POI Avtokampi nemčija

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Samo malo za pokušino 8 hrvaških kampov kot POI...v kratkem pa okol 150 hrvaških in 50 slovenskih kampov..samo še nekaj dni počakajte. Vse na www.avtokampi.si.
Pripombe oz želje kar sporočite, se malce igram s tem, pa vsak nasvet pride prav.

Priponke

• 305608-kampicro.rar
    888 bajtov · Ogledi: 621
I

Izbrisan uporabnik #488

Kliknil sem na kamp Adria
smile-1.gif
pa lokacija v googlu ni prava.

Pa fajn bi bilo dodati nekje dolvleko POI kampov.

Drugače pa dobra ideja kar tako naprej.

voznikvozniku

Fizikalc
3. okt 2007
398
31
28
Adria je sedaj popravljena..ni mi jasno kako je zbežala iz Ankarana v Mojstrano
smile-1.gif
.. upam da je ostalo dokaj pravilno..je pa tole kr precej dela, sploh iskanje manjših kampov. Še kakšen dan dela in preverjanja, pa bo končano

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Jaz sem dobil slo in cro kampe v tisti povezavi ko mi jo je dal snecer se mi zdi, so v eu kampi, če želiš lahko tukaj naložim datoteko ki sem jo naredil in je gor mal manj ko 23.000 kampov cele evrope, pa si lahko mal pogledaš.

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Mam dva problemčka s pripeto datoteko:
Ne morem je odpret v Mapsoursu( to se bom še moral potrudit in preiskat oz. poiskati know-hov po forumu), bolj pa me moti,da so podvojene in potrojene destinacije (npr. Italija, Nemčija). Editor jih sicer lepo pokaže, problem nastopi, ker jih je cca.4.500 na krogu 100m in da so ene vsebinsko enake druge npr. Nemčija pa se dopolnujejo. V povezavi s prvim problemom je čiščenje in označevanje zelo problematično. Mogoče bi bilo elegantnejši način reševanja na ponovnem zlaganju podatkov? Ali obstaja kakšen tool za "kontrolirano" zduževanje?
Vseeno pohvala in hvala.
priden.gif
!
ALT-i bodo, ko se še to naučim - mi še vedno ne prime?!
stupid-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Se pardoniram res sem premalo pregledal, ozirom asem nastavil na 50m da išče podvojene, sedaj mislim da sem odpravil vse podvojene zadeve, eko v priponki je nov.gpx

Kar pa se tvojega prvega problema tiče pa jaz ponavadi tako naredim da v raziskovalcu primem .gpx datoteko in jo prenesem v mapsource in potem pač naredi svoje.

Sem pozabu povedat, sedaj jih je nekaj več kot 17.000

Priponke

• 310902-EuAvtokampi.rar
    331,7 KB · Ogledi: 2.502
Nazadnje urejeno:

senator

Pripravnik
15. apr 2008
75
0
6
slo
Citat:
Uporabnik leni pravi:

Kar pa se tvojega prvega problema tiče pa jaz ponavadi tako naredim da v raziskovalcu primem .gpx datoteko in jo prenesem v mapsource in potem pač naredi svoje.

Še vedno imam probleme z določenimi .gpx datotekami
bonk.gif
, med drugim tudi s to. Mapsource enostavno 'zmrzne'. Ali lahko pripraviš in pripneš še .csv, nekatere sem namreč rešil na ta način z Poieditorjem sam v .gpx in nato Maps.. zagrabi. Te pa nikakor ne. Nisem poznavalec ampak sem vseeno mal pogledal v file in ali je morda catch v encoding="ISO-8859-1" ker tiste encoding="UTF-8" standalone="no" pa gredo v Maps.. brez problema?!

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
Ali so v tej povezavi mogoče tudi POI točke (ažurne) Avtsrije, Italije, Nemčije ter Švice? Predvsem so mi važni avtokampi...

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Za moj link ne vem ce so azurni, ker mam sam navigacijo komaj en mesec in prej nisem spremljal tem o POI