Poharc grozi

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Glej brez zamere, ampak če take stvari govoriš očitno nimaš pojma o pojmu in raje ostani na oblikovanju lesa, razmišljanja pa pusti za druge. Mešaš skupaj vse po vrsti ... mislim oslarija res.

Še bolj pa si pahnjen, če verjameš temu, da je tukaj kriva vse vlada, levaki itd. Za vse te zadeve so krivi ČISTO VSI, tako LEVI kot DESNI.

VSI SKUPAJ SO GNOJ IN NISO VREDNI NITI ENEGA GLASOVA!

smile-1.gif
aplauz.gif

Dobra

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Jah nič, sedaj čakamo, da bo z interventnim zakonom začel klestit javno upravo. Sicer kot vedno po stari navadi verjetno počez, kar pomeni, da bodo najebali tudi tisti, kateri dobro delajo in so že sedaj preobremenjeni, ampak bolje nekaj kot nič. Me zanima, če ima jajca si znižat plačo
smile-1.gif
.

Tega ne bo nikoli. Spomni se pol leta nazaj, ko je vlada hotela blokirat povišice, ki jih je obljubil velesposobni Virant Vlada je lepo rekla, plače so JU višje kot drugje, službe relativno "varne", treba se bo nečemu odpovedat, ker vsega ne more biti. . Kaj se je zgodilo? JU je napovedovala stavko, vsi so grozili z blodako JU in po vrhu vsega je na vse skupaj dodal še JJ s tem, da jih podpira pri stavki in nasprotovanju znižanju plač.

In isti JJ ter njegovi zdaj govorijo, da je vlada ni nič naredila na JU, da ne sprejema odločitvi o varčevanju pri JU itd. Mislim, kakšen IQ mora človek imeti, da lahko podpira takšnega človeka, ko je evidentno, da je pokvarjen do amena. Na drugi strani pa vlada in njeni totalni nesposobneži nimajo toliko pameti, da bi vstrajali in naredili že enkrat red v JU, zdarvnikih itd.

Vsi skupaj igrajo bolano igro kdo bo koga bolj zajebal, za narod se jim pa jebe. To je za njih fooknjena igra, ker vedo, da imajo na obeh straneh državljane, ki jih bolano podpirajo, ne da bi vsaj malo pomisliki kaj se v resnici dogaja.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Glej brez zamere, ampak če take stvari govoriš očitno nimaš pojma o pojmu in raje ostani na oblikovanju lesa, razmišljanja pa pusti za druge. Mešaš skupaj vse po vrsti ... mislim oslarija res.

Še bolj pa si pahnjen, če verjameš temu, da je tukaj kriva vse vlada, levaki itd. Za vse te zadeve so krivi ČISTO VSI, tako LEVI kot DESNI.

smile-1.gif

kje vidiš nesmisel

Če tu ne vidiš nesmisla je bolje, da nehaš s tem. Seveda pa gre za moje mnenje in če ti ni prov ga lahko gladko preslišiš

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
aplauz.gif

Dobra

Enako kot to kar je napisal C152SLO, ki je lahko to bral v Mladini in Sobotni prilogi......mal preko palca.....zdej k pa Poharcu ne gre so pa kr vsi isti
bonk.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:
Vsi skupaj igrajo bolano igro kdo bo koga bolj zajebal, za narod se jim pa jebe. To je za njih fooknjena igra, ker vedo, da imajo na obeh straneh državljane, ki jih bolano podpirajo, ne da bi vsaj malo pomisliki kaj se v resnici dogaja.

