POI Slovenija (Garmin-POI loader, TomTom)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

lukzy

Zelenc'
13. jan 2008
2
0
1
Kljub googlanju in prebiranju alter.si mi nikakor ne uspe na mobilni telefon (N70) s programom poiloader prenesti POI-jev iz strani poiplaza.
Poiloader mi freezne in ga moram zapreti.
Zanimivo je, da lahko uploadam poi-je (http://users.triera.net/jencipet/POI Slovenija.rar) - le ti delajo normalno.
Poiplaza pa nikakor.
Ali mogoče kdo ve kako rešitev.

Thx

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Nalagaš jih očitno preveč in zato frizne? Naloži jih na kartico prvo, nato pa bo program sam prekopiral v napravo.

Sicer pa o kakih POI točkah govoriš? O radarjih ali še o čem drugem?

lukzy

Zelenc'
13. jan 2008
2
0
1
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Nalagaš jih očitno preveč in zato frizne? Naloži jih na kartico prvo, nato pa bo program sam prekopiral v napravo.

Sicer pa o kakih POI točkah govoriš? O radarjih ali še o čem drugem?

Govorim seveda o radarjih.
Naredil sem tako kot si svetoval in mi še vedno freezne.
Ali obstaja še kaka druga pot.

Hvala

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Tudi jaz hočem na nuvi 250 naložiti radarje Avstrija, Nemčija, Nizozemska in Slovenija, pa mi vedno zmrzne. Verjetno je preveč POI točk. Ali lahko kdo pove, kako bi rešili to zadevo?

prgrmr

Zelenc'
13. dec 2007
8
0
1
prgrmr.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Macola20 pravi:
@Snecer Najprej vse pohvale za opravljeno delo.
priden.gif

Citat:
Uporabnik Dravni pravi:
Snecer, dej uno omejitev 80km/h ki je malo bolj desno od slike katero si prikazov umakni oz zbriši ker je več ni. LP

Naložene imam POI z dne 25.11.2007.

Mal sem zadevo testiral in omejitve 80 na avtocesti v smeri od Golovca proti Litijski cesti ni (več). Oznaka SkritiRadar1@80. Opozarja pa v obe smeri. Mislim, da jo lahko zbrišeš ker radarja ni.

Je bilo tole spregledano? V zadnji verziji je še vedno opozorilo za 80 km/h na vzhodni ljubljanski obvoznici.

snetaskira

Zelenc'
15. okt 2007
7
0
1
Citat:
Uporabnik voznikvozniku pravi:
Tudi jaz hočem na nuvi 250 naložiti radarje Avstrija, Nemčija, Nizozemska in Slovenija, pa mi vedno zmrzne. Verjetno je preveč POI točk. Ali lahko kdo pove, kako bi rešili to zadevo?

Tudi meni se je to dogajalo.
Zadeva se reši sama od sebe, samo pusti Poiloaderju, da zmelje zadevo: 5 do 10 minut bo zadoščalo. Zaženi nalaganje POI in pojdi na malico, ko se vrneš, bodo točke v Garminu.

XPfrik

Zelenc'
18. jan 2008
11
0
1
Samo kot dodatek vam prilagam izredno lepe ikone za POI v formatu 40x40 bmp. Sami pa si jih pomanjšajte če hočete. Na voljo pa so tudi PSD datoteke.

Priponke

• 206872-40x40.zip
    159 KB · Ogledi: 516

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Veš kako bi lahko te ikone spravil noter ... hmmmm ... to je samo predlog, nisem siguren če bi šlo, bi moral probat. Torej ...

Na disku C v mapi Garmin, kjer je Mapsourc je en folder z ikonami oz. .bmp sličicami. Ko odpreš mapo recimo AR lahko potem na cesti dodaš novo točko in tam te potev vpraša za ikono. Odpreš in izbereš na novo naloženo ikonico, ter takšno mapo potem pošlješ na kartico.

Saj pravim mimogrede sem dobil idejo, probal nisem, morda bi pa šlo.

HITMAN

gps navigator
31. avg 2007
1.697
0
36
Sem zdaj naložil Mapsource in eno karto, da sem sprobal če gre, ampak žal ne.
Ikone, ki sem dodatno vstavil v folder; Moji dokumenti ..., se mi pokažejo.
Ikone so 16x16 / 24bit / 71dpi
Te ikone so pa 40x40 / 120dpi

Pomanjšal sem jih, posnel sem jih kot 24bitno sliko, nisem pa uspel dpi zmanjšat.

Nazadnje urejeno:

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
V priponki je cca 650 POI ikon v dimenziji 16x16p, 72 dpi...
Tudi zgoraj omenjene.

LP

Priponke

• 208895-POIIcons16x16p72dpi.zip
    522,9 KB · Ogledi: 505
Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Update 27.01.2008!
284 POI točk

Povezava v prvem postu kot vedno.

I

Izbrisan uporabnik #488

To je kakšen stric modrem, ki skoči na cesto z loparčkom in ti pokaže na laserski prištoli omejitev. Lahko pa gre tudi za kakšen bel kangoo.

Ko je slabo vreme so tile strici ponavadi po gostilnah... zato jih ne vidiš.
smile-1.gif

Sicer pa potem ne bi bil skrit, če bi ga videl
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

povezava do datoteke xxxxx.rar je vedno ista, v tem raru so vedno zadnji podatki. Obstaja torej samo zadnj ažurna datoteka, ne glede na to, če sem pozabil popraviti datum, sicer pa sem napisal, da gre za LINK!.