Če si pred tremi mesci peljal po cesti MIMO Šenčurja, 75km/h, te je čakala kazen 10 000 sit. Po novem bo pa to 500€.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ker si teoretik..DDV so davki, in to se ne mora odločati...
eno so pa kazni. In ja, mene bodo haklali, ker se bom peljal 60 namesto 50 izven naselja, pac omejitev je glupa, mene bodo haklali, ker se peljem 55 nemesto 50... itd. Tisti ki so idijoti in divjajo, gonijo sredi mest pijani itd, pa jih fašejo itak samo potem, ko ubijo sebe ali druge...
kje je zdej smisel povišanja kazni? Da jaz, ko normalno vozim, da me bodo fukali?
Ne dečko. Sem eden tistih, ki poizkušamo večino časa peljati po predpisih.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
torej si eden od tistih, ki ovirajo promet..potem je vse jasno
Ja večino časa. In jasno podpiram novi zakon. Ozeroma bi bil vesel, če bi bile kazni še višje.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
večino časa? kaj pa drugače...pa ne da kršiš predpise?
cepec...pol bos pa nam govoril naj vozimo po predpisih.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
O, pa še kako je fora v višini kazni! Če ne bi bilo nobene kazni, se skoraj nihče ne bi držal predpisov. Višja kot je kazen, večji % voznikov vozi po predpisih. Pa ne mi zdej govoriti, da to ni res
Saj je vse vredu, ampak običajno v radar vletimo tisti s pet kilometri preveč , tisti s prekoračitvijo 50 na 50 podlage pa v radar ne padejo ,če pa že se uspešno pritožujejo.Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Sej vem, norčke je strah, da boste morali globje popraskati po denarnici... Rešitev je čisto enostavna. Držite se omejitev.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Če si pred tremi mesci peljal po cesti MIMO Šenčurja, 75km/h, te je čakala kazen 10 000 sit. Po novem bo pa to 500€.Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
ker si teoretik..DDV so davki, in to se ne mora odločati...
eno so pa kazni. In ja, mene bodo haklali, ker se bom peljal 60 namesto 50 izven naselja, pac omejitev je glupa, mene bodo haklali, ker se peljem 55 nemesto 50... itd. Tisti ki so idijoti in divjajo, gonijo sredi mest pijani itd, pa jih fašejo itak samo potem, ko ubijo sebe ali druge...
kje je zdej smisel povišanja kazni? Da jaz, ko normalno vozim, da me bodo fukali?
Se je vmes še naselje čudežno razširilo še na del ceste, ob katerem ni nobenih skupin ali vrst hiš.
In napačno postavljenih tabel je ogremno. Policaji so sami pred leti povedali, da je na gorenjskem 40 tabel za naselje napačno postavljenih. In namesto da bi prisilili cestno podjetje, da jih postavi tja kot treba, raje postavijo radar takoj za tablo in kasirajo neupravičeno visoke kazni.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
da ne omenjam da sm bil pol dunajske sam na cesti