Poharc grozi

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Do sedaj še nisem slišal predloga, da bi kdo zoptimaliziral njihovo delo.
smile-1.gif

Delno to vzemi na svoj račun, delno velja kar nasploh: pri nas se s ključnimi stvarmi igrajo ljudje, ki niti povedati ne znajo, kaj delajo.

Fantje?! Slovenija ima 2 M prebivalcev, pol je penzionistov ali otrok, slabih 300.000 jih je v industriji. Razlika dobiva plačo od dodane vrednosti. Ali pa od državnih kreditov, če je dodana vrednost premajhna. Krediti so pa krediti, jih je treba nekoč vrniti, kajne!

Tisti, ki bo tole spravil v red, bo moral imeti oornk jajca!

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.264
113
43
tud če jih bo imel se bo itak najdl 500.000 tisoč ki so vedno proti spremmebam, če tudi na slabše

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa še to : odgovor na recesijo je delo, ne pa povečevanje brezposelnosti. (Če vlada nima drugega, naj pa javna dela vpelje! Preizkušeno!). Če narod nima dela, je na koncu revolucija (solze in kri), kar si pa jaz ne želim! Če si pa kdo tu kaj takega slučajno želi, pa naj stopi naprej, sem predme, majkatimila
10.gif
!!!

Delat, banda ušiva! Ko boste imeli plačo, se pa vprašajte, če ste zares prispevali za našo skupnost, ki se ji reče SLO!

Nazadnje uredil moderator:

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tisti, ki bo tole spravil v red, bo moral imeti oornk jajca!
Ni poanta v tem, KDO bo zadeve spravil v red, poanta je v tem, KAKO urediti kaos. In se ti zdi, da kdo del na tem? In daleč od tega, da je treba rešiti samo gospodarstvo, ker o slednjem imajo vsi ogromno za povedati.
Pa še nečesa ne pozabiti - tole situacijo smo si kuhali zadnjih 20 let, ni to zraslo preko noči.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Pa še to : odgovor na recesijo je delo, ne pa povečevanje brezposelnosti. (Če vlada nima drugega, naj pa javna dela vpelje! Preizkušeno!). Če narod nima dela, je na koncu revolucija (solze in kri), kar si pa jaz ne želim! Če si pa kdo tu kaj takega slučajno želi, pa naj stopi naprej, sem predme, majkatimila
10.gif
!!!

Delat, banda ušiva! Ko boste imeli plačo, se pa vprašajte, če ste zares prispevali za našo skupnost, ki se ji reče SLO!
Počasi, da ne boš padel v protislovje: če odpustiš samo četrtino javne uprave, imaš skoraj 40000 novih brezposelnih! In kam boš njih poslal delat - in predvsem kaj? Ti bo nekdanji javni uslužbenec po novem napeljeval elektro inštalacije po hiši? Morda popravljal avto?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Pa še nečesa ne pozabiti - tole situacijo smo si kuhali zadnjih 20 let, ni to zraslo preko noči.

zmaga.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

zmaga.gif
( za crknat, 20 let, potrebnih do ugotovitve!)

Ja, zemljepisno smo globoko na Balkanu!

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
tud če jih bo imel se bo itak najdl 500.000 tisoč ki so vedno proti spremmebam, če tudi na slabše
Dobro si tole zapisal! Pa se kdo vpraša, zakaj je temu tako? Zakaj so tolikokrat opevani Nemci mnoge reforme spustili skozi, mi pa jih niti slučajno ne moremo? Kaj oni imajo, česar mi nimamo? Kje je razlika?
In ne, odgovor ni denar, kot bi kdo ustrelil iz prve. Če bi bil denar, bi vse reforme, ki so bilokako povezane z zategovanjem pasu, gledko spodletele - isto kot pri nas.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
( za crknat, 20 let, potrebnih do ugotovitve!)
In veš, kaj je najhuje? Ne to, da smo rabili 20 let, da je nekdo skapiral, da nekaj ne gre v pravo smer. Še huje je, da šele na današnji dan Pahor, torej glavna politična osebnost, javno prične govoriti o tem, da bo potrebno pričeti razmišljati o tem, kako bomo živeli v prihodnje?!?! A je to normalno? Danes začenjamo razmišljati in iskati odgovore? Ja kaj zaboga je pa delala politična garnitura 20 let? In ravno on je tisti, ki bi moral že tekom celotnega mandata dajati natančno ta odgovor, ne pa da se javno sprašuje, kam sploh gremo. In seveda - če nekem rineš brez načrta, slej ko prej nekje obtičiš. In mi smo krepko zabredli.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Dobro si tole zapisal! Pa se kdo vpraša, zakaj je temu tako? Zakaj so tolikokrat opevani Nemci mnoge reforme spustili skozi, mi pa jih niti slučajno ne moremo? Kaj oni imajo, česar mi nimamo? Kje je razlika?
In ne, odgovor ni denar, kot bi kdo ustrelil iz prve. Če bi bil denar, bi vse reforme, ki so bilokako povezane z zategovanjem pasu, gledko spodletele - isto kot pri nas.

