Podkupovanje hrvaških policistov

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
In kaj ima to, da se je nekemu prometniku motor prekucnil s podkupovanjem?! Stari ti samega sebe presegas res. Zanimivo da nisi prilepil kakega posnetka ko da man united gol. Bilo bi podobno nesmiselno ampak tokrat si ocitno bil bolj za moto vode.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
butastemu prometniku se ni motor prekucnil. temveč se je on zložu z motorjem...

butast zato, ker prvič sploh ne vem kaj je hotu? verjetno zaviti desno, potem se mu ni izšlo je šu levo in še enkrat levo, nato se zložil skoraj v krožnem.......
vzorc plavih debilov na cest... samo tolk.............

kr se tiče podkupovanja, tega pojava pri vas ne poznate.... ste prebutasti, da bi ga odkrili, sej ga še drugje ne morte?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Če ze govorimo o tem kdo je butast, si ti tisti, ki si v temo o podkupovanju policije prilepil posnetek prometnika ki je padel z motorjem. Tolk o tem kdo je butast.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Če ze govorimo o tem kdo je butast, si ti tisti, ki si v temo o podkupovanju policije prilepil posnetek prometnika ki je padel z motorjem. Tolk o tem kdo je butast.
Koliko eur kazni bi dobil jest, če bi se takole zložil in takole vozil, če bi me policaj videl?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Za unga trotla ma Mahoney strokovno razlago... sej policaju se je motor prekucnil.... pravo policijsko ostro oko..... Zgleda da je plavi stal zraven?

Če dobro pogledamo, ga je sral še v krožnem križišču.....

Ampak oni ga lahko.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Mahoney napreduješ, zdej je že padel, prej se mu je sam motor prekucnil....

Madona nič čudnega da pade vsaka zadeva na sodišče, ko tkole spreminjate izjave?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Koliko eur kazni bi dobil jest, če bi se takole zložil in takole vozil, če bi me policaj videl?

Ne vem, mislim da prevozi polno crto oz obrne cez njo, to je mislim da 40 EUR, padel je ko je zabremzal in ni mel noge prstimane...ne vem pod kaj bi spadalo to? Ne vem bolj problematicno je obracanje cez polno, to da se je zvrnil ko je zabremzal se mi ne zdi problem.

@reality jaz se za razliko od tebe iz tuje nesrece ne delam norca. Niti ne privoscim nekemu neznancu (kar zate ta motorist je). Tipu se je motor prevrnil med tem ko je sedel na njem oz je z njim padel pri hitrosti 0 (ko je zabremzal). Vsaka nadaljna debata na to temo se mi zdi precej neumna. Če ti sam nisi sposoben razumet kaj se na videu dogaja, ne vem zakaj bi ti moral jaz razlagat.

vsekakor pa s teboj nimam namena debatirat o tem zakaj kaj pade na sodišču. Glede na tvojo kulturo na tem forumu oz kulturo in nivo razprav v katerih sodelujes, se mi zdi neko poglobljeno resno razpravljanje s teboj zaljenje moje inteligence. Tko da mirno odtrollaj naprej.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Policaji ja
smile-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
vsekakor pa s teboj nimam namena debatirat o tem zakaj kaj pade na sodišču. Glede na tvojo kulturo na tem forumu oz kulturo in nivo razprav v katerih sodelujes, se mi zdi neko poglobljeno resno razpravljanje s teboj zaljenje moje inteligence. Tko da mirno odtrollaj

opa a jo imaš respect....

apak to pravi vsak policaj.......?
kakšna je uradna definicija (tvoja strokovna) se je policaju motor prekucnil, ali je ta pajo padel z motorjem.... Kako bi že policaji naprtili smrtniku

neprilagoditev hitrosti treutnim razmeram..... če se je počez na sred ceste zložu...

pa by the way kljub tvojemu filozofiranju, če bi izpitnik delal tako izpit bi takoj ruknu..... in potem taisti predava o prometni varnosti in piše kazni...

upam, da nisem užalil tvoje inteligence.......
priden.gif

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Ne vem, mislim da prevozi polno crto oz obrne cez njo, to je mislim da 40 EUR, padel je ko je zabremzal in ni mel noge prstimane...ne vem pod kaj bi spadalo to? Ne vem bolj problematicno je obracanje cez polno, to da se je zvrnil ko je zabremzal se mi ne zdi problem.

