Podkupovanje hrvaških policistov

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
policaj ki se naslaja nad tem ko nekomu da kazen je ravno toliko bolan v glavi kot ti s svojim odnosom do zakonom, policije in prometne varnosti.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
policaj ki se naslaja nad tem ko nekomu da kazen je ravno toliko bolan v glavi kot ti s svojim odnosom do zakonom, policije in prometne varnosti.

Samo mores pa priznat, da ko naletiš na enega frajerčka, ki še pametuje in je pomožnosti še pijan, da si mu z veseljem stisnil
kako petstotko pa par kazenskih
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Ne, ker je to list papirja. Pol ti je ze vseeno a je gor 400 al 800.... sej ne razmisljas kok je to kesa... Edino kar se je meni kdaj zdelo fajn je ko se kakemu pijancu avto vzame. Ko ga prvo par km lovis pa vmes nardi skor 2 nesreci. Pol ga pa le dobis in je pac skuliran, ga vprasas ce je blo treba se lovit skomigne z rameni, pol pa preveris ce so pogoji za zaseg - so... no pol pa reces ce lahk da kljuce ker gre avto z nami (poleg njega seveda ki gre prespat). No in ko je to prvic (ko misli da bo spet isto kot ze 3x doslej pol se bo pa spet vozil ko se strezni) ko mu ni jasno kako to mislimo da gre avto z nami... no to so pa priceless izrazi na obrazih

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No, pravim ti, da si sigurno naletel na kakega nadutega, ki je bil čist preveč pameten z avtom ki mu ga je ata kupil,
izigraval frajerja, žalil in preklinjal, pol pa si ga lepo streznil z odvzemom in to...

Nevem, meni bi pasalo sigurno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Z mojim odnosom do prometne varnosti ni prav nič narobe. Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.
Odnos do policije imam pa tak, kot si ga zasluži, ugled si je pa tud sama priborila kakrnega pač ima. Zakon je pa itak prvenstveno namenjen samo kasiranju, v to ne dvomim.
Kakšni ljudje s kakšnimi osebnostnimi lastnosti se v zaposlujejo v policiji (in vojski) je pa znano, Takšni, ki zrastejo ko dda kapo na glavo. Pa to ni problem samo pri nas ampak povsod po svetu. Seveda so tudi izjeme, ampak da vzameš mesečno plačo nekomu za en brezvezen prekršek, morš imet posebno žilico. Da ne omenjam da so mene že mnogokrat ogoljufali. Niti malo ne dvomim, da se nekateri policaji ne izživljajo prav radi nad ljudmi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No, pravim ti, da si sigurno naletel na kakega nadutega, ki je bil čist preveč pameten z avtom ki mu ga je ata kupil,
izigraval frajerja, žalil in preklinjal, pol pa si ga lepo streznil z odvzemom in to...

Ne na takega osebno ne, ipak po prometu skoraj nic nisem delal... To bi znali prometniki kako tako zgodbo povedat, oni majo tega dost.

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Z mojim odnosom do prometne varnosti ni prav nič narobe. Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.
...

Citat:
...Lahko pa ti iz lastnih izkušenj povem, da pijan se nisem še nikoli zaletel, trezen pa že parkrat.
...

a rečemo žajfi, naj naredi anketo, kolikokrat se je večina tu na forumu že zaletela?

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.
A potem si uspel odpravit težave z alkoholom in ustavljanjem pri rdeči luči?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.
A potem si uspel odpravit težave z alkoholom in ustavljanjem pri rdeči luči?
Jest nimam nobenih težav z alkoholom. Meni je čist fajn. Žena ima težave zarad alkohola.
nahrung002.gif

Skoz rdečo pa še vozim, sej drugi tudi. Težave majo pa policaji, k jim še ni ratal da bi me ujeli.
grin1.gif

.
1197381-85335_beer_122_426lo.jpg

Priponke

• 1197381-85335_beer_122_426lo.jpg
    1197381-85335_beer_122_426lo.jpg
    19,5 KB · Ogledi: 84
Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.194
9.831
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Jaz sem slišal (od raznih šoferjev) za Bosno, Srbijo...na Kosovu pa menda ni variante, da bi policista podkupil.

hysterical-1.gif

.. v bosni kot vidijo da imaš slo tablice te ustavijo za maraginalnem prekršek in težijo dokler jih ne "podkupiš"! Prisel, videl, plačal!
grin1.gif
Ne bo držalo. Res je, da imaš šanso, da te ustavijo, ampak potem pač pušneš pol ure, ko ti policaj razlaga, kako je v Bosni jeba in da ima gor v Velenju bratranca in kako mu je fajn, pa da gre gor za Božič, itd... Je pa res, da je dol v skoraj vsaki vasi en radar.
So me pa ustavili in sem tudi ''plačal'' za previsoko hitrost. Upravičeno. Čeprav dvomim, da je imel pravi radar, ampak zgolj ocenil, da grem prehitro. Ga je pa avto pred mano skoraj zgazil, ker se mu je tako mudilo, da me ustavi
grin1.gif
.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Ne na takega osebno ne, ipak po prometu skoraj nic nisem delal... To bi znali prometniki kako tako zgodbo povedat, oni majo tega dost.

Vrjetno zares dost. S frendi smo enkrat sedeli v lokalni gostilni, in od nikoder uleti akordka zadaj pa plavci z lučmi. In mu model
najeda zarad feln in spojlerjev, ded pa čist preseratorsko, kak je to orginal in kak je to in ono, pa kak bo on vse dol kupil, pol pa
ko je moral odmontirat tablice pa so bli joki in stoki in fehtarija, mi pa se rolali po podu od veselja.

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Jaz še na hrvaškem nisem plačal "regularne" kazni, pa me vsako sezono vstavijo za neko malenkost. So pa v zadnjih letih hrvatuljeki vedno bolj židovski. Včasih je bilo 100-200 kun dovolj, danes hočejo v evrih in dvojno
smile-1.gif

Najlažje je v Srbiji. Na beograjski obvoznici so me na 80 spekli 124. Prvo je eno minuto bluzil, kako je treba na sud in da mi ne more dat kazni, potem pa kar reko... ajde.. daj klko hočeš. Z 20€ se je takoj zadovoljil
smile-1.gif