Nemci gredo v detajle. Črno - belo.
En človek v svojem (delovnem) življenju naredi npr. 2M EUR prometa. (takole, na pamet, boste dali bolj natančen podatek, k se spoznate). Toliko je v povprečju za njih tudi vreden. Če sta dva direktorja v vasi, se splača napraviti odcep iz avtoceste v vas! Ker ta vas prispeva v skupnost ... EUR!

Naivno?
Ni!
Tako to je in v takem sistemu se lahko človek tudi vidi. Pri nas se pa človek ne vidi, zato pa "fuša", utaja davke, vse naredi, da bi bilo čim bolj po domače, balkansko. Šverc je bil itak na Balkanu izumljen, baje!

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Mogoče zato, ker v Nemčiji vedo, da če boš zavozil neko veliko podjetje boš odgovarjal medtem ko pri nas za nekatere ni odgovornosti?
Oz, Zakone nimajo zato, da so ampak, da jih izvajajo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Kako lahko kdo reče da se v JU nič ne dela . Še najmanj delajo tisti v parlamentu
Tako je. Še predobro so plačani za svoje nedelo - ker so zakonodajna oblast, morajo sprejemati zakone. In če se ne morejo zmeniti glede zakonov, ki jih predloži vlada, niso sposobni svoje funkcije. Ni na nam, volilcem, da najprej izvolimo parlament, ki naj bi sprejemal zakone, nato moramo pa volilci ponovno potrditi/skenslati zakone, ki naj bi jih sprejemali v parlamentu?
Kdo ima tukaj koga za norca in kdo krade mastne pare za svojo nesposobnost?
Odgovor je preprost: vseh 90 idiotov v parlamentu, katerim se jebe za slovence in gledajo le na svoj žep.
Na naslednjih volitvah NIHČE! od telih v parlamentu ne bo dobil mojega glasu!
10.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Mogoče zato, ker v Nemčiji vedo, da če boš zavozil neko veliko podjetje boš odgovarjal medtem ko pri nas za nekatere ni odgovornosti?
Oz, Zakone nimajo zato, da so ampak, da jih izvajajo.

Tako!

A bi se kdo sedaj vprašal, kako sedaj izpeljati ta naš voz gnoja iz dreka? Brez oldtajmerjev (vsi v vladnih garniturah, s pravno fakulteto vred)?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Če narod nima dela, je na koncu revolucija (solze in kri), kar si pa jaz ne želim! Če si pa kdo tu kaj takega slučajno želi, pa naj stopi naprej, sem predme, majkatimila
10.gif
!!!
Ja.
In kaj boš sedaj naredil, pizdun?
stupid-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Če narod nima dela, je na koncu revolucija (solze in kri), kar si pa jaz ne želim! Če si pa kdo tu kaj takega slučajno želi, pa naj stopi naprej, sem predme, majkatimila
10.gif
!!!
Ja.
In kaj boš sedaj naredil, pizdun?
stupid-1.gif

A ti bi revolucijo???? O joj pre joj. Najbolj zagrete revolucinarje vedno pospravijo na koncu!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
vprašanje, kdo vse se lahko še pojavi na sodišču na obravnavi, a na to si pomislil?
confused-1.gif
včasih ni problem oseba, ki se jo spremlja nekam, ampak kdo drug...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Na začetku? potem revolucija nima smisla!!!
Protirevolucijonarje odstraniš en korak preden ostraniš najbolj zagrete revolucinarje.

Ni treba nobene znanosti smo jo videl kar na Slovenskem.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
ne ne zgodvina je pr men doma! Sem jo zelo dobro razumel.
Ko zares pravi revolucijonarji dojamejo, da jih izigravajo se zgodi Titanov scenariji, kaj ne?

Lahko pa zamenjaš svoje poglede in nazor pa zato uspeš vse do današnjih dni.