Meni je letos tudi hotel Generali podražit, pa sem rekel hvala lepa in šel k Grawe in to po 15-ih letih. Sem agentu rekel, da se lahko vrnem naslednje leto, če bo ugodnejši.
Res slabo pišem, da si to razbral iz mojega zapisa...
Vprašnje je koliko je bulshit odgovor, da so krive poplave.... Ali si samo mažejo marmelado bolj na delelo, mi pa veselo plačujemo
Hvala za info.... se malo manj jezimA se zaradi cen v Mercatorju, Petrolu, Leku, Krki tud tolk jeziš?
Dobiček za leto 2022 46mioZavarovalnica Sava lani s petino nižjim dobičkom
Zavarovalnica Sava s sedežem v Mariboru, ki je del Zavarovalne skupine Save, je leto 2022 sklenila s petino nižjim dobičkom kot v predhodnem letu.www.rtvslo.si
Dobiček za leto 2023 26mioZavarovalnica Sava: lani rast premije, a skromnejši dobiček
Zavarovalnica Sava, ki je del Zavarovalne skupine Sava, je v letu 2023 presegla načrtovano rast premije zavarovanj in dosegla 542,5 milijona evrov kosmate premije ter 11,3 milijona evrov nove letne premije osebnih zavarovanj. Načrtovani dobiček so zavarovalnici oklestile lanske vremenske ujme.siol.net
Tako piše v članku, je to sedaj dovolj manj dobička zate, praktično pol manj kot prejšnje leto?
Piše koliko so ti povečali zavarovalno vsoto, 20%?Sicer gre za domsko zavarovanje ampak vseeno, včeraj dobil obvestilo Generalija da bo šla nova premija za hišo iz 569€ na 636€. Prvo leto pa je bilo 478€. Do sedaj nismo uveljavljali nobene škode.
Piše koliko so ti povečali zavarovalno vsoto, 20%?
Za sezono jesen24 jesen25?Generali avtomobilsko zavarovanje 15% višje kot lani, seveda brez škode, raje ne pomislim koliko bi bilo z.