Upam da podražijo kerozin....če ne se nam boš še v kako stavbo pikiral k pr 9/11
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
aplauz.gif

Dobra

Enako kot to kar je napisal C152SLO, ki je lahko to bral v Mladini in Sobotni prilogi......mal preko palca.....zdej k pa Poharcu ne gre so pa kr vsi isti
bonk.gif

Prosim ne žali me s tem, da berem Mladino in neko prilogo. V življenju nisem nikoli bral takih občill in svetujem, da tudi ti ne bereš ne teh, ne desničarskih trobil. Raje razmišljaj s svojo glavo, pa boš videl, da so vsi isti.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:

smile-1.gif

kje vidiš nesmisel

Če tu ne vidiš nesmisla je bolje, da nehaš s tem. Seveda pa gre za moje mnenje in če ti ni prov ga lahko gladko preslišiš

ne vidim kaj neumnega je napisal..res ne..pomagaj

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Itaq da niso VSI ISTI to je čista laž in lasnirajo jo točno dolečeni z namenom potem pa jo pač nekateri večali manj ne vedoč ponavljajo Če bi šlo tako enostavno, da bi lahko izbrali bi najdli uredu ljudi tako v Sd,SDS,SLS, LDS, NSi,Desusu. Mogoče celo v SNS in Zaresu

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Nooo......monitoring levih in desnih je pogoj......ne neumnost
wink-1.gif

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Citat:
Uporabnik C152SLO pravi:

Upam da podražijo kerozin....če ne se nam boš še v kako stavbo pikiral k pr 9/11
hysterical-1.gif

hysterical-1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
wink-1.gif

Točno! Pri nas pa cela horda ljudi ne razume, da ni nadzora in tu je večji del problema.

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
wink-1.gif

Ja, to bi držalo, če bi kdo kdaj odgovarjal za tisto kar je zapisano. Tako pa eni in drugi pišejo laži, katere se jih ali pa ne dokaže, ampak verodostojnosti pa ni nobene. Skratka ni vredno brati ne enih ne drugih, totalna izguba časa.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tisti, ki bo javni sektor zreduciral na 1/4 od sedajšnjega stanja, ima takoj moj glas! Če bo hotel to narediti, bo pa moral spremeniti marsikaj, z ustavo vred.
Jaz pa ne vem, če bi dal glas tistemu, ki bi posledično zaprl 1/4 šol, pa 1/4 vrtcev, 1/4 bolnišnic, 1/4 fakultet, odpustil 1/4 paznikov v zaporih, odpustil 1/4 gasilcev in reševalcev, odpustil 1/4 policistov (še več bi jih moralo bit na cestah, glede na število budal za volanom) itd.
Če pa to 1/4 celotne javne uprave našel in odpustil na upravnih enotah ipd., pa si ne znam predstavlajt, kako bi potem UE funkcionirala v praksi.

Ne vem no, nekateri pač mislijo, da je javna uprava samo tisti del zaposlenih v pisarnah na upravnih enotah.
confused-1.gif

Kaj si pubertetnik ali koliko si star, da se greš takole sprenevedat?
confused-1.gif

Molči, če nimaš bolj pametnega!

Do sedaj še nisem slišal predloga, da bi kdo zoptimaliziral njihovo delo. V industriji se to sicer že ves čas dogaja. A se gremo?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.187
1.265
113
43
Zadnjič sem bil na upravni enoti, sem dal malemu delat osebno. Punce tam so delale kot nore. Moja dela v JU in dela vsak dan 9 ur ali več. Policajev, Gasilcev je premalo. Kako lahko kdo reče da se v JU nič ne dela. Še najmanj delajo tisti v parlamentu

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Do sedaj še nisem slišal predloga, da bi kdo zoptimaliziral njihovo delo.
smile-1.gif

Delno to vzemi na svoj račun, delno velja kar nasploh: pri nas se s ključnimi stvarmi igrajo ljudje, ki niti povedati ne znajo, kaj delajo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zadnjič sem bil na upravni enoti, sem dal malemu delat osebno. Punce tam so delale kot nore. Moja dela v JU in dela vsak dan 9 ur ali več. Policajev, Gasilcev je premalo. Kako lahko kdo reče da se v JU nič ne dela. Še najmanj delajo tisti v parlamentu

100 % drži!
Mi v proizvodnji si imamo še vedno kdaj pa kdaj čas skuhati (eno kratko) kavico, da nam je vsaj malce lepše v življenju. Saj itak šef plača delovno uro, pa če je kaj narejeno, ali pa nič!

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Tisti, ki bo javni sektor zreduciral na 1/4 od sedajšnjega stanja, ima takoj moj glas! Če bo hotel to narediti, bo pa moral spremeniti marsikaj, z ustavo vred.
Jaz pa ne vem, če bi dal glas tistemu, ki bi posledično zaprl 1/4 šol, pa 1/4 vrtcev, 1/4 bolnišnic, 1/4 fakultet, odpustil 1/4 paznikov v zaporih, odpustil 1/4 gasilcev in reševalcev, odpustil 1/4 policistov (še več bi jih moralo bit na cestah, glede na število budal za volanom) itd.
Če pa to 1/4 celotne javne uprave našel in odpustil na upravnih enotah ipd., pa si ne znam predstavlajt, kako bi potem UE funkcionirala v praksi.

Ne vem no, nekateri pač mislijo, da je javna uprava samo tisti del zaposlenih v pisarnah na upravnih enotah.
confused-1.gif

Na šoli v mojem okraju je na tri učence en učitelj ali kak drug funkcionar...

Pazniki v trebnjem..trije komadi v marici peljejo 15 let starega cigančka na sodišče..jaka muda

Gasilci so v veliki večini prostovolnji in jih država ne plačuje..ne govori bedarij...

V bolnici ogromno zaposlenih..na pregled prideš pa enem dnevu..na operacijo pa v nekaj letih

Jst ne vem kaj nucamo paradne policistke..modna pista na avtocesti??

UE..zgodba zase...lamuharji vsi po vrsti..na papirje čakaš po eno leto ali več...Pa poslanci in župani...vsak po pedeset svetnikov in dvajset tajnic
stupid-1.gif

Glede grčije..če je v napoto evropi..jo odžagat..odtrgat najšibkejši člen.. game over

Pa poharc namiguje da bi bil zoki sa juga primeren za šefa
13.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Citat:
Uporabnik grajbos pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:

confused-1.gif

Kaj si pubertetnik ali koliko si star, da se greš takole sprenevedat?
confused-1.gif

Molči, če nimaš bolj pametnega!

Do sedaj še nisem slišal predloga, da bi kdo zoptimaliziral njihovo delo. V industriji se to sicer že ves čas dogaja. A se gremo?
O kakšnem sprenevedanju govoriš? Javna uslužbenka je tudi ena izmed 3 čistilk na OŠ Duplek. Torej je treba 1 čistilko odpustit, ostali dve pa bosta čistili vsak popoldan čez noč po 14 ur... Da ne omenjam 2 kuharic, ki kuhata za OŠ in še dve podružnični šoli.
To so vse javni uslužbenci...

Kamele0N

23. jul 2008
42.529
5.698
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:

4 tedne nazaj sem menjal avto......seveda je bila v vprašanju letna vinjeta na starem!

Se pozanimam......sprintam obrazec iz neta....priložim vso potrebno dokumentacijo ( odstranjena vinjeta + pildek, izjava o lokaciji starga avta....za vsak slučaj dodam še kopijo uničene prometne)

Dars JU si vzame 2 tedna časa za odgovor
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno:

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik TRiK pravi:
Citat:
Uporabnik Demz pravi:
Do sedaj še nisem slišal predloga, da bi kdo zoptimaliziral njihovo delo.
smile-1.gif

Delno to vzemi na svoj račun, delno velja kar nasploh: pri nas se s ključnimi stvarmi igrajo ljudje, ki niti povedati ne znajo, kaj delajo.

Na žalost res. Parktično ni nobenega, ki bi se lotil tega.