazal, da jo imaš neizmerno rad, da si pripravljen stopit na trepalnice za njo..., ji ne boš več pomenil izziva, se te bo naveličala in sčasoma pustila.
evil.gif

Dej mi ti neki povej...

kok si ti star?
kaj počneš v lajfu?
s kolikimi ženskami (in moškimi) si sexal?
s kolikim si hodil?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
z grisbi je hodil baje, pa z neko od uporabnika lost, koker sem razbral...verjetno bolj menjava (oziorma je potem po hitrem postopku nogiran, ko bejbike ugotovijo da je dolgcajtn) ko one lule ki se neznajo ustalit, ker nimajo poslihtano v glavi. Beri, ne zna bit sam in uzvat..pol pa ima te "bogate" izkušnje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
evil.gif

Dej mi ti neki povej...

kok si ti star?
kaj počneš v lajfu?
s kolikim si hodil?

Ne bom tvoje žene onegavil, pa če me še tako prosiš.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
? ne vem ce sem poslal kak pm sploh? enga ali dva..tako da ne vem kaksne so motnje v sistemu?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ja, mislim da ima tezave tudi s spominom, kratkorocnim predvsem...vidi bele miške in pmje, kjer jih sploh ni
smile-1.gif

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
off topic: Držite se teme, prcajte se v spamu.

@tamau: Bodi iskren, ljubezeni gre dobro, dokler je zaupanje dobro. Če nisi iskren in to parter opazi, gre zaupanje papa... Kar pa ne pomeni, da ji moraš lesti v tazadnjo.

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
evil.gif

Dej mi ti neki povej...

kok si ti star?
kaj počneš v lajfu?
s kolikim si hodil?

Ne bom tvoje žene onegavil, pa če me še tako prosiš.

Lej, midva z ženo sva svobodmiselna in imava dogovor po katerem gre lahko vsakdo izmed naju sexat s komer pač želi... In celo eden drugemu pomagava pri iskanju partnerjev, a ne Devil...
grims-1.gif

Sicer pa škoda, da tega nočeš, ker mi je tvoja mami rekla, da kar dobro sexaš (celo nekaj bolje kot jaz, moja brata in moj dedka) in da ji jo zelo dobro oližeš in nibblaš. Tako, da bi bla moje ženka po mojem kar za. Dej premisli še enkrat. Jaz bi tebe moji ženi privoščil.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ti nisi tangiran na uro, datum, etc, kdaj ji morš pokazat, kolk rad jo imaš...
Delaj spontano.. Če bo ona hladna do tebe, se ji prikupi;zmasiraj jo, potolaži. Ko boš naslednjič ti v qurcu, boš videl, če bo ona isto naredila tebi. Če bo pa tud ona ostala hladna, potem hitro veš, kolk je ura...

nemorš it na foro: če si ti pi.zda, bom pa tud jaz do tebe.. Morš vedt, da je vsaka zveza sestavljena tud iz kompromisov. Včasih morš tud kej požrt...

...če sm ti kej pomagal...
wink-1.gif