@reality jaz se za razliko od tebe iz tuje nesrece ne delam norca. Niti ne privoscim nekemu neznancu (kar zate ta motorist je). Tipu se je motor prevrnil med tem ko je sedel na njem oz je z njim padel pri hitrosti 0 (ko je zabremzal). Vsaka nadaljna debata na to temo se mi zdi precej neumna. Če ti sam nisi sposoben razumet kaj se na videu dogaja, ne vem zakaj bi ti moral jaz razlagat.

vsekakor pa s teboj nimam namena debatirat o tem zakaj kaj pade na sodišču. Glede na tvojo kulturo na tem forumu oz kulturo in nivo razprav v katerih sodelujes, se mi zdi neko poglobljeno resno razpravljanje s teboj zaljenje moje inteligence. Tko da mirno odtrollaj naprej.
Če bi bil jaz miliæar, bi to okarakteriziral kot neprilagojeno vožnjo razmeram na cesti...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Pomoje težko govorimo o hitrosti, ker ko je cepnil je ze stal. Da se pa razpravljat a je moral bremzat zarad neprilagojene hitrosti. Pomoje je bil neroden, drucga jaz iz tega posnetka ne znam razbrat... bolj me skrbi od kje mu ideja tkole cez polno obracat.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Če bi bil jaz miliæar, bi to okarakteriziral kot neprilagojeno vožnjo razmeram na cesti...

točno to...

+ tega da ga je sral še v krožnem in vzporedno zapeljal v krožišče z avtom in se potem tam ustavil.......

sumim, da je bil nažgan......

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Meni je obračanje čez polno črto še najmanj problematično s stališča varnosti, saj je najbrž pogledal da je cesta prazna. Ga je pa precej sral še pred krožnem, ne vem najbrž je hotel prehitet avto pred njim, pri tem zapeljal na nasprotni pas, vozil je občutno hitreje kot drugi, sklepam da prehitro, kako se je sploh znašel tam na pločniku obrnjen kontra na posnetku nismo videli, Od vsega pa mi je najbolj problematičen padec, ki bi ga lahko kvalificirali pod povzročitev prometne nesreče. Koliko to stane? In pa pod neobvladovanje vozila, oviranje prometa, mogoče še neprilagojeno hitrost haha. Kaj če bi ravno takrat kdo pripeljal mimo?
No potem bi pa lahko še pihal, al kak test opravil :) dvomim da je bil čist.
Sem prepričan da tale policaj pod jurja nebi prišel skozi, če bi mu vse zaračunali.
Sicer pa če je pošteno prevzel odgovornost za storjene napake, si je sam kazen napisal in plačal LOL.

A se spomnite pred leti ko smo tu debatirali, kako je na hrvaškem policaj za dober del pokojnine olajšal upokojenko, ko je sama padla s kolesom. Pri nas so pa še višje kazni.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.321
7.349
113
Ce ne bi obracal cez tole polno, se tam tudi zlozit ne bi mogel in posledicno ne bi nikogar oviral. Kaj je delal pred kroznim ne vem, ocitno je res zelel prehitevat. Razlogov da je bil na plocniku je pa lahko nebroj, od tega da je sel na kavo do tega da je mel intervencijo. Tega pac ne vemo. Ni tok nek video, da bi se tale voznik lahko hvalil, to da se ti naslajas nad njim pa pac veliko pove o tebi, sej kake hude znanosti tu ni za iznajt. Se zmeri pa cakam pastirja s planin da argumentira trditev zaradi katere sem se oglasil v tej temi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisem se slisal, da bi kater podkupil slovenskega plavca......
Jest sm o tem že bral v medijih, pač za tiste ki so jih dobili pri delu.

Ja, ker je folk ponujal 50€.
evil.gif

Kaj pa če ponudi jurja?
grims-1.gif

jebeštrga, za jurja, grem plačat polovičko, pa še mi kakih 600 ostane :D

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tudi policisti so samo ljudje in slej ali prej bi koga zasrbelo.

Nor bi bil če ga nebi. Dnar je dnar, in ko maš možno plačo zasluzit v delčku sekunde, prvič pa drugič ne vzameš,
ko pa mas na grbi položnice, najemnino, leasing in še kaj, pa tretjič vzameš.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce ne bi obracal cez tole polno, se tam tudi zlozit ne bi mogel in posledicno ne bi nikogar oviral. Kaj je delal pred kroznim ne vem, ocitno je res zelel prehitevat. Razlogov da je bil na plocniku je pa lahko nebroj, od tega da je sel na kavo do tega da je mel intervencijo. Tega pac ne vemo. Ni tok nek video, da bi se tale voznik lahko hvalil, to da se ti naslajas nad njim pa pac veliko pove o tebi, sej kake hude znanosti tu ni za iznajt. Se zmeri pa cakam pastirja s planin da argumentira trditev zaradi katere sem se oglasil v tej temi.
Bi se naslajal, če bi tale policaj še plačal za vse prekrške, ki jih je storil, tako kot bi se naslajal tist policaj, ki bi meni zasolil kazen, če bi vozil tako kot ta s posnetka.
Ker pa nismo videli, da bi kaj plačal se pa nimam nad ničemur naslajat.