Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Danes sem bil na Lukovici na obeh straneh in mam natančnejše podatke cestninskih postaj. Prva SkritiRadar32@40 je na točki N46 09.949 E14 41.451, druga SkritiRadar31@40 pa na N46 10.026 E14 41.412.
Tko kt sm ti že napisu HVALA . Sm pa opazu, de teh dveh popravkov iz te strani še nisi vstavil med te točke. Sicer lahko to vsak hitr nardi, bojo pa pri naslednjih poopravkih. Še enkrat hvala.
Aja pa dons na avtocesti opazil še en nepotreben vnos. RadarKamera33@130 Mislm, da je to blo vpisano takrat, ko so razkrivali možne točke za bodoče radarje, sam ga (še) ni na tej točki. Ta je bil skupaj z unim dvema pri Ljubjani (južna obvoznica) in pa pri Kopru, če se prav spomnim. Sorry Snecer sam mam rad urejene zadeve. Sej bi se mogla enkrat dobit pa jt kšn akumulator (six pack) spraznt. Al pa vsaj kšno celico.
Dons še trije nevarni prehodi čez železnico. Tam jih je sicer več, sam sm na brzino pogledu med vožnjo tiste k majo asfaltirane ceste. 1.)N45 56.947 E15 03.707 2.)N45 56.463 E15 03.353 3.)N45 56.093 E15 02.702
Upam, da tole vprašanje ne bo preveč odveč...dva dni sem že porabil in ne najdem rešitve...
Na iGo bi rad nalagal najnovejše poi-je in ne najdem nikjer niti programa za neko pretvorbo niti ne vem kako naprej. Povsod so ti POI-ji leza GArmina, kar pa mi tokrat ne pomaga
Radar pri AMZS v LJ.je še zmeraj tam gor na štangi.Nahaja se na isti štangi , zraven ima autodelta avtomobile .Zvečer flesha k trapasta .Se bliska kot bi bila nevihta .
Sam je zanimiv, da se še vedno niso navadl na ta radar. Je pa sicer res, da je v času zelenja dobr skrit v krošnji. Sploh če prihajaš s strani obvoznice.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.