Citat:
Tudi policisti so samo ljudje in slej ali prej bi koga zasrbelo.
a bejž bejž
Citat:
Koliko eur kazni bi dobil jest, če bi se takole zložil in takole vozil, če bi me policaj videl?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Če ze govorimo o tem kdo je butast, si ti tisti, ki si v temo o podkupovanju policije prilepil posnetek prometnika ki je padel z motorjem. Tolk o tem kdo je butast.
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Koliko eur kazni bi dobil jest, če bi se takole zložil in takole vozil, če bi me policaj videl?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Če ze govorimo o tem kdo je butast, si ti tisti, ki si v temo o podkupovanju policije prilepil posnetek prometnika ki je padel z motorjem. Tolk o tem kdo je butast.
Citat:
vsekakor pa s teboj nimam namena debatirat o tem zakaj kaj pade na sodišču. Glede na tvojo kulturo na tem forumu oz kulturo in nivo razprav v katerih sodelujes, se mi zdi neko poglobljeno resno razpravljanje s teboj zaljenje moje inteligence. Tko da mirno odtrollaj
Če bi bil jaz miliæar, bi to okarakteriziral kot neprilagojeno vožnjo razmeram na cesti...Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, mislim da prevozi polno crto oz obrne cez njo, to je mislim da 40 EUR, padel je ko je zabremzal in ni mel noge prstimane...ne vem pod kaj bi spadalo to? Ne vem bolj problematicno je obracanje cez polno, to da se je zvrnil ko je zabremzal se mi ne zdi problem.
@reality jaz se za razliko od tebe iz tuje nesrece ne delam norca. Niti ne privoscim nekemu neznancu (kar zate ta motorist je). Tipu se je motor prevrnil med tem ko je sedel na njem oz je z njim padel pri hitrosti 0 (ko je zabremzal). Vsaka nadaljna debata na to temo se mi zdi precej neumna. Če ti sam nisi sposoben razumet kaj se na videu dogaja, ne vem zakaj bi ti moral jaz razlagat.
vsekakor pa s teboj nimam namena debatirat o tem zakaj kaj pade na sodišču. Glede na tvojo kulturo na tem forumu oz kulturo in nivo razprav v katerih sodelujes, se mi zdi neko poglobljeno resno razpravljanje s teboj zaljenje moje inteligence. Tko da mirno odtrollaj naprej.
Citat:
Če bi bil jaz miliæar, bi to okarakteriziral kot neprilagojeno vožnjo razmeram na cesti...
Meni je obračanje čez polno črto še najmanj problematično s stališča varnosti, saj je najbrž pogledal da je cesta prazna. Ga je pa precej sral še pred krožnem, ne vem najbrž je hotel prehitet avto pred njim, pri tem zapeljal na nasprotni pas, vozil je občutno hitreje kot drugi, sklepam da prehitro, kako se je sploh znašel tam na pločniku obrnjen kontra na posnetku nismo videli, Od vsega pa mi je najbolj problematičen padec, ki bi ga lahko kvalificirali pod povzročitev prometne nesreče. Koliko to stane? In pa pod neobvladovanje vozila, oviranje prometa, mogoče še neprilagojeno hitrost haha. Kaj če bi ravno takrat kdo pripeljal mimo?Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne vem, mislim da prevozi polno crto oz obrne cez njo, to je mislim da 40 EUR, padel je ko je zabremzal in ni mel noge prstimane...ne vem pod kaj bi spadalo to? Ne vem bolj problematicno je obracanje cez polno, to da se je zvrnil ko je zabremzal se mi ne zdi problem.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Jest sm o tem že bral v medijih, pač za tiste ki so jih dobili pri delu.Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nisem se slisal, da bi kater podkupil slovenskega plavca......
Ja, ker je folk ponujal 50€.
Kaj pa če ponudi jurja?
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Bi se naslajal, če bi tale policaj še plačal za vse prekrške, ki jih je storil, tako kot bi se naslajal tist policaj, ki bi meni zasolil kazen, če bi vozil tako kot ta s posnetka.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ce ne bi obracal cez tole polno, se tam tudi zlozit ne bi mogel in posledicno ne bi nikogar oviral. Kaj je delal pred kroznim ne vem, ocitno je res zelel prehitevat. Razlogov da je bil na plocniku je pa lahko nebroj, od tega da je sel na kavo do tega da je mel intervencijo. Tega pac ne vemo. Ni tok nek video, da bi se tale voznik lahko hvalil, to da se ti naslajas nad njim pa pac veliko pove o tebi, sej kake hude znanosti tu ni za iznajt. Se zmeri pa cakam pastirja s planin da argumentira trditev zaradi katere sem se oglasil v tej temi.