Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
policaj ki se naslaja nad tem ko nekomu da kazen je ravno toliko bolan v glavi kot ti s svojim odnosom do zakonom, policije in prometne varnosti.
Z mojim odnosom do prometne varnosti ni prav nič narobe. Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
policaj ki se naslaja nad tem ko nekomu da kazen je ravno toliko bolan v glavi kot ti s svojim odnosom do zakonom, policije in prometne varnosti.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No, pravim ti, da si sigurno naletel na kakega nadutega, ki je bil čist preveč pameten z avtom ki mu ga je ata kupil,
izigraval frajerja, žalil in preklinjal, pol pa si ga lepo streznil z odvzemom in to...
Nevem, meni bi pasalo sigurno.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Z mojim odnosom do prometne varnosti ni prav nič narobe. Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.
...
Citat:
...Lahko pa ti iz lastnih izkušenj povem, da pijan se nisem še nikoli zaletel, trezen pa že parkrat.
...
A potem si uspel odpravit težave z alkoholom in ustavljanjem pri rdeči luči?Citat:
Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jest nimam nobenih težav z alkoholom. Meni je čist fajn. Žena ima težave zarad alkohola.Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
A potem si uspel odpravit težave z alkoholom in ustavljanjem pri rdeči luči?Citat:
Vozim zagotovo bolj varno kot večina tu na forumu.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne bo držalo. Res je, da imaš šanso, da te ustavijo, ampak potem pač pušneš pol ure, ko ti policaj razlaga, kako je v Bosni jeba in da ima gor v Velenju bratranca in kako mu je fajn, pa da gre gor za Božič, itd... Je pa res, da je dol v skoraj vsaki vasi en radar.Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Rambo013 pravi:
Jaz sem slišal (od raznih šoferjev) za Bosno, Srbijo...na Kosovu pa menda ni variante, da bi policista podkupil.
.. v bosni kot vidijo da imaš slo tablice te ustavijo za maraginalnem prekršek in težijo dokler jih ne "podkupiš"! Prisel, videl, plačal!
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
No, pravim ti, da si sigurno naletel na kakega nadutega, ki je bil čist preveč pameten z avtom ki mu ga je ata kupil,
izigraval frajerja, žalil in preklinjal, pol pa si ga lepo streznil z odvzemom in to...
Nevem, meni bi pasalo sigurno.
Ne na takega osebno ne, ipak po prometu skoraj nic nisem delal... To bi znali prometniki kako tako zgodbo povedat, oni majo tega